Arang, Pizza Lama-Sekolah, dan Setiap Trend Makanan Lain Anda Akan Lihat pada tahun 2017

Apa sajian bakar alpukat yang terlalu mahal? Apa yang akan dilakukan oleh Instagrammers gambar sekarang bahawa mangkuk smoothie yang dihias secara obsesif berada di luar? Kami duduk dengan timbalan editor Andrew Knowlton untuk melihat apa hidangan, ramuan dan amalan akan menyerang landskap masakan pada tahun 2017:

kung-pao-cauliflower
Alex Lau

Kembang kol Memenangkan Undi Popular
Fried, seluruh panggang, dan juga pengambilan Cina yang berkemampuan, kembang kol adalah yang baru “Ini serius di mana-mana,” sayur-sayuran. Cari kembang kol untuk mula muncul pada setiap menu tunggal dengan cara yang sama kale dan pucuk Brussels mempunyai beberapa tahun yang lalu.

Saya ingin meletakkan pesanan untuk penghantaran
Perkhidmatan penghantaran seperti Maple dan David ChangAndo sudah mulai memenuhi keperluan pemutus makan siang di kantor, menumbuk ruang restoran yang sebenarnya untuk armada pemandu dan penunggang. Dengan hidangan istimewa harian dan hidangan berkualiti restoran, tidak perlu meninggalkan bilik itu. Perkhidmatan makanan penghantaran bandar sahaja akan kelihatan seperti gila sepanjang tahun depan.

Minuman Makan Malam Selepas: Amaro
Dengan letupan pengeluar di negeri-negeri, amaro akan digestif dominan pada 2017. Secara tradisinya berkhidmat dengan kemas pada suhu bilik, minuman keras herba manis Itali ini boleh dibuat dari ramuan seperti artichokes dan kapul buah. Ia juga tidak terlalu lusuh dalam koktel.

WEB-OSCAR SNACKS-POPCORN WITTH NUTRITIONAL YEAST AND ALEPPO
Alex Lau

Ragi Pemakanan, Lebih Dari Lezat Bunyi
Yis pemakanan telah wujud selama satu minit, tetapi ia akan menjadi lonjakan kepada primitif pada tahun 2017. Sayuran vegan kaya umami ini boleh ditaburi pada popcorn dan makanan ringan lain sebagai penggalak rasa yang berkrim, tetapi ia juga diadopsi oleh restoran seperti Seattle’s Steelhead Diner dan Lalo New York City sebagai pengganti keju Parmesan dalam vegan Caesar vegan.

Adaptogens, Kata yang Benar Sebenar, Kami Bersumpah
Berasal dari tumbuh-tumbuhan, herba, dan cendawan, adaptogens adalah suplemen semula jadi tanah yang sepatutnya menghilangkan tekanan tubuh. Ini mungkin kelihatan seperti sesuatu yang anda dapati di kedai hippie yang dipersoalkan sekitar tahun 1978, tetapi adaptogens membuat cara mereka menjadi smoothies, jus, oatmeals, dan seltzer di seluruh negara, semua dalam nama stripping stress, membantu sistem imun, mempromosikan aliran darah yang sihat, dan menyokong sistem pencernaan anda. Anda akan melihat syarikat-syarikat seperti Sun Potion and Moon Juice muncul di mana-mana sepanjang tahun depan.

pizza-jerk-portland-restaurant-pizza.jpg
Stuart Mullenberg & Mike Novak

Pulangan Old American Pizza Bersama Bersama
Pada tahun 2017, pizzeria akan menumbuk pizza gaya peribadi, hangus, Neapolitan untuk doughy, sekolah lama, pai Amerika, berkhidmat di ruang yang kelihatan kurang seperti bangsal desa dan lebih seperti persiaran pizza kejiranan zaman kanak-kanak anda. Tapak periksa merah, lampu Tiffany, dan periuk soda yang dicurahkan ke dalam cawan plastik berwarna merah. Ini pemandangan yang kita semua tahu dari zaman kanak-kanak kita, biasanya acara pasca-sukan, di mana iris cheesy adalah tanda kemenangan. Tempat seperti Scarr di NYC, Pizza Jerk di Portland, dan Dino di Seattle sudah melompat ke arah trend.

Seluruh Yogurt Keseluruhan
Air kerbau air, susu kambing, santan, susu kambing Nubian. Lebih banyak lagi yogurt daripada susu lembu hari ini. Cari jenama seperti Bellweather Farms atau Anita, yang membuat jenis yogurt yang berbeza dan lazat, yang menarik kepada vegan, lactose intolerant, dan pemakan lazat yang sama.

Briket arang kayu dan arang

Arang Baik untuk Anda?
Ternyata barang-barang hitam yang kemas itu benar-benar memurnikan air. Arang telah mendakwa sifat-sifat detoksifikasi, serta menjadi ubat yang terbukti untuk keracunan makanan, dan telah menggulung produk dari sikat gigi untuk tangan sabun hingga limun.

Ini adalah trend makanan yang kami harapkan hilang dari tahun 2016:

Kuning Crudo with Citrus and Avocado

Trend Makanan Kita Harapkan Hilang pada tahun 2017