The Small-Batch, Pengawal Baru Crazy-Flavored Beef Jerky

The Slim Jims yang kami beli untuk membeli di kaunter kaunter 7-11 tidak mempunyai apa-apa pada hari ini. Rumput-makan, kecil-kecil, dan berpengalaman dengan Sriracha, tamari, dan lada Aleppo, artisanal adalah nama permainan dalam dunia liar baru ini (dan bison dan ayam belanda dan babi) jerkies. Kami rasa diuji dengan cara kami melalui hampir dua dozen pengawal jip baru yang berbeza untuk mengetahui pakej mana yang patut dicabut di dalam laci meja kami. Inilah kegemaran kami:


The Jerky for Dessert / Anytime

Sarah Anne Ward
Sarah Anne Ward

Photo: Courtesy of Chef’s Cut

Potong Keropok Tangan Kerdil adalah editor makanan bersekutu Rick Martinez menetap untuk nachos 50 lapisan epik yang dia buat memimpin ke Super Bowl 50. Chewy dan manis, Chef’s Cut mungkin sempurna untuk menyelinap ke dalam pencuci mulut atau resipi, atau, anda tahu, hanya makan keluar dari beg.


Saman Hari Lahir Jerit

Beg Naked-Cow-Jerky
Diberkati dengan Lembu Naked

Foto: Gerbang Hunchback

Lembu Naked adalah, baik, au naturel. Tidak ditambah MSG, tiada gula tambah (okay, terdapat serbuk bit, yang debu permukaannya), dan tiada nitrit tambahan yang memastikan bahawa rasa sedap seperti makan daging sebenarnya. Ia adalah impian CrossFit bagi mereka yang memohon kuasa tinggi yang diproses dengan minima. Apa yang kurang ini adalah rasa yang anda rasa dari cembung dengan “Asap” sebagai penanda perasa yang dominan, tetapi teksturnya betul dan ia rasanya hampir dengan stik seperti yang anda boleh bayangkan jerky boleh.


The Keep-It-in-Your Desk Jerky

New-Zealand-Jerky-Teriyaki

Photo: Courtesy of New Zealand Jerky

New Zealand Premium Beef Jerky’s Teriyaki rasa adalah lembut dan punchy, dengan lebih tipis daripada tekstur biasa yang super bendy. Perasa ini menjadikannya terasa manis, tetapi ketagihan, yang membuat kita ingin menyembunyikan beberapa beg di meja kami dan tidak memberitahu rakan sekerja kami mengenainya.


Jerit, Raja Perjalanan Jalan Panjang Haul

Appalachian-Jerky-Box

Foto: Gerbang Hunchback

Kegemaran kami adalah Appalachian Jerky Company’s Beef Jerky. Pakej ini agak seperti barebones, anda tidak pasti sama ada hippie yang bercita-cita membungkusnya di dalam bilik asrama-dan ia mendapat tarikan kulit yang sukar dan mengunyah yang anda inginkan dari cerobong ideal anda. Rasa, yang termasuk Hot & Smoky dan Bawang Putih Teriyaki, adalah tegas, tetapi tidak menguasai atau menampakkan tiruan. Sesuatu tentang mengunyah mengunyah itu mengingatkan kita tentang perjalanan jalan lintas negara, kereta panjang dengan kereta saudara yang mengganggu, dan mengibaskan tangan kita untuk mencuba dan mendapatkan setiap separuh yang diluluskan untuk membunyikan.


Berkaitan: Nasi Jeruk Nasi Goreng Cina Misi China

nasi-cumi-daging lembu-jerky-goreng
Alex Lau

Foto: Alex Lau