Lihatlah Di dalam El Rey, Salah satu Tempat Makan Malam Kegemaran Baru Kami (Video)

Bagaimana kita mencintai El Rey Café dan Luncheonette di New York City? Kita tidak boleh mula mengira cara … Tapi kita akan cuba! Berikut adalah beberapa.

1. Tiny Kitchen, Big Flavors

Ini adalah restoran yang sangat kecil-hanya 15 tempat duduk! -Dan dapur. Tetapi itu tidak menghadkan kualiti makanan yang koki Gerardo Gonzalez memasak untuk sarapan pagi, makan tengah hari, dan segala macam makanan ringan. Gonzalez menjelaskan bahawa restoran tidak mempunyai ruang yang cukup untuk menghidangkan hidangan daging berat, jadi mereka bergantung kepada biji-bijian yang hangat dan banyak perasa yang baik untuk membina rasa besar. Dan budak lelaki, adakah ia membayar. Biji-bijian dan Salad buah-buahan adalah keajaiban teks, dengan pecan renyah, sayuran dicukur segar, dan chewy farro.

2. Ia tidak mudah

Gonzalez mengatakan bahawa bukan sahaja para pengunjung memfailkan menu mereka, mereka meminta dia untuk tips menghias (Hei, dapur kecil adalah sesuatu yang kebanyakan penduduk bandar dapat memahami). Rak gantung membuat penggunaan ruang yang cekap, dan ia tidak pernah terasa berantakan. Tingkap besar yang terang, menu bertulis tangan, dan banyak tumbuh-tumbuhan memberikan seluruh ruang yang ceria, tidak sempit, bergetar. Plus, terdapat jumlah tepat neon signage (lihat imej di atas!).

Pemilik Nicholas Morgenstern (kiri, dengan Hazel) dan ketua chef Gerardo Gonzalez

3. “Sihat” Bukanlah Pengorbanan

Makanan di El Rey sangat seimbang dan sangat berpengalaman sehingga makan terasa seperti merawat. Sebagai Alison Roman, BA editor makanan senior, berkata, “Apabila anda mempunyai perkara-perkara ini untuk makan tengahari … anda berasa sangat baik tentang hari anda. Anda tidak merasa seperti anda perlu pergi tidur.” Dan itu betul-betul apa yang Baru Sihat adalah semua.

The Avocado “Del Sur” dengan chimichurri menggabungkan telur, alpukat, dan sos hijau herba.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang mengapa kami menggali di El Rey, lihat video di bawah.

Lexie Smith, Baker