Panduan Sebenarnya Berguna untuk Salt Lake City, Utah

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberi kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka.

Bila Patrick Andrews mengasaskan Blue Copper Roasters di Salt Lake City, Utah pada tahun 2013, ia adalah salah satu daripada tiga orang penduduk di bandar yang serius memanggang kopi. Sekarang terdapat lebih daripada setengah kedai-kedai terkenal dan restoran, bar, dan pemandangan muzik tempatan berkembang maju. Biarkan Andrews menjadi panduan anda ke ibu kota Utah, bandar kecil yang mudah dilayari yang terletak di antara gunung Wasatch dan Great Salt Lake. Sama ada anda sedang mencari grub makan malam kuno atau tacos lewat malam untuk menyerap malam liar, kami hanya mendapat tempat.

patrick-andrews-salt-lake-city
Dengan hormat dari Patrick Andrews

Dengan hormat dari Patrick Andrews

Di mana saya harus tinggal?
Airbnb di Sugarhouse, yang penuh dengan bangunan lama, kawasan kejiranan mini, dan mempunyai banyak bar sejuk, kedai, dan makanan. Anda juga boleh tinggal di Downtown, tetapi pengalaman tinggal di sana tidak begitu kaya. Bagi hotel, Grand America adalah mewah, dan saya tahu seorang lelaki yang menubuhkan sebuah program koktel yang hebat di Gibson Bar (dinamakan untuknya-anda meneka itu-Gibsons), jadi itu adalah perayaan yang baik.

Di mana saya perlu ambil sarapan pagi?
Rye. Mereka melakukan makanan gaya Amerika dengan sentuhan Asia. Ia adalah menu yang dipikirkan dengan baik dan lengkap dengan bahan-bahan yang baik. Minuman koktail pagi-termasuk mimosa klasik dan minuman wiski yang lebih cetek, semuanya di menu koktel khusus sarapan pagi-dan perkhidmatan kopi juga hebat. Satu lagi adalah The Park Café, yang merupakan restoran makanan klasik yang berkualiti tinggi dengan 100 orang menunggu di luar talian pada hujung minggu. Selalu ada makanan terlalu banyak untuk kira-kira $ 6-kentang, telur, anda namakannya.

12391901_10153917469648013_3792940315760479931_n
Facebook / Cafe D’Bolla

Sekarang itulah seni latte. Foto: Facebook / Caffe D’Bolla

Cawan kopi terbaik?
The Establishment Rose menghidangkan kopi Empat Barrel San Francisco dan mereka mempunyai baristas yang sangat terlatih dan kakitangan yang tahu. Terdapat satu lagi kedai kecil yang sejuk bernama Caffè D’Bolla. Penjenamaan mereka selari dengan apa yang hip, dan itu hampir menjadikannya lebih sejuk. Getaran adalah pelik tetapi kopi adalah fenomenal. Mereka hanya mempunyai minuman espresso dan periuk sifon. Mereka tidak borong, kecuali untuk Forage, yang memberitahu saya Forage mungkin luar biasa.

Brewery terbaik?
Brewing Epic. Mereka adalah salah satu daripada kilang bir pertama untuk membuat bir yang tinggi.

Pasaran terbaik untuk memakan jalan anda?
Pasar Petani Downtown di Pioneer Park pergi sepanjang musim panas, setiap hari Sabtu pagi. Semua hasilnya adalah super rad, Bakeri Eva biasanya mempunyai gerai, dan Bitters Lab, sebuah syarikat pengecut baru yang saya suka, ada di sana. Ini cara yang baik untuk orang luar untuk melihat apa yang berlaku di bandar, kerana setiap orang yang melakukan perkara yang sejuk adalah di pasaran pada satu ketika.

Di mana untuk melihat seni yang hebat?
Terdapat jalur di Broadway yang menganjurkan stroll kereta api sebulan sekali dalam musim panas. Terdapat juga Muzium Seni Kontemporari Utah, yang tidak mempunyai koleksi tetap sehingga selalu ada sesuatu yang baru, di pusat bandar.

Pago_salt-lake-city
Diberkati Laman Web Pago

Baiklah Pago

Tempat makan malam yang paling hangat?
Ikan Semasa & Tiram, salah satu tempat makanan laut yang sangat sedikit di Salt Lake City. Saya rasa saya tidak boleh pergi sehari tanpa mendengar nama yang disebut di suatu tempat. Salah satu kegemaran saya adalah bar biker yang kotor bernama Lucky 13 yang terkenal dengan burger yang menggerunkan-walaupun rad veggie burger. Ia adalah crossover yang aneh di antara dudes biker dan kopi pinggul, tetapi makanannya mengagumkan dan begitu juga pemilihan bir kerajinan. Pada akhir yang lebih tinggi, Pago tidak biasa sama sekali, tetapi ia bergantung kepada harga. Saya selalu menanam burger (sekitar $ 18, saya percaya) dan ia adalah salah satu daripada burger sangat sedikit di Salt Lake yang sebenarnya dimasak dengan baik untuk memerintahkan.

Restoran sekolah lama yang klasik?
Ruth’s Diner telah wujud sejak tahun 1930. Ia seperti mempunyai semua resipi lama nenek pada satu menu tetapi dengan perspektif yang lebih segar. Burrito sarapan sangat baik.

Anda boleh mempunyai koktel … atau anda boleh absen. Foto: Bodega

Bar koktel yang terbaik?
Di bawah Semasa, yang bersebelahan dengan Current, sedang melakukan perkara yang sangat radikal. Bar lain di bandar, Bar X, telah wujud sejak tahun 1930-an atau lebih. Tetapi kemudian dalam 20 tahun yang lalu ia berubah tangan dan menjadi salah satu bar koktail terbaik di bandar ini. Kemudian ada Bodega, yang merupakan anomali untuk Salt Lake. Ia benar-benar sebuah bodega dengan pasaran di tingkat atas; anda perlu tahu mengenai bar di bawah untuk masuk. Tetapi Salt Lake terlalu kecil untuk perkara seperti itu, jadi tingkat atas menjadi tacos jalanan dan bir murah sementara tingkat bawah adalah koktail yang hanya tempahan yang mahal.

Di mana untuk menangkap muzik secara langsung?
Urban Lounge cenderung mempunyai pertunjukan yang lebih besar seperti Built to Spill, Stephen Malkmus, dan Ra Ra Riot, serta mengadakan malam dan parti tarian DJ. Terdapat juga Kilby Court, yang dibuka untuk semua peringkat umur; tetapi jika anda berusia 21 tahun, Urban Lounge mengambil kek untuk tempat yang paling sejuk di Salt Lake City.

bar-x-salt-lake-city
Diberkati oleh beerbarslc.com

Diberkati oleh beerbarslc.com

Di mana untuk mendapatkan masalah pada waktu malam?
Saya mungkin akan pergi ke Beer Bar, yang lazat liar. Suka, belanjakan semua wang yang anda buat minggu lepas. Ia bar bir terbaik di bandar. Banyak pihak bachelorette pergi ke Maxwell. Sekiranya anda ingin mendapatkan liar sebenar, itu akan menjadi tempat untuk anda.

Di mana hendak makan apabila parti berakhir?
Alberto’s. Ia adalah burrito lima dolar yang pada dasarnya apa sahaja yang anda mahukan. Dan beberapa trak taco yang mengagumkan di sekitar pusat bandar.

Lawatan hari terbaik?
Park City. Ia cantik dan, kerana kami di Salt Lake City mencemarkan diri kita sendiri, kita boleh mendapatkan udara segar di Park City.

sunny-slopes-alta-park-city
Flickr / limaoscarjuliet

Flickr / limaoscarjuliet

Gunung ski terbaik?
Kawan selalu mengatakan Alta, tetapi saya tidak benar-benar bermain ski. Ia adalah untuk pemain ski yang serius, kerana ia tidak membenarkan pemain snowboard.

Sekiranya anda akan keluar ke barat, mungkin jalan memutar di Boulder, Colorado adalah teratur.