Tart Plum Ini Akan menjadi Resipi pencuci mulut termudah kami sepanjang masa

Bunyi penggera pencuci mulut. Terdapat resipi Test Kitchen yang dibangun semula pada tahun 2014 yang telah kita hadapi terlalu lama. Ia seolah-olah kita hanya bertemu dengan rakan sekelas sekolah lama di trotoar, memberi mereka sekali lagi, dan menyedari perkara yang kita cari sepanjang masa adalah betul-betul di bawah hidung kita sepanjang masa. Tetapi itu mungkin satu cerita untuk masa yang lain.

Editor web kanan Alex Beggs, sentiasa sangat menyedari pencuci mulut BA “laziest”, menyebut resep ini dalam mesyuarat baru-baru ini. Itulah yang meyakinkannya untuk melanggan majalah itu beberapa tahun yang lalu: “Ia kelihatan begitu mewah, tetapi resepi adalah sangat mudah.” Tart Plum ini dengan Madu dan Lada Hitam menginspirasi pengabdian.
Kebanyakannya kerana ia adalah cinch untuk menarik diri. Jika anda boleh mendapatkan diri anda ke lorong peti ais kedai runcit terdekat anda dan cari pastri puff beku, anda sudah tiga perempat cara di sana. Selebihnya bergantung kepada buah-buahan dan beberapa staple pantry yang mungkin sudah ada. Ia adalah enam bahan yang menghitung garam garam.

Resipi, seperti yang ditulis, memerlukan plum. Anda mengecilkan satu pakej pastri puff, potong ke dalam enam petak, mencucuk beberapa lubang di setiap persegi, kemudian kipaskan irisan plum di atas. Taburkan gula dan beberapa lada hitam pada tart dan bakar pada 425 ° F selama 25 minit. Gerimis dengan madu dan garam, dan anda secara automatik merupakan tuan rumah paling menarik sesiapa sahaja yang anda tahu. (Mata bonus untuk krim cambuk.) Jenis tuan rumah yang menyerupai hidangan khas untuk tetamu dan membuat malam biasa dengan kawan-kawan kelihatan seperti roti bakar paparazzi yang layak-extravaganza dengan Taylor Swift.

Sekiranya ia sudah jatuh jauh di mana anda tinggal, dan anda menghiburkan diri dengan cengkaman chunky dan PSLs bukannya bir, plum mungkin bukan pilihan. Dalam hal ini, lupa plum dan sub buah lain sebaliknya. Penyunting makanan kanan Rick Martinez berkata resipi berfungsi sama dengan buah-buahan batu lain seperti pic atau nektar. Dan jika mereka kelihatan suram, epal berfungsi dengan baik. Yang berkata, kerana epal mempunyai kelembapan bawaan yang kurang, tambah lebih banyak hirisan epal setiap tart. Pear adalah pilihan lain-Bosc, bukan Barlett, yang mungkin berdarah. Kemungkinannya hampir tidak berkesudahan, selagi anda boleh membawa diri anda untuk memotong buah bulat dan meletakkannya di atas beberapa pastri puff sebelum dibungkus. Cukup pastikan anda mendapat ini.

Dapatkan resipi: Tepung Plum dengan Lada Hitam dan Madu

Puff pastry semacam sihir, dan 4 resipi mudah ini akan menipu semua

4 Resipi Pastri Mudah Itu Akan Membuat Anda Lihat Seperti Chef Profesional