Panduan Sebenarnya Berguna untuk Boulder, Colorado

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberikan kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka. Dalam ansuran ini, Sean Gallagher dari Boxcar Coffee menunjukkan kepada kita di sekitar Boulder, Colorado.

sean-gallagher-boulder-boxcarcoffee
Peter McEwen

Mari Sean Gallagher dari Boxcar Coffee menjadi panduan anda ke Boulder, Colorado.

Kami akan ke Boulder, Colorado-dan Sean Gallagher, pengurus Boxcar Coffee kegemaran tempatan, menunjukkan kami tali. Gallagher telah berada di Boulder selama sepuluh tahun – pertama sebagai pelajar di UC Boulder dan kemudian di Boxcar-dan telah telinganya ke tanah, terima kasih kepada semua pemilik restoran dan pembuat makanan yang mendapat cawan pagi mereka di kedai terkenal. Biarlah dia menjadi pemandu anda ke Boulder, kota yang kaya makanan yang kaya dan eklektik yang terletak di pegunungan Rocky yang melambungkan negeri.

Di mana kita harus tinggal?
Lihatlah Airbnb di East Pearl, di mana Boxcar adalah, kerana ia adalah tempat untuk makanan dan kopi. Jika tidak, cuba tempat tidur & sarapan kecil yang dipanggil Briar Rose. Sekiranya anda mahukan sesuatu yang lebih menarik, terdapat satu lagi yang dipanggil The Bradley. Jika saya mempunyai banyak wang, St. Julien sangat bagus. Hotel Boulderado juga sekolah lama, klasik, nyaman, dan kononnya dihantui.

Di mana kita perlu ambil sarapan pagi?
Satu tempat yang sangat popular ialah Snooze. Orang suka dan menunggu. Buff juga popular. Saya suka greaser, tempat sarapan yang menyegarkan, seperti Kampung Coffee Shop atau Foolish Craig’s. Sekiranya anda ingin makan tengah hari hujung minggu yang sangat baik, pergi ke The Kitchen-mereka mempunyai sarapan pagi Inggeris yang hebat. Selain itu, saya suka Walnut Café, yang menyajikan kopi Boxcar.

Cawan kopi terbaik?
Di samping kita, ada sebuah kafe yang baru bernama Alpine Modern. Terdapat juga sebuah syarikat jus segar yang dipanggil Wonder Press yang menjadikan susu kacang almond yang menakjubkan dengan susu kacang buatan sendiri mereka.

avery-bir
Flickr / madhippies

Avery Brewing di Boulder, Colorado. Foto: Flickr / madhippies

Kilang bir dan penyulingan yang patut dikunjungi?
Pada petang yang cerah, saya pergi ke hangout di Sanitas Brewing Co. Mereka mempunyai dek besar dan bola bocce dan cornhole di belakang rumah. Terdapat juga satu perkara yang baru saja bermula dipanggil Boulder Ale Trail di mana anda boleh basikal dari Boulder ke Longmont, kira-kira 15 batu, dan pergi ke 10 kilang bir di sepanjang jalan. Anda boleh menyewa basikal pada Kitaran Penuh.

Setiap orang perlu menyemak Avery Brewing Company. Ia adalah tempat yang sangat besar dengan banyak bir (seperti Erimitas), anda hanya boleh masuk ke bilik pameran. Selain itu, mereka mempunyai sebuah restoran, jadi ia pasti destinasi destinasi. Terdapat juga tempat baru yang dipanggil Biergarten Bohemia. Anda boleh mendapatkan satu liter bir dan hang di meja komuniti besar, makan sosej, dan mendengar muzik atau komedi hidup. Semasa tahun persekolahan, ia boleh mendapat kolej-y, tetapi ia akan dikeluarkan pada hari Ahad.

Apa pasaran petani atau pasar makanan terbaik untuk berjalan-jalan dan makan?
Pasaran petani Boulder, yang ada petang Rabu dan petang, dan juga pagi hari Sabtu pagi.

bukit-ucboulder-gunung
Flickr / irisphotos

Pergunungan mengelilingi kampus UC Boulder dan seluruh kota Boulder. Foto: Flickr / irisphotos

Apa tempat terbaik untuk melihat seni?
Muzium Seni Kontemporari Boulder baik. Madelife, juga di Pearl Timur, menjual barangan buatan tangan yang sangat keren dan galeri berputar di dinding yang berubah setiap bulan.

Apa tempat makan malam yang paling hangat?
Pemilik Cured hanya memberitahu saya tentang tempat baru yang dipanggil PMG, sejenis bar wain baru. Untuk makan malam, saya sangat suka Oak dan Pizzeria Locale. The Kitchen Upstairs adalah tempat yang menyeronokkan untuk makan malam juga. Terdapat tempat yang dipanggil T / aco yang popular untuk taco Selasa dan fakta bahawa mereka membuat tortilla mereka segar untuk memerintahkan. Restoran lain, Pasar Blackbelly, memberi tumpuan kepada daging. Saya biasanya pergi ke Bramble dan Hare untuk koktel dan pinggan kecil; ia disambungkan ke restoran mewah, Black Cat. Tetapi, lelaki, saya suka makan apa-apa yang melibatkan Zoe Ma Ma za jiang mian; Saya makan banyak. Ia hebat dan murah.

Bar koktel?
Sama ada Bramble dan Hare atau The Bitter Bar. Saya fikir Bramble dan Hare lebih popular dengan orang ramai industri perkhidmatan dan penduduk tempatan, kerana ia rendah dan intim. Tetapi saya sangat suka minuman Bitter Bar; mereka membuat G & T yang hebat.

Restoran lama sekolah super klasik?
Frasca klasik, tetapi ia juga mahal. Terdapat bar-restoran yang tiada siapa yang benar-benar pergi kecuali saya dipanggil Dark Horse. Ia adalah bar menyelam yang ada di sana untuk masa yang lama, tetapi di sinilah saya ingin mendapatkan burger. Tempat burger klasik lain ialah Mountain Sun; mereka menyusun semua bir mereka sendiri dan ia adalah tempat yang baik untuk duduk di hadapan dan orang menonton.

teater batu
Flickr / justinknabb

Teater Boulder yang ikonik. Foto: Flickr / justinknabb

Tempat terbaik untuk pergi menonton muzik secara langsung?
Auditorium Chautauqua. Ia hanya konsert dalam bulan-bulan yang lebih panas kerana ia adalah sebuah kandang tua yang tidak mempunyai haba yang selama ini selama lebih dari 100 tahun. Mereka mendapat tindakan yang sangat keren, pelbagai; semuanya dari Ziggy Marley kepada Punch Brothers. Dinding sangat tipis, anda boleh duduk di luar dan menikmati konsert tanpa perlu membayar. Anda boleh berkelah, duduk di rumput, dan hanya mendengar muzik. Saya fikir Teater Fox dan Teater Boulder juga sangat hebat. The Fox adalah kecil, jadi anda dapat melihat tindakan nama besar dalam suasana intim. Boulder Theatre adalah baik untuk tindakan nama besar, dan anda boleh melihat filem dan komedi standup. Teater Boulder juga memainkan Big Lebowski seperti sekali sebulan. Anda boleh pergi ke Pearl Street Mall dan mendengar para pemuzik jalanan juga.

Ke mana hendak pergi ke masalah?
Mungkin Tahona, atau benar-benar di mana-mana di West Pearl. Timur Pearl adalah tempat anda pergi untuk mendapatkan makanan dan minuman yang baik. Selepas makan malam, anda menuju ke barat; itu di mana semua bar dengan muzik adalah. Khususnya, Tahona menari; Pearl Street Pub & Cellar; dan The Sundown Saloon, yang juga dikenali sebagai Sundowner, teringat. Di Downer, di bawah tanah, siling rendah, tidak ada tingkap, dan mereka mempunyai minuman yang sangat murah, sebuah periuk PBR untuk $ 6. Mereka mempunyai 10 meja pool. Orang ramai hanya boleh berjejal di sana.

Di mana hendak makan apabila parti berakhir?
Tidak ada banyak tempat makanan larut malam, sebenarnya. Tetapi ada gerobak yang hebat di pusat membeli-belah, tepat di luar Sundowner. Mereka mempunyai garis di sudut ketika bar dikeluarkan.

tasik-otak-tasik
Flickr / vincelaconte

Di atas Tasik Brainard, Colorado. Foto: Flickr / vincelaconte

Lawatan hari terbaik?
Mungkin naik ke Nederland, sebuah bandar kecil yang terletak sejauh 30 batu ke atas canyon. Ia adalah sebuah bandar kecil hippie, dan berdekatan terdapat banyak kembara. Tasik Brainard adalah tempat yang sangat popular. Tempat kegemaran saya ialah jejak keempat dari Julai. Dari sana, anda boleh mendaki ke Diamond Lake dan kembali dalam masa lima jam.

Sesetengah orang yang saya bekerjasama juga benar-benar menangkap ikan. Anda boleh mendapatkan panduan untuk membawa anda keluar dari Rocky Mountain Anglers.

Perkara kegemaran saya sebenarnya ialah pergi ke mata air semulajadi. Yang paling dekat dengan Boulder dipanggil Hot Sulfur Springs kira-kira 30 minit dari Winter Park. Ia mendapat sekumpulan kolam kecil supaya anda tidak perlu berkongsi. Ia berbau teruk tetapi terasa begitu baik.

bukit-takungan
Flickr / sparkfun

Takungan Boulder. Foto: Flickr / sparkfun

Tempat yang paling dirasakan di Boulder?
Takungan Boulder. Ia adalah prairieland yang rata di luar sana tetapi anda mempunyai pemandangan yang sangat menakjubkan dari seluruh rangkaian hadapan. Satu tempat yang orang tidak pernah pergi untuk sebab tertentu ialah Reservoir Kasar. Terdapat panggangan awam, jadi saya selalu mengambil orang yang melawat di sana untuk makan malam.