Panduan Sebenarnya Berguna untuk Cincinnati, Ohio

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberikan kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka. Dalam ansuran ini, Jon Lewis of Deep Roots menunjukkan kepada kita di sekitar Cincinnati, Ohio.

Jon Lewis, pengurus Deeper Roots, sebuah roaster dan kedai kopi yang terkenal di kejiranan Oakley di Cincinnati, telah memiliki tangannya dalam perniagaan kopi di A.S. dan di luar negara selama lebih satu dekad. Seorang penduduk Cincinnati, Lewis berbangga dengan kebanggaannya untuk kampung halamannya yang penuh dengan peminat sukan diehard, kedai kopi yang hebat, dan restoran baru yang menarik. Dia tahu apa yang ada di bandar terbesar ketiga di Ohio-dan sekarang anda juga akan.

jonlewis-cincinnati-deeperroots
JP Leong

Biarkan Jon Lewis dari Deeper Roots menjadi panduan anda ke Cincinnati, Ohio. Foto: JP Leong

Di mana saya harus tinggal?
Pusat bandar. Khususnya, terdapat kejiranan yang disebut Over-the-Rhine, yang mempunyai seni bina yang indah dan banyak tenaga kreatif: studio seni, restoran, anda menamakannya.

Di mana saya perlu ambil sarapan pagi?
Ada tempat sarapan kecil di Mt. Square Lookout dipanggil Annabel’s. Ia adalah pertunjukan satu orang yang dibuka pada hujung minggu. Ia kecil, jadi anda perlu menunggu, tapi hebat. Kemudian, tepat di jalan di Oakley, cuba Sleepy Bee Cafe. Ia adalah tempat untuk meraih makanan yang kreatif dan tempatan. Satu lagi tempat di pusat bandar, Bangsa, melakukan yang hebat semua-anda-boleh-minum Bloody Marys.

over-the-rhine-aerial-cincinnati
Flickr / Overtherhine

Pandangan udara dari Over-the-Rhine, Cincinnati. Foto: Flickr / OverTheRhine

Cawan kopi terbaik?
Akar yang lebih mendalam, tentu saja. Saya akan mengatakan ini: Dengan kadar yang sama bahawa perniagaan baru muncul, terdapat beberapa pertubuhan yang lebih tua yang layak mendapat pengiktirafan. Pertama, Emporium Kopi, yang rumah kopi klasik. Kemudian Rohs Street Café, yang terletak betul-betul di pinggir kampus Universiti Cincinnati dan mempunyai pergelutan kolej, dan Syarikat Kopi Blok.

Yang baru termasuk Carabello Coffee, yang terletak di seberang sungai di Newport, Kentucky, kejiranan Cincinnati. Kemudian turun di Over-the-Rhine, anda mempunyai 1215 Makmal Bar & Kopi Wain. Kedai runcit kopi yang paling baru dan menarik di bandar ini adalah Espresso Kolektif. Ia benar-benar kecil, ruang kopi yang menumpukan intim. Lokasi Northside terletak di lorong dan mempunyai halaman yang membuatkan anda merasa seperti itu jenis rahsia yang anda tidak mahu melepaskan tetapi juga mahu semua orang tahu tentang.

Brewery terbaik?
Terdapat satu di dekat Oakley yang dipanggil MadTree Brewing yang mempunyai bilik kecil yang hebat. Ia menangkap aspek eksperimen, menyeronokkan bir dengan baik. Rhinegeist juga benar-benar sebuah kilang bir yang luar biasa. Mereka berbuat beberapa bir aneh, tetapi kebanyakannya hanya memberi tumpuan kepada membuat perwakilan yang hebat dalam gaya tertentu. Ruang besar, dan anda boleh bermain ping pong atau cornhole di sana. Satu nota ketiga adalah Artifact Bandar, yang adalah eksentrik kerana mereka membuat serbuk semua masam.

Pasaran terbaik untuk memakan jalan anda?
Anda akan pergi ke Pasar Findlay. Ia adalah pasaran bersejarah, dengan vendor yang telah berada di sana selama-lamanya menjual daging dan hasil. Beberapa kegemaran saya ada Rasa Belgium, yang juga mempunyai dua restoran di kota. Mereka melakukan wafel di pasaran. Kemudian ada Dojo Gelato; dia melakukan gelato hebat dan minuman espresso. Terdapat juga Maverick Chocolate dan barisan Eli Barbeku yang baru.

eden-park-cincinnati
Flickr / frted

Makan tengah hari di bukit Eden Park, Cincinnati. Photo: Flickr / frted

Di mana untuk melihat seni yang hebat?
Anda mahu naik ke bukit ke Eden Park. Konservatori Krohn, satu perkara yang indah di rumah hijau, ada di sana. Itu juga di mana Muzium Seni Cincinnati adalah; ia percuma kepada orang ramai.

Untuk artis tempatan yang lebih kecil, anda akan mendapati galeri di Over-the-Rhine. Terdapat satu yang dipanggil Rock Paper Gunting, yang biasanya beberapa jenis acara berlaku di musim panas. Dan di Washington Park sebulan sekali kita juga mempunyai acara kutu bandar. Ada satu di Oakley yang dipanggil The O.F.F. Pasar yang mempunyai banyak vendor tempatan dan tukang.

Tempat makan malam yang paling hangat?
Restoran Salazar Jose Salazar hebat. Saya juga teruja untuk restoran barunya, Mita’s, yang akan dibuka tidak lama lagi, yang akan menjadi campuran makanan Sepanyol dan Kolombia. Gayanya adalah makanan yang sangat segar dan sangat kreatif, tetapi ia boleh diakses. Satu lagi yang hebat ialah A Tavola Pizza, yang merupakan bahagian atas permainan untuk piza kayu api Itali. Bonus: Ia juga mempunyai koktel kraf yang hebat. Sekiranya anda berada di Oakley, ada tempat taco yang dipanggil Mazunte yang berada di luar rantai.

Restoran sekolah lama yang klasik?
Anda perlu mendapatkan beberapa cili gaya Cincinnati, saus daging yang dibumbui ringan yang lazimnya dihidangkan dengan mi spageti, dengan bawang dan kacang, atau dengan cendawan keju. Skyline Chili adalah kedai cili utama: perkhidmatan cepat dan mesra dari orang-orang yang telah bekerja di sana selama beberapa dekad. Jenis melambangkan budaya makanan tempatan.

Montgomery Inn juga mempunyai tempat dalam sejarah Cincinnati. Roti babi barbeku yang tak terkalahkan, sos tomato yang tersendiri tersendiri, dan cili Saratoga menjadi pelengkap renyah yang sempurna. Untuk pencuci mulut, terdapat dua tempat ais krim yang legenda. Graeter, yang menggunakan proses gaya periuk Perancis yang menghasilkan krim ais krim yang dapat dibayangkan, dan Aglamesis Brothers di Oakley, pancutan air soda masa dengan gula-gula dan ais krim.

Bar koktel yang terbaik?
Molly Wellman mempunyai cap jarinya di banyak bar hebat di sini. Salah seorang daripada dia, Japp, menyajikan koktail klasik dengan keranjang kreatif. Kumpulannya baru-baru ini membuka bar bourbon Kentucky lama di Covington di seberang sungai di Kentucky. Satu lagi, Myrtle’s Punch House, baru sahaja dibuka di Walnut Hills, sebuah kawasan kejiranan.

konsert-over-the-rhine-cincinnati
Flickr / ginsnob

Konsert luar di Over the Rhine, Cincinnati. Foto: Flickr / ginsnob

Di mana untuk menangkap muzik secara langsung?
Siaga lama adalah tempat yang dipanggil Bogart di Clifton di mana universiti itu. Selalu ada muzik yang berlaku di sana. Kemudian ada tempat baru yang dipanggil Woodward, yang membawa banyak pertunjukan yang baik. Di seberang sungai di Newport adalah Southgate House Revival di sebuah gereja lama. Satu lagi di seberang sungai di Covington dipanggil Madison Theater. Akhirnya, ada tempat konsert di Oakley yang dipanggil Teater Abad ke-20.

Di mana untuk mendapatkan masalah pada waktu malam?
Pergi ke Over-the-Rhine. Ia adalah yang terbaik dan paling teruk. Di sinilah percakapan sedang berlaku, dan anda mungkin akan mendapati banyak douchebags kerana anda adalah jenis kreatif pada hari ini. Di sinilah malam bermula dan berakhir dengan banyak orang. Selepas satu koktail klasik di Japp, anda akan pergi ke Neons Unplugged untuk menari. Juga, Mt. Adams sering di mana anda akan menamatkan malam dan mengambil teksi di rumah.

Di mana hendak makan apabila parti berakhir?
Terdapat tempat yang dipanggil Gomez Salsa, yang menjadikan Taco, burritos, dan penyu, atau memecahkan burritos. Semuanya disajikan melalui tingkap ke jalan.

Lawatan hari terbaik?
Saya akan mencadangkan kenaikan di dalam hutan. Sekiranya anda mengetuai utara, ada tempat yang disebut Clifton Gorge dan taman negeri yang dipanggil John Bryan. Terdapat juga sebuah kantong kecil liberal di sana yang dipanggil Yellow Springs anda boleh menyemak. Sekiranya anda menuju ke selatan, terdapat destinasi pendakian yang terkenal di dunia yang dikenali sebagai Red River Gorge. Saya juga mengesyorkan pergi berkanu ke Little River Miami.

cincinnati-waterfront
Flickr / savrae

Stadion penuh dengan peminat Reds. Foto: Flickr / savrae

Aktiviti Cincinnati klasik yang paling teruk?
Kami mempunyai dua pasukan sukan profesional, Reds dan Bengals. Mereka sudah cukup dahsyat untuk beberapa dekad yang lalu, tetapi ada banyak sokongan kampung halaman. Walaupun anda pergi ke permainan yang kalah, minum bir di permainan besbol profesional pada petang panas adalah masa yang baik. Saya akan mengatakan perkara yang sama berlaku untuk sukan kolej juga. Semua orang di sini bermain sukan; ia seperti berjalan dalam darah kita.