Panduan Sebenarnya Berguna untuk Nashville, Tennessee

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberikan kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka. Dalam ansuran ini, Raleigh McCool dari CREMA menunjukkan kepada kita di sekitar Nashville, Tennessee.

raleigh-mccool-crema-nashville-spillingthebeans
Dengan hormat dari Raleigh McCool

Biar Encik McCool tunjukkan awak ke Nashville. Di sini, dia “melancarkan lemparan seni latte di CREMA, yang keren, saya rasa.” Foto: Courtesy of Raleigh McCool

Nashville asli Raleigh McCool membesarkan anak-anak pinggul di CREMA, salah satu kedai kopi Nashville yang terbaik. Dia mahu dengan sangat teruk bahawa dia menjawab iklan Twitter dan mencuci piring sehingga dia boleh bekerja sehingga barista. Sudah empat tahun sejak dia mula, dan sekarang rakan sekerjanya mengenalnya sebagai orang yang telegrap nama belakangnya asetnya yang paling besar. Dia orang yang tahu apa yang ada dan apa yang baik di Music City-dan dia mahu menjadi panduan anda.

Di mana kita harus tinggal?
Saya akan memberitahu anda ke AirBnb di suatu tempat di kawasan Germantown, 12th Avenue South, atau Nashville Timur.

Di mana kita harus pergi untuk sarapan pagi?
Saya suka sarapan pagi di Pinewood Social, iaitu pendedahan penuh, jenis tempat saya bekerja kerana CREMA mempunyai bar rahsia di dalamnya. Saya juga suka Fido dan Mitchell Deli di East Nashville, yang merupakan kedai makan tengah hari dan sandwic yang mempunyai sarapan pagi pada hujung minggu. Ia jadi baik. Itu sedikit di bawah radar. Ia adalah bar panas sekolah lama dengan paun. Dapatkan plat jeleku, sosej, dan kuah.

Untuk secawan kopi yang hebat?
Beberapa kawan yang saya gunakan untuk bekerja dengan menjalankan tempat yang dikenali sebagai Steadfast. Mereka menghancurkannya. Saya akan menghantar anda ke sana perkara pertama. Satu lagi adalah Barista Parlour, yang mempunyai beberapa lokasi.

Apa kilang bir terbaik di bandar?
Beberapa barangan kegemaran saya datang dari Syarikat Pembuat Bir Black Abbey. Terdapat juga Brewery Little Harpeth. Mereka adalah beberapa yang, apabila saya melihat bir mereka pada menu di suatu tempat, saya akan mempunyai salah satu daripada mereka.

Rolf and Daughters exterior nashville
Christopher Testani

Di luar Rolf dan Daughters. Foto: Christopher Testani

Bar koktel yang terbaik?
Rumah Patterson adalah sejenis sebulat suara yang dipersetujui untuk menjadi yang terbaik. Saya akhirnya pergi ke Rolf dan Anak Perempuan atau tempat yang dipanggil Dewan Butchertown yang mempunyai tequila sejuk dan mezcal. Itulah jem saya: Getaran ada benar-benar hebat dan para bartender adalah super sejuk.

Di mana kita harus pergi untuk melihat seni yang hebat?
The Frist adalah muzium seni besar kami. Terdapat juga seni merangkak Sabtu pertama setiap bulan; ia sangat sejuk.

Pasar petani atau dewan makanan mana yang patut kita makan di sekitar kita?
Pada hujung minggu, Nashville Farmers ‘Market mempunyai persediaan penuh. Sepanjang minggu ini mereka mempunyai mahkamah makanan yang besar dengan banyak tempat vendor tempatan yang layak diperiksa.

tanaman koki-daging-nashville-tanaman
Facebook / Cochon Butcher

Penjual Daging Cochon. Foto: Facebook / Cochon Butcher Nashville

Apa tempat makan malam yang paling hangat di bandar?
Cochon Butcher di Germantown benar-benar hebat. Avo adalah restoran vegan mentah yang baru dibuka di sebelah barat yang sama sekali berbeza dari apa yang sedang berlaku. Dan, tentu saja, Rolf dan Anak Perempuan dan Dewan Butchertown adalah tempat makan malam saya jika saya cuba merawat diri saya sendiri.

Makan malam apabila anda tidak cuba merawat diri anda?
Dozen Bakery membekalkan pastri kepada kebanyakan kedai kopi yang hebat di bandar tetapi baru-baru ini membuka kedai dengan sandwic yang sangat lazat dan hidangan sayuran yang lebih menarik. Di sinilah saya memberitahu semua orang untuk pergi jika mereka cuba untuk menjadi kasual dan tidak melakukannya dengan besar.

arnold's-catfish-nashville-2012
Marcus Nilsson

Lele goreng di Daging Arnold dan Tiga. Foto: Marcus Nilsson

Restoran lama sekolah super klasik?
Gabby adalah bungkusan burger sekolah lama di bangunan satu bilik ini dengan burger dan kentang goreng yang disajikan di atas pinggan besar. Ia benar-benar baik. Di Arnold’s Country Kitchen, daging dan tiga, anda bersatu seperti itu adalah kafeteria sekolah rendah. Anda mungkin perlu tidur selepas makan di sana tetapi sangat bagus. Mungkin anda mahu melakukan itu sebelum kopi.

Di mana untuk menangkap muzik secara langsung?
Kebanyakan rancangan yang saya pergi adalah di Marathon Music Works, yang mempunyai pertunjukan yang lebih besar. Saya melihat Cincin Kemurnian dan Earl Sweatshirt di sana baru-baru ini. Saya mempunyai kawan yang pergi melihat pertunjukan tempatan yang lebih kecil di The Basement. Dan kemudian ada Ryman, yang merupakan landasan muzik suci di Nashville, dan semua orang harus pergi dan melihat satu rancangan di Ryman pada satu ketika dalam hidup mereka.

Di mana untuk mendapatkan masalah pada waktu malam?
Apabila saya berakhir di tempat-tempat berikut, saya mungkin sudah menghadapi masalah: Bar 308 di East Nashville atau Santa’s Pub, bar karaoke di treler yang bertemakan Santa Claus.

fivepointspizza-facebook
Facebook / Courtesy of Five Points Pizza

Malam lewat makan di Five Points Pizza mencari sebenar. Foto: Facebook / Courtesy of Five Points Pizza

Di mana hendak makan apabila parti berakhir?
Secara jujur, Nashville sedang bergelut dengan makanan mabuk. Saya pergi ke Five Points Pizza, yang dibuka pada tahun lepas membuat dadah pizza. Mereka telah mula melakukan tingkap pizza lewat malam dan ia dibuka sehingga pukul 3 pagi. Itu pasti pergi.

Hari perjalanan terbaik?
Pada musim luruh atau awal musim panas, terdapat pemanduan yang cukup anda boleh mengambil air terjun di bawah sejam. Burgess Falls adalah salah satu daripada mereka. Cummins Falls adalah satu lagi yang orang pergi ke dengan air terjun dan kolam renang berdekatan. Chattanooga terletak hanya dua jam jauhnya dengan restoran dan hiking yang hebat. Saya mendapati diri saya memandu ke Memphis banyak, yang bukan pemanduan yang paling indah tetapi saya pergi untuk bola keranjang, barbeku, dan blues.