The Hot 10 2014: High Street on Market, Philadelphia (No. 2)

berani sesiapa yang telah melompat di kereta tanpa gluten (tanpa nota doktor) untuk makan di High Street di Pasar dan masih memanggil dirinya tidak bersahabat. Anda tidak berpeluang. Tahu kenapa? Kerana koki Eli Kulp pada dasarnya membina restoran ini di sekitar kepala tukang roti Alex Bois program roti superstar. Mari kita mulakan dengan sandwic sarapan pagi, khususnya Forager: cendawan tiram raja yang dibakar, kuceng yang direbus, telur goreng, keju Swiss, dan cendawan mayat hitam yang ditimbun pada salah satu gerbang kaiser yang berwarna seperti Bois. Neraka, letakkan burger tauhu dan “keju” vegan pada salah satu daripada perkara itu dan saya akan tetap bersungguh-sungguh! Bikini dakwat cumi-cumi hitam yang disumbat dengan ikan bandeng yang asin mungkin terdengar dipertanyakan, tetapi saya berjanji akan menjadi sesuatu yang anda inginkan selama berminggu-minggu selepas itu. Ketidakhadiran tidak akan lebih mudah semasa makan tengah hari. “Keju Grilled Terbaik Pernah,” berkhidmat pada roti kentang panggang buatan rumah, menyampaikan tuntutan yang meningkat. Dan tiada makan malam di sini akan lengkap tanpa lebih daripada roti tandatangan Bois: levain dengan abu sayuran, anadama miche (dibuat dengan molasses dan jagung retak), dan ceri soba, untuk menamakan beberapa. Sekiranya, pada ketika ini, anda tertanya-tanya sama ada restoran No. 2 pada senarai tahun ini hanya di sini pada dohnya sahaja, jawapannya-secara tegas dan tegas-sangat sibuk ya.

Apa-apa Cara Anda Memotong Ia, Tidak Ada Kekalahan Roti Alex Bois

Tiba pada 1 P.M. untuk menjaringkan roti untuk dibawa pulang.

Anadama Miche (jauh kiri)
Gandum tepung tempatan, jagung retak, dan lapisan tepung jagung tekstur kepada makhluk klasik Amerika ini.

Buckwheat Cherry (kanan atas) ____ tepung gandum dari New York State dan gandum panggang menyediakan latar belakang yang hijau untuk ceri buah.

Bijian kuno (tengah kiri) ____ Ini roti yang dibiakkan disusun dengan biji-bijian yang penuh dengan kacang dan mempunyai kerak hampir dibakar, hampir dibakar.

New World Rye (tengah kanan) ____ Rumput gandum Pennsylvania digilap untuk memerintahkan; tepung yang dihasilkan memberikan rasa yang semulajadi ini menjadi rasa yang tidak boleh dipercayai.

Sayuran Ash Levain (sebelah kiri bawah) ____ Sisa vegetasi High Street yang hangus, kemudian tanah menjadi abu dan dilipat ke dalam roti yang mencium sedikit rasa asap ini.

Dapatkan dua High Street di Resep pasaran:

Forager Sandwich

Roti Kentang Panggang