Susu Coklat Sweet Potato, dari Mengejar Sihat

Jika anda ingin menggantikan tenusu dalam resipi, terdapat banyak pilihan di pasaran. Jika anda hanya lactose-intolerant, terdapat Lactaid dan jenama bebas laktosa yang lain, dan jika anda hanya dimatikan sepenuhnya oleh konsep jus moo, masih ada susu kedelai, susu badam, susu padi, atau santan untuk mengisi kekosongan itu berkrim.

Tetapi Leanne Vogel, pakar pemakanan holistik yang menjalankan blog makanan The Pursuitful Health, memutuskan untuk pergi untuk pilihan yang bukan hanya pada kebanyakan orang susu radar: campuran satu kumpulan besar Sweet Chocolate Milk Milk. Dan ia sebenarnya idea genius – gula semulajadi kentang bermakna anda perlu campurkan dalam madu nektar / madu / kelapa yang kurang agave dengan serbuk koko (serbuk koko a.k.a.kacao) untuk mendapatkan minuman manis, cokelat. Kami masuk ke dalam warna kaya berkarat, juga, yang pastinya lebih menyelerakan daripada kelabu khas susu coklat.

Anda boleh mendapatkan keseluruhan resipi di The Pursuit Health. Sepertinya ia akan membuat tambahan hebat pada tengah hari hujung minggu!

BERKAITAN
Sains Kata Susu Cokelat Baik Untuk Anda
Smoothie Avocado Bright Green
Bawang Kentang Manis dengan Lime Mayo