Restoran Baru Terbaik Amerika Tahun Lalu: Di Mana Mereka Kini?

Ketika masalah restoran 2014 mencecah gerai berita minggu ini, kami fikir kami akan melihat semula 50 tempat yang dinamakan Best New Restaurants sejak restoran editor Andrew Knowlton memperkenalkan senarai ini pada tahun 2009. Sebelum tahun itu, Knowlton telah menyusun senarai bulanan Hot 10 dalam tema, seperti bar tiram terbaik atau restoran terbaik yang mesra alam. “Pada tahun 2009,” dia teringat, “Saya suka, ‘Saya mahu membuat senarai di mana saya mengembara seluruh negara, selama setahun, dan melakukan senarai definitif Restoran Baru Terbaik.” Dan begitu, senarai itu dilahirkan. Dari 50 tempat yang diketengahkan sejak penubuhan senarai itu, satu restoran telah habis, dua berada di lokasi baru, tiga ditutup, dan kekalahan 43 masih dalam operasi tetap (angka hilang diambil kira oleh fakta bahawa satu restoran pada ini senarai muncul dua kali): bukan rekod buruk untuk makanan penduduk kami. Di bawah, kemas kini status cepat pada semua restoran yang menang:

2009 (tidak bertanding):
“Restoran yang paling menarik hari ini mewakili piawaian baru: makanan yang ringkas dan memuaskan, semuanya berkhidmat dengan sifar pura-pura,” tulis Knowlton dalam edisi September 2009, senarai pertama 10 tahunan pertama. Terdapat satu lagi kesamaan yang tidak disebutkan: Antara resipi yang diterbitkan dalam majalah kami, bukan satu, bukan dua, tetapi tiga mereka mempunyai bahan (tauhu, keju kambing, ikan keli) “berkulit” dengan bahan lain (biji labu, kentang, cornmeal). Notasi menarik dari masa depan: Tiga daripada chef yang dihormati dalam isu ini telah pergi untuk membuka restoran goreng-ayam. Melihat semula pada senarai, Knowlton paling disukai oleh kerjaya Jonathan Sawyer, yang restoran pertamanya, The Greenhouse Tavern, telah dimasukkan. “Dia hanya anak muda,” kata Andrew. “Sekarang dia mempunyai empayar kecil, saya pasti akan menyemak tempat barunya, Trentina, untuk senarai tahun 2015.”

Bar Jules, San Francisco Status: Dibuka
Kemudian: “Chef Jessica BoncutterMakanan sederhana termasuk segala-galanya dari burger kayu yang dimasak dengan sempurna untuk rebus kambing. “
Sejak itu: Ignacio Mattos (saat ini dari Estela, Pick No. 3 tahun ini di Hot 10) menyukai poussin; mungkin yang paling luar biasa, kegemaran kejiranan mula mengambil tempahan.
Masak ini: Domba dengan Lemon yang Dipelihara ____
Spring Hill, Seattle Status: Ditutup Februari 2012
Kemudian: “Tanpa banyak gangguan, Pacific Northwest telah menjadi salah satu destinasi makanan yang paling menarik di Amerika.” [Nota dari masa depan: Kegembiraan baru tidak berlaku lagi.]
Sejak itu: Pemilik Mark dan Marjorie Fuller merangkul restoran West Seattle semalaman ke dalam Ma’Ono Fried Chicken dan Whiskey, dan Mark kini juga melayani ayam goreng di Bilik Rhino.
Masak ini: Black Cod dengan Chowder Fennel dan Panelsella Tiris Panggang

Cakes & Ale, Decatur, GA Status: Dibuka
Kemudian: “Billy Allin dan isterinya, Kristin, memutuskan sudah tiba masanya untuk membuka ‘restoran di mana kami ingin makan.’ Restoran ideal pasangan ini ternyata menjadi tempat kejiranan 50 tempat duduk … yang mempunyai hidangan yang ringkas dan tepat seperti paya arnab yang dipelihara dengan cuka saba dan bawang bunga. “
Sejak itu: Lihat senarai 2012 di bawah.
Masak ini: Citrus Arancine dengan Keju Pecorino

No. 7, Brooklyn, NY Status: Dibuka
Kemudian: “Pelayan itu langsung dari katalog Pakaian Amerika. Pendek kata, ia adalah kejiranan Brooklyn yang bersifat tulen.”
Sejak itu: Chef Tyler Kord kini mungkin lebih dikenali dengan spin-nya, rantai kecil No. 7 Sub, satu cabang yang sekarang menjadi morphing into a bar.
Masak ini: Tauhu Buih Buah-buahan Labu dengan Kacang Lemongrass, Mi Nasi, dan Telur Poyed

Woodberry Kitchen, Baltimore, MD Status: Dibuka
Kemudian: “Chef Spike Gjerde mengambil komitmen ladang ke meja ke peringkat seterusnya. “
Sejak itu: Gjerde baru-baru ini membuka restoran kedai-slash, Bahagian & Buruh.
Masak ini: Spiced Pear Flatbreads dengan Keju Kambing dan Krim Mustard

Mado, Chicago, IL Status: Ditutup pada tahun 2010
Kemudian: “Setiap dua minggu Rob Levitt menerima babi 180 paun dari Ladang Keluarga Slagel, tukang dagingnya sendiri, dan menggunakan setiap hidangan seperti ciccioli (daging babi cracklin), charcuterie, dan signature porchetta restoran. “
Sejak itu: Chef Allie dan Rob Levitt meninggalkan Mado untuk membuka kedai sandwic-sandwich mereka, The Butcher & Larder.
Masak ini: Rebus Seafood Clam dan Calamari dengan Salsa Verde

Perayaan, Houston, TX Status: Ditutup pada 2013
Kemudian: “Bagi para orang baru, kami memilih resipi ini, yang menggunakan tulang leher daging lembu dan kaki babi dengan baik.
Sejak itu: Salah seorang tukang masak, Richard Knight, terjebak di Houston; dia memasak di ruang pop timbul yang tidak lama lagi dikenali sebagai Kipper Club. Dua lagi, suami dan isteri James dan Meagan Silk, decamped untuk Brooklyn, mencari “apa sahaja tetapi bekerja di sebuah restoran,” setiap Houston Press.
Masak ini: Daging Braised dengan Pear dan Halia Segar

Olivia, Austin, TX Status: Dibuka
Kemudian: “Hanya ada satu perkara di dinding Olivia: a Willie Nelson dan Waylon Jennings poster konsert yang chef James Holmesdatuknya memberi kepadanya. “
Sejak itu: Holmes terus membuka Austin’s Lucy’s Fried Chicken yang dikasihi Austin; seorang chef de cuisine baru-baru ini menyertai Olivia.
Masak ini: Susu Pori Milk-Braised dengan Semolina Gnocchi

The Greenhouse Tavern, Cleveland, OH Status: Dibuka
Kemudian: “Ini gastropub sederhana di pusat bandar Cleveland berada di barisan hadapan pergerakan restoran hijau.”
Sejak itu: Apa yang tidak berlaku sejak itu? Chef Jonathon Sawyer pergi untuk membuka lebih banyak restoran (termasuk Noodlecat dan Trentina yang baru), sementara itu melancarkan cuka barunya sendiri dan menjadi salah seorang chef Cleveland yang paling menonjol.
Masak ini: Kentang keju Kambing Keju Kentang dengan Salad Tomato Pusaka

Ibu lapar, Cambridge, MA Status: Dibuka
Kemudian: “Persoalannya ialah: Bolehkah orang Boston benar-benar menghargai ikan patin jagung cornmeal berkrim yang berkhidmat dengan kolar? Jika mereka memakannya di Ibu Lapar, ada peluang yang baik seperti apa-apa.”
Sejak itu: Barry Maiden telah dicalonkan tahun lalu untuk Best Chef Timur Laut Yayasan James Beard; dia membuka Taman Negeri Nashville yang indah di bulan Disember 2013.
Masak ini: Catfish Cornmeal-Crusted dengan Collards dan Creole Mustard Vinaigrette

2010 (tidak bertanding):
“Ini 10 tempat yang hebat-dari tempat-tempat kasual dengan meja-meja komunal hingga ke high-end, urusan meja putih-membuktikan bahawa pemandangan restoran Amerika masih hidup dan baik,” tulis Knowlton pada September 2010. Dalam refleksi, “Purple Pig adalah yang paling mengejutkan pilih untuk saya tahun itu, “kata Knowlton,” kerana ia pada dasarnya di Times Square di Chicago. ” Hebatnya, setiap restoran di senarai ini masih kuat. (Tetapi adalah “ragout” popular pada tahun 2010? Dua resipi dipaparkan termasuk satu.)

Pasaran Laurelhurst, Portland, Oregon
Status: Dibuka
Kemudian: “Bahagian steakhouse, kedai daging kedai, 100 peratus ode untuk semua perkara daging-ini adalah ‘Tahun di Makanan 2010’ disuling menjadi restoran tunggal.”
Sejak itu: Pemilik baru-baru ini membuka Reverend’s BBQ.
Masak ini: Steak Rib-Eye dengan Butter Cheese Blue dan Walla Walla Cincin Bawang

Marea, Bandar New York
Status: Dibuka
Kemudian: “Tempat Central Park Selatan ini dengan cepat menjadi restoran baru terbaik di New York (dan boleh dikatakan, Amerika).”
Sejak itu: Michael White telah pergi untuk menanam empayar kecil, menceburkan diri ke wilayah yang tidak dijangka, seperti tempat makan malam yang diilhamkan oleh kelab Wisconsin, The Butterfly.
Masak ini: Rigatoni dengan Udang, Calamari, dan Basil

Bar di Marea.

Ellerbe Fine Foods, Fort Worth, Texas
Status: Dibuka
Kemudian: “Pernah tertanya-tanya apa yang akan menjadi nenek selatan yang mengundang anda ke rumah kecil yang selesa untuk makan malam Ahad? Ellerbe Fine Foods menawarkan peluang untuk menikmati pengalaman yang sama.”
Sejak itu: Ia masih lagi restoran kegemaran penduduk Forth Worth, dalam satu tinjauan pada tahun 2013 Fort Worth Mingguan.
Masak ini: Salad tomato pusaka dengan Buttermilk Dressing and Blue Cheese

Miller Union, Atlanta
Status: Dibuka
Kemudian: “Kesatuan Miller mengambil tradisi daging-dan-tiga selatan dan mengubahnya. Pergi ke meja-meja stim, meja Formica, dan dekorasi berdebu. Di tempat mereka adalah daging dan sayur-sayuran segar, , dan menu yang ringan tetapi memuaskan. “
Sejak itu: Chef Steven Satterfield telah menjadi finalis untuk Chef Terbaik Yayasan James Beard: Tenggara dua tahun lalu.
Masak ini: Ayam Renyah dengan Kacang Hijau, Kacang Kacang Hitam, dan Lada Bell

Menton, Boston
Status: Dibuka
Kemudian: “Barbara Lynchrestoran terbaharu menjadikan jelas bahawa santapan sebenarnya tidak mati di Amerika. “
Sejak itu: Lynch membawa pulang anugerah Restaurateur Cemerlang di anugerah James Beard tahun ini. Chef Top bintang Kristin Kish baru-baru ini meninggalkan jawatannya sebagai chef de cuisine Menton, digantikan oleh Scott Jones, dari Lynch’s No. 9 Park.
Masak ini: Kerang dengan Mentega Mentega dan Emulsi Madu

Bar La Grassa, Minneapolis, MN
Status: Dibuka
Kemudian: “Kuil ini untuk pilihan karbohidrat Itali adalah tempat yang sibuk yang mempunyai bar pasta 24 tempat duduk dan senarai panjang hidangan yang dibuat daripada pasta kering dan segar.”
Sejak itu: Chef Isaac Becker (juga dari 112 Makanan) membuka Burch, restoran stik dan pizza.
Masak ini: Pasta Paccheri dengan Ayam Braised and Saffron Cream

Babi Ungu, Chicago, IL
Status: Dibuka
Kemudian: “Meja komunal, pinggan kecil, jam yang panjang, dan bar berbentuk L yang besar menjadikan destinasi yang paling lazat dan lazat di Chicago ini.”
Sejak itu: The chef, Jimmy Bannos, Jr., hanya mengalahkan penghargaan Chef Star of the Year dari Yayasan Beard James.
Masak ini: Steak Blade Pork dengan Nduja dan Madu dan Arugula Salad

Ikan bilis & ikan zaitun, Seattle, WA
Status: Dibuka
Kemudian: “Di sebuah bandar yang penuh restoran makanan laut yang luar biasa, Anchovies & Olives boleh dikatakan yang terbaik.”
Sejak itu: Chef Ethan Stowell terus memperluaskan empayar restorannya, membuka kedua Red Cow (brasserie) dan Chippy (spot ikan-dan-keripik) awal tahun ini.
Masak ini: Swordfish Minyak Goreng dengan Jagung Putih, Guanciale, dan Minyak Chive

Hatfield’s, Los Angeles, CA
Status: Dibuka
Kemudian: “Los Angeles memerlukan lebih banyak restoran mewah yang bergaya seperti tempat keluarga milik Hatfield di mana makanan (bukan orang Hollywood) adalah keutamaan.”
Sejak itu: Chef suami dan isteri Quinn dan Karen Hatfield telah pergi untuk membuka Sycamore Kitchen dan sedang bersiap untuk membuka Odys & Penelope musim gugur ini.
Masak ini: Ragout Sayuran Musim Panas dengan Sos Kari Eksotik

Frances, San Francisco, CA
Status: Dibuka
Kemudian: “Ini adalah restoran kejiranan yang kami harap kami tinggal di sekitar sudut dari 50 tempat duduk, bangsawan yang selesa, menonton orang ramai dari kerusi bar tingkap, menu kecil tetapi bijak, dan kakitangan yang ramah.”
Sejak itu: Chef Melissa Perello merenovasi dekorasi tahun lepas. Jika tidak, masih kegemaran kejiranan.
Masak ini: Bebek Itik Sautéed dengan White Bean Ragout dan Escarole

2011:
Ini adalah tahun pertama yang Top 10 Best New Restaurants disenaraikan. “Satu perkara yang saya boleh janjikan,” tulis Knowlton, “adalah semua tempat yang telah saya pilih didorong oleh orang-orang yang ghairah yang peduli dengan makanan yang mereka masak.” Secara retrospeksi, “ini adalah senarai yang sangat keren,” kata Knowlton. “Ruxbin, M. Wells, Bondir sampai ke tahap-semuanya adalah restoran kecil yang boleh.”

 1. Husk, Charleston, SC
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Sean Brock tidak mencipta semula makanan Selatan atau cuba membuat beberapa versi yang dipamerkan itu. Dia cuba mencipta semula makanan yang diketahui oleh neneknya-walaupun dengan kemahiran dan sumber koki moden. “
  Sejak itu: Brock membuka lokasi Husk di Nashville dan sedang bekerja di taqueria. Buku masakannya, Warisan, tiba musim gugur ini.
  Masak ini: Ayam Roti Bakar dengan Farro dan Herb Pistou

 2. Misi Makanan Cina, San Francisco, CA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Dasar tidak ada pengertian bermaksud selalu ada barisan, tetapi ia sepatutnya menunggu untuk mendapatkan beberapa masakan Sichuan-kreatif (dan lazat) hidangan di Amerika sekarang.”
  Sejak itu: Danny Bowien pergi untuk membuka (dan menutup) sebuah pelantar MCF di New York; ia kini wujud dalam bentuk pop timbul, dan chef dibuka Mission Cantina di Lower East Side.
  Masak ini: Cumin Cumin Lamb

Misi Cina, melakukan perkara itu.

 1. The Walrus dan the Carpenter, Seattle, WA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Adalah menjadi malu untuk melawat tempat kecil ini yang dinamakan untuk cerita pendek Lewis Carroll dan tidak dapat melepasi tiram.”
  Sejak itu: Renee Erickson menjadi chef yang jarang muncul untuk senarai ini dua kali skrol ke tahun 2013!
  Masak ini: Tartines Salmon Salai dengan Capers Fried

 2. Travail Kitchen and Amusements, Robbinsdale, MN
  Status: Dipindahkan
  Kemudian: “Mereka mendapat makanan yang terbaik, harga gila-rendah, dan makanan yang bijak, bercita-cita tinggi yang menggunakan unsur-unsur gastronomi molekul untuk tradisi Midwestern jeruk, memelihara, dan banyak daging.”
  Sejak itu: Krew di belakang Travail mengubah ruang menjadi tukang pizzeria dan membuka semula Travail di ruang baru, yang mendapat tempat sebagai salah satu daripada 50 pencalonan untuk Restoran Terbaik Terbaik tahun ini.

 3. Ruxbin, Chicago, IL
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Ruang kelihatan seperti set dari Blade Runner– Segala-galanya diperbaharui, ditarik balik, atau direkabentuk, dari dinding yang dibarisi dengan peti perkapalan ke belakang yang terbuat dari tali pinggang lama. Semua ini, dan koki Korea-Amerika berjaya menjadikan makanan itu aspek yang paling mengasyikkan. “
  Sejak itu: Ed Kim dan kru Ruxbin terus membuka Mott St, salah satu daripada 50 pencalonan untuk 10 Best tahun ini.
  Masak ini: Sos Mott St Ssam

 4. Taman Talula, Philadelphia, PA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Jika saya membuat senarai hidangan sepuluh terbaik saya pada tahun 2011, tiga akan datang Aimee Olexytempat baru di bandar besar: arnab yang dipadamkan dengan pasta sapu tangan, kepiting kulit lembut dengan acar adas pedas, dan lebih dari itu, gnocchi kentang emas dengan succotash dan mentega lemon-coklat. “
  Sejak itu: Taman Talula menanam Talula Daily.

 5. Anak lelaki pistol, Los Angeles, CA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Tidak ada skrip untuk diikuti, hanya dua lelaki dengan dua restoran yang memasak makanan yang mereka mahu makan, dan anak senapang, mereka melakukannya dengan baik.”
  Sejak itu: Jon Shook dan Vinny Dotolo bekerjasama dengan Ludo Lefebvre untuk membuka Trois Mec (salah satu daripada 50 pencalonan untuk Hot 10 tahun ini) dan adiknya yang baru, Petit Trois.
  Masak ini: Sandwich Ayam Goreng dengan Slaw dan Pedas Mayo

 6. M. Wells, Long Island City, NY
  Status: Dipindahkan
  Kemudian: “Kami bukan-di-Mel’s-Diner-lagi perasaan adalah ihsan tukang masak Kanada Hugue Dufour dan isterinya, Sarah Obraitis, yang mengawasi bahagian depan rumah. “
  Sejak itu: Dufour dan Obraitis menutup lokasi restoran mereka di M. Wells sejurus selepas isu ini dihantar. Seterusnya, mereka telah membuka dua restoran di kawasan kejiranan yang sama: M. Wells Dinette dan M. Wells Steakhouse.

 7. Kongres, Austin, TX
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Ia menduduki tingkat bawah bangunan kondominium baru mewah-bukan lokasi restoran pilihan saya, tetapi saya akan pergi ke mana-mana untuk chef eksekutif David Bullmakanan makanan Amerika yang jelas. “
  Sejak itu: Bull bekerja di hotel butik dan restoran baru, Boiler Nine Bar + Grill.

 8. Bondir, Cambridge, MA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Sebagai permulaan, ada roti buatan sendiri yang luar biasa, termasuk satu yang dilepaskan dengan rumpai laut, berkhidmat dengan mentega yang begitu sengit sehingga saya bertanya di mana ia berasal dari (Cabot Creamery). Setiap rumahpun dilancarkan dengan tagliatelle, boleh didapati sama ada separuh atau sebahagian penuh, menggalakkan perkongsian. “
  Sejak itu: Jason Bond diikuti dengan Concord, MA, pos, yang dibuka tahun lepas.

2012: Ini adalah tahun yang kami melancarkan Hot 10 dari senarai ke dalam ciri yang besar, menyediakan potret mendalam setiap restoran. “Apa jenis restoran yang menonjol kepada saya pada tahun 2012?” Knowlton bertanya dalam pengenalannya. “Nah, untuk memulakannya, mereka biasanya sengit dan peribadi, dipandu oleh chef dengan semangat untuk membuat tempat yang dimiliki secara bebas yang mereka mahu makan pada hari mereka.” Tahun ini juga permulaan trend: “Selama tiga tahun yang lalu,” kata Knowlton hari ini, “terdapat sebuah restoran di pusat bandar L.A. pada senarai 10 panas: pertama Bäco Mercat, kemudian Alma, dan sekarang Grand Central Market.”

 1. Peruntukan Burung Negeri, San Francisco, CA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Banyak perkara yang saya makan selama beberapa lawatan ke Peruntukan Burung Negeri – restoran berusia sembilan bulan itu Stuart Brioza dan isterinya, koki pastri Nicole Krasinski, berjalan kaki di kejiranan tambahan Barat di San Francisco-adakah saya mengamalkan lebih banyak lagi. “
  Sejak itu: State Bird telah dianugerahkan Best New Restaurant pada tahun 2013 oleh James Beard Foundation.
  Masak ini: Rusa Babi Glazed dengan Shichimi Togarashi

Stuart Brioza dan Nicole Krasinski.

 1. Blanca, Brooklyn, NY
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Apa yang anda cari adalah teater makan malam yang terbaik.”
  Sejak itu: Masih satu-satunya restoran Bushwick yang menerima bintang Michelin.
  Masak ini: Lettuces panggang dengan Crème Fraîche dan Avocado

 2. Battersby, Brooklyn, NY
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Dari saat saya mencurahkan roti rata rosemary hangat ke dalam ricotta yang disebat yang tiba di setiap meja, saya tahu saya akan kembali.”
  Sejak itu: Joe Ogrodnek dan Walker Stern membuka Dover di Brooklyn musim sejuk lalu ini.
  Masak ini: Kale Salad Renyah dengan Lime Dressing

 3. Luce, Portland, OR
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Dalam kes Luce, hidangan selepas hidangan pedesaan mengangkut saya ke sebuah restoran di Siena, Itali, di mana saya seorang anak kuliah dan pertama kali memahami apa makanan Itali sebenar adalah semua.”
  Sejak itu: John Taboada dan Giovanna Parolari, yang juga memiliki Navarre, telah membuka Angel Face, bar Perancis.
  Masak ini: Bawang Putih-Rosemary

 4. The Catbird Seat, Nashville, TN
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Letakkan makan malam di Catbird Seat di bahagian atas senarai anda. Destinasi 32 tempat duduk terletak di atas Patterson House, lounge koktel yang terbaik di bandar. Benjamin Goldberg dan koki bersama Josh Habiger dan Erik Anderson, kedua-duanya berpindah dari Minneapolis untuk membuka restoran impian mereka. “
  Sejak itu, Habinger dan Anderson meninggalkan restoran pada titik yang berbeza tahun lepas, Habiger untuk membuka Pinewood Social dan Anderson Nashville untuk kembali ke Minneapolis. Noma alum Trevor Moran adalah koki eksekutif baru.

 5. Bar Bachelor Farmer & Marvel, Minneapolis, MN
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Pada Petani Sarjana Muda, anda tidak akan mencari lumut yang boleh dimakan atau kotoran yang boleh dimakan, tetapi lebih cantik, riff kontemporari pada hidangan tradisional seperti bakso dengan lingonberi dan kentang tumbuk.”
  Sejak itu: Chef Paul Berglund telah dicalonkan untuk Best Chef: Midwest tahun ini oleh James Beard Foundation.
  Minum ini: Lincoln County

 6. Little Serow, Washington DC.
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Dengan rasa perihal ini, ini sangat kuat, satu-satunya perkara yang perlu anda bimbangkan adalah bagaimana untuk mendapatkan meja.”
  Sejak itu: Chef Johnny Monis memenangi Best Chef Yayasan James Beard: Anugerah pertengahan atlantik tahun lepas.

 7. Oxheart, Houston, TX
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Di Oxheart 31 tempat duduk, dikendalikan oleh Justin Yu dan isterinya, Karen Man, sayuran sering mencuri persembahan. “
  Sejak itu: ____Yu dan Man membuka Perkhidmatan Awam Wain & Whiskey pada musim gugur ini.
  Masak ini: Salad Anggur dan Salad Air dengan Caraway dan Granola

 8. Bäco Mercat, Los Angeles, CA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Sehingga baru-baru ini, kawasan kejiranan yang berpusat rendah dan chef seolah-olah kurang bernasib baik di L.A.Bacco Mercat yang membatalkan yang tidak sah.”
  Sejak itu: Chef Josef Centeno tidak membazirkan masa. Dia pergi untuk membuka Bar Ama dan Orsa & Winston, yang kedua adalah salah satu daripada 50 pencalonan untuk senarai Restoran Terbaik Terbaik tahun ini..
  Masak ini: Rebey Kopi-Roti

 9. Cakes & Ale* (Penampilan ke-2), Decatur, GA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Terdapat sebuah lokasi baru, di pusat bandar Decatur. Dan kemudian ada tukang masak Billy Allinmemasak. Ia lebih matang, lebih mengambil risiko. Tetapi alasan utama untuk membiak adalah kedai roti bersebelahan, di mana Allin telah bekerjasama dengan dua bakat yang luar biasa. “
  Sejak itu: Allin membuka Bread & Butterfly Café tahun depan.
  Masak ini: Kek Makanan Iblis dengan Crunch Hazelnut

2013:“Ini adalah isu yang paling saya bangga,” kata Knowlton tahun lalu. “Saya telah mengembara lebih banyak, makan lebih banyak, menghabiskan lebih banyak, dan bertahan lebih malam tanpa tidur yang menentukan siapa yang perlu disertakan daripada tahun sebelumnya.” Melihat kembali picklinya, Knowlton mengakui, “Ini sebenarnya bukan Hot 10, ia adalah Hot 13. Saya rasa ini adalah tahun restoran dua-dimiliki oleh orang yang sama, ada yang tidak.”

 1. Alma, Los Angeles, CA
  Status: Dibuka!
  Kemudian: “Pada penghujung makan saya, saya adalah seorang Ari Taymor rasul. Walaupun umurnya dan kurang berpengalaman, lelaki ini memasak pada tahap yang jarang saya lihat atau rasa. “
  Sejak itu: ** Taymor menyelaraskan operasi restoran, mula-mula menghilangkan à la carte dan menjadikan Alma mencicipi menu sahaja dan kemudian menggantikan kedua-dua pilihan harga dengan satu menu prix fixe.
  Masak ini: Beeld Rumpai Laut dan Tauhu dengan Mayonnaise Jeruk

 2. Saison, San Francisco, CA
  Status: Dibuka!
  Kemudian: “Joshua Skenes, Lelaki yang memasak dengan kemeja berpakaian tidak sempurna, adalah seorang juruteknik yang sempurna yang berada di puncak permainannya hanya berusia 34 tahun. Dia membuat beberapa makanan yang paling peribadi di luar sana. “
  Sejak itu: Skenes melancarkan makan malam $ 498 Ujian Dapur, di mana dia melakukan eksperimen dengan hidangan baru sehingga lapan pengunjung di dapur persendirian.

 3. Rolf dan anak perempuan____, Nashville, TN
  Status: Dibuka! ____ Kemudian: “Tuhan tahu saya sudah makan hidangan saya yang pasta di seluruh negara pada tahun ini, tetapi ketika saya mencuba Philip Krajeckmengambil alih, seperti farro gemelli yang dipotong tangan dengan cendawan, kale, dan Parmesan yang dia berkhidmat di Rolf dan Daughters, restoran kejiranannya yang bergelut di kawasan Germantown di Nashville, saya terpesona. “
  Sejak itu: Krajeck telah sibuk mengendali chef tetamu dari kelas 10 Hot, termasuk Ava Gene Joshua McFadden dan The Optimist Adam Evans; Bekas koki Gwynett St. di NYC baru-baru ini menyertai Rolf dan Daughters sebagai chef de cuisine.
  Masak ini: Strozzapreti dengan Bayam dan Lemon Dipelihara

 4. Beras Lemak, Chicago, IL
  Status: Dibuka!
  Kemudian: “Setahun yang lalu, saya akan mengalami kesulitan menggambarkan makanan Macanese, apalagi mencari sebuah restoran yang menyajikannya di dalam senarai ini. Itu semua berubah ketika saya makan di Fat Lice Chicago.”
  Sejak itu: Garis gila-dan pelancaran brunch dim sum.
  Masak ini: Beras Lemak

 5. Ava Gene, Portland, OR
  Status: Dibuka!
  Kemudian: “Saya tidak pasti bagaimana Joshua McFadden mendapat apa-apa perisa yang rumit daripada bahan-bahan ini tanpa arahan. Dan itulah yang membuat makan di Ava Gene seperti wahyu. “
  Sejak itu: McFadden’s bakery / pizza Roman Candle dibuka tidak lama selepas itu; McFadden sedang bekerja di sebuah buku masakan sayur.
  Masak ini: Salad Celery dengan Tarikh, Almond, dan Parmesan

 6. Pas & Peruntukan, Houston, TX
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Konsep dua (satu dapur, dua pengalaman yang berbeza) membolehkan pasukan berbakat ini untuk membaling otot-otot masakan mereka dan memohon massa di bawah satu bumbung, menjadikan The Pass & Provisions restoran terbaik untuk dibuka di Houston pada masa lalu tahun. “
  Sejak itu: Disemen tempatnya sebagai salah satu restoran penting Houston; melancarkan sarapan lewat pagi.
  Masak ini: Sup Bawang Putih Creamy

 7. The Optimist, Atlanta, GA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Dinamakan untuk pelayaran kapal kanak-kanak, The Optimist adalah penciptaan chef Atlanta dan rakan kongsi pengurusan Ford Fry, yang jelas tahu bagaimana untuk menavigasi pemenang: Ia adalah tanpa keraguan yang terbaik dari jumlah yang semakin banyak rumah ikan besar yang telah dibuka tahun ini. “
  Sejak itu: Fry dibuka St. Cecilia, menghidangkan pasta yang diilhamkan oleh Mediterranean dan makanan laut, dan mempunyai lebih banyak lagi restoran dalam perjalanan.
  Masak ini: Striped Bass dengan Lime Broth

Bar di The Optimist.

 1. Jeffrey & Josephine House, Austin, TX
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Saya boleh menghabiskan jam makan tengah hari di ruang putih yang diberi nama Josephine House, menghirup Palomas dan memakan quinoa dan wortel dalam vinaigrette cider epal. Sama seperti makan malam, apabila suasana kelab negara moden yang diletakkan terus di Jeffrey bar walnut, menu terikat kulit, dan gerai Martini. “
  Sejak itu: Beberapa chef berubah di Josephine House; sebaliknya, perniagaan seperti biasa.

 2. The Whale Wins & Joule, Seattle, WA
  Status: Dibuka
  Kemudian: “Saya menipu sedikit dengan pilihan ini, yang sebenarnya dua restoran Seattle yang berbeza, tetapi mereka mempunyai banyak persamaan. Setiap orang dikendalikan oleh seorang chef yang telah lama saya dikagumi.”
  Sejak itu: Buku masakan pertama Erickson keluar musim gugur ini; Yang mempunyai restoran baru Trove dalam perjalanan.
  Buat ini: Joule’s Beef Tartare

 3. Aska, Brooklyn, NY
  Status: Pada hiatus
  Kemudian: “Ini gaya memasak yang ditakrifkan oleh hyperlocal, bahan-bahan yang sering dijadikan bahan, perisa bersahaja, teknik pedesaan, dan keistimewaan cerebral-telah menemui salah seorang murid yang paling berbakat di koki kelahiran Sweden yang Aska, Fredrik Berselius.”
  Sejak itu: Berselius menutup restoran itu “untuk mengelakkan genangan dan terus mencabar dirinya di dapur.” Per NY Times, dia merancang untuk membuka semula kawasan kejiranan yang sama, Williamsburg.