Arnab Silly, Koktel yang Diilhamkan Trix Ini Bukan untuk Kanak-kanak

Trix bukan hanya untuk kanak-kanak lagi: Chicago bar The Sixth adalah membuat koktail yang berwarna-warni berwarna yang dikenali sebagai Arnab Silly yang diilhamkan oleh asal bijirin (bentuk buah! bukan hanya sfera bijirin!). Dan itulah-anda meneka-mendapat banyak cinta di Instagram.

Benjamin Schiller, bartender utama di The Sixth, bosan dengan peleburan ais mencairkan koktelnya. Oleh itu, dia mula bermain dengan ais berperisa yang akan meningkatkan minuman, dan bukannya mengurangkannya, kerana ia cair. Dia mencuba minuman mezcal berasap dengan satu silinder besar ais berperisa, dan satu lagi yang membekukan wain ke dalam kiub untuk membuat fruitier minuman sebagai masa berlalu.

Schiller merangsang otaknya untuk kombinasi rasa yang bahagiannya sama dengan lezat dan nostalgia-infused-dan ini adalah yang menjadikannya pada menu. Dia pada mulanya mendarat di Charms Lucky tetapi akhirnya memutuskan, “Ia pastinya terlalu mengelirukan untuk menjelaskan apa yang dirasakan oleh pelangi.” Trix lebih mudah difahami. Dan ia akan membolehkan dia memimpin dengan jeruk yang menyegarkan dari South Side, salah satu koktail kegemarannya dan minuman yang sangat mudah untuk menyesuaikan.

Setiap kiub ais di Selera Rabbit sedap seperti salah satu daripada empat rasa Trix yang asal: Grapity Purple, Orangey Orange, Lemony Yellow, atau Raspberry Red. Empat kiub yang berwarna-warni disusun dalam kaca bola bola dan dihidangkan bersama dengan tong sampah yang penuh dengan jus limau, soda, bitter mint buatan rumah, dan gin. Untuk membuat Arnab Silly, cecair dicurahkan ke atas kiub ais. Apabila mereka pertama kali mula mencairkan, rasa cairan limau-gin-soda-mint dalam cendawan menguasai, dan minuman itu adalah cincin yang mati untuk South Side, koktail musim sejuk gin, jus lemon, pudina, dan sirap sederhana . Apabila kiub ais cair, minuman itu menjadi berbuah.

Schiller mendapat saintifik dengan cubanya. Seperti dalam, dia tidak hanya membuang sekumpulan jus dalam dulang ais dan memanggilnya sehari. Schiller menggunakan refractometer untuk mengukur nisbah gula ke dalam air dalam campuran. Dia mencari 15 hingga 20 peratus kandungan gula. Sebarang kurang dan kiub akan membeku dalam bentuk tidak teratur dengan rasa yang sangat sedikit, kerana terdapat terlalu banyak air; lebih lagi, 22 hingga 23 peratus, dan terdapat begitu banyak gula yang integriti kiub pecah dan ia tidak akan membeku sama sekali.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Anda akan terkejut mengetahui bahawa minuman itu tidak rasanya seperti Capri Sun yang manis. Walaupun warna-warna rumah yang menyeronokkan, minuman itu “seimbang di tengah-tengah manis dan masam.”

Dan dahaga untuk itu adalah nyata. Pada masa ini, Schiller mengembara dan menyimpan kira-kira 500 setiap kiub berperisa pada satu masa. “Sekiranya terdapat koktel walaupun seperlima yang popular di Instagram, saya tidak tahu,” katanya. Orang yang datang ke bar secara khusus meminta untuk mencuba minuman tersebut, setelah melihatnya di Instagram dan ingin memerintahkannya. “Kami mula mengubah suai perkhidmatan kerana itu.” Orang-orang menorehkan minuman dengan cepat sehingga mereka menyelesaikan cecair sebelum semua cair meleleh. Sekarang, The Sixth menjual isi semula botol dengan sendirinya (untuk $ 9 satu pop). Sesetengah pelanggan pergi keluar dan permintaan khas wain atau champagne berkilauan bukannya gin untuk mencurahkan kiub technicolor.

Namun Schiller tidak pernah mencipta minuman itu dengan harapan akan menjadi sensasi Instagram. Dia fikir ia adalah mainan yang suka bermain minuman yang benar-benar mahu dimasukkan ke dalam menu bar. Tetapi setiap orang yang dipersembahkannya di bar-sebelum ia pernah disajikan kepada tetamu-menggambarkannya secara visual, dan bukannya dengan rasa. Apabila hidup memberi anda koktel lemoni…

Kehidupan tidak akan menjadi sempurna seperti surfer yang indah ini.

Hancurkan koktail anda dengan sedikit persembahan.

Cara Menyalakan Peel Jeruk untuk Koktail