Chicharrones Nachos Are Real, Ini Bukan Pengeboran

Nachos adalah kenderaan untuk kebahagiaan tulen. Setiap gigitan seolah-olah untuk menyelesaikan apa-apa masalah yang melanda anda pada siang hari dengan kebaikan cheesy, asin, pedas, renyah. Selain itu, anda boleh mengatasinya dengan apa sahaja kehendak hatimu, dan tidak banyak yang perlu dilakukan selepas itu. Walau bagaimanapun, sepanjang masa ini kami telah menggunakan cip tortilla sebagai asas, seolah-olah lama dahulu, dekri itu telah diukir ke dalam dinding Kuil Snek dan kekal di sana selama berabad-abad. Tetapi ia tentang masa yang berubah. Dunia, bertemu chicharrones nachos. Chicharrones nachos, berjumpa dengan semua orang yang akan memakan kamu.

Apabila anda berfikir tentang hal itu, chicharrones (atau babi rinds) adalah pengganti yang cukup logikal untuk cip tortilla. Mereka berdua berjalan-jalan antara renyah dan rangup, dan kedua-duanya membungkus cukup pukulan garam ke tanah semua topping. Ia hanya mungkin yang snek bar yang ideal. Jonathan Beres, ketua chef di Providence, The Eddy dari Rhode Island memutuskan bahawa chicharrones nachos layak mendapat tempat di menunya, dan untuk itu, kami bersyukur.

“Saya hanya mahu menghidangkan babi babi di menu kami tetapi tidak tahu bagaimana tetamu akan mengambil sikap mementingkan diri saya untuk menginginkan kulit lapar,” jelas Beres. “Pada masa yang sama, saya menemui serbuk Cabot cheddar, dan semuanya hanya datang bersama-sama.” Serbuk Cabot cheddar adalah apa yang anda fikir, tidak terlalu jauh dari serbuk yang mencurigakan yang memakai jari anda selepas sesi Doritos yang agresif . Beres mengambil babi babi yang mereka goreng di dalam rumah dan melemparkannya ke dalam serbuk cheddar, sehingga mereka disalut sepenuhnya dalam serbuk putih ajaib (peringatan, kita bercakap tentang keju di sini, lelaki).

2..BonAppetit-TheEddy-KristenBeresPhotography
Gambar oleh Kristen Beres

Gambar oleh Kristen Beres

“Kebanyakan orang berpendapat bahawa mereka akan mendapat kulit babi yang ditutupi cheddar cair dan pico de gallo,” kata Beres. “Apabila mereka mendapatkan daging babi yang besar, putih, dan renyah ini disusun tinggi dan disusun-ya, itulah istilah teknikal kita-bersama-sama dengan guacamole, pico, cilantro, sayur lobak, dan radishes dicukur, mereka sangat tertarik dan harus menghentikan semua orang jadi mereka boleh mendapatkan gambar sebelum dimakan. “

Walaupun penciptaan Beres mengasyikkan di bar, anda juga boleh membuat mereka dalam keselesaan dapur anda sendiri. Kedai membeli babi babi adalah pengganti yang boleh diterima jika anda tidak boleh menggoreng sendiri (Baken-Ets atau Mac mudah dicari). Cubalah dan campurkanlah dengan serbuk Cabot cheddar yang murah hati sebelum menambah topping anda. Anda boleh mencontohi gambar seperti menara Beres, atau anda boleh pergi dengan sedikit lebih bebas bentuk dengan guacamole anda, pico de gallo, lobak dihiris, cilantro cincang, dan sayur-sayuran lobak. Bahagian yang terbaik tentang ini ialah anda tidak perlu membuangnya ke dalam ketuhar kerana keju itu sudah terikat pada rahang babi anda. Keju lebur di atas di dalam ketuhar adalah pilihan, tetapi berhati-hati jangan membuat daging babi anda basah di bawah gunung keju.

Pork rinds menawarkan pelbagai pilihan yang sama seperti cip tortilla tradisional. Sekiranya anda mempunyai combo nacho yang tetap menjadi kegemaran anda, parit cip tortilla dan keju dan cuba dengan beberapa cheddar chicharrones dusted. Hanya pastikan bahawa sebelum anda menghidangkan dulang kepada sesiapa yang merangkak di sofa anda menonton permainan bola sepak, anda akan menjelaskan bahawa mereka akan mengubah dunia mereka … dan bahawa mereka harus mendapatkan Instagram mereka secepat mungkin.

Mahu bermain dengan selamat dengan nachos biasa? Kami mempunyai beberapa kombinasi topping untuk memastikannya menarik.