Ramen kami Berubah Texas, dan Texas Berubah Ramen Kita

Apabila kami membuka Ramen Tatsu-ya di Austin pada tahun 2012, kami adalah kedai ramen pertama di bandar raya, dan kami tidak mahu memupuknya. Kesimpulan Ramen Austin adalah “Oh, barang-barang paket?” Jadi pelanggan tidak tahu apa yang mereka peroleh dengan Tonkotsu Original: sup daging berasaskan tulang babi Hakata (lihat di bawah) dari selatan Jepun. Ia kelihatan berkrim, walaupun tiada susu, dari kolagen dan sumsum. Ia mempunyai rasa yang tidak pernah anda rasakan di Amerika Syarikat, seperti daging babi di wajah anda. Berdekatannya di menu, kami mencetak peraturan. Satu adalah “lantang dengan kuat dan bangga.” Kami telah mengambil peraturan dari menu (kami memerlukan lebih banyak bilik!), Tetapi sekarang anda mendengar orang yang menerangkannya kepada rakan-rakan mereka: “Hei, lelaki, anda lebih baik berpelukan, atau ia akan dapatkan sejuk. “

NEXT GEN RAMEN TRIO
Gambar oleh Wes Frazer

Matsumoto, Texas yang lapar, dan Aikawa di Kemuri

Di izakaya kami yang baru, Kemuri, kami ingin memberitahu pihak lain cerita kami sebagai lelaki Texas Texas. Ramen ini (lihat di atas) ialah idea itu dalam mangkuk. Kami menggunakan pangkalan daging kerana Texas dikenali untuk daging lembu, dan kami merokok tulang kerana barbeku adalah sebahagian besar daripada kehidupan kita. Kami membuat minyak chili Texas menggunakan alat pemanggang susu, paprika, jintan, dan oregano Mexico. Di Jepun, ramen adalah serantau; terdapat 80,000 kedai dan ia berbeza di mana-mana sahaja anda pergi. Kami mahu mencipta ramen serantau A.S. – ini ramen Texas.

NEXT GEN RAMEN OLD SCHOOL
Gambar oleh Wes Frazer

Tonkotsu Original, sup berasaskan tulang daging babi Hakata

Mungkin seseorang akan melakukan ramen ramuan clam New England atau ramen Barat Daya dengan chimpanzee Hatch dan jagung. Kami berbangga kerana kami mencipta sesuatu yang unik. Anda tidak boleh melakukan ini di tempat lain.

Tatsu Aikawa dan Takuya Matsumoto adalah pemilik Ramen Tatsu-ya dan Kemuri di Austin

Lebih banyak Chef dari Generasi Seterusnya