Sebarkan Perkataan: Butters Better Anda Harus Makan

Kali berikutnya anda mendapati diri anda di lorong tenusu, lihat dengan lebih dekat: Ada cara mentega yang lebih baik di sana sekarang. Terdapat juga butters lebih baik, berbudaya di pasaran berbanding sebelum ini, yang merupakan perkara yang sangat baik. Jadi apa adalah mentega berbudaya? Juga dikenali sebagai gaya Euro, ia mendapat tang halus dari bakteria baik dan mempunyai sekurang-kurangnya 82 peratus kandungan lemak. Fikirkan crème fraîche dalam bentuk mentega. Berikut adalah tujuh butters kecil yang kami suka untuk menyebarkan segala-galanya dengan ditinggalkan.

beurre-de-baratte-butter
Danny Kim

1. Rodolphe Le Meunier

Chef seperti Mozza Nancy Silverton mendesak ini beurre Perancis berkrim. $ 9 untuk 250 g.

mentega ploughgate-creamery
Danny Kim

2. Ploughgate Creamery

Vermont mentega berbudaya garam laut. $ 15 untuk 1 lb. Panggilan 802-496-7047.

mentega vermont-krim
Danny Kim

3. Vermont Creamery

Allison Hooper membawa mentega berbudaya yang dia belajar untuk membuat di Perancis ke arus perdana A.S.. $ 10 untuk dua 8-oz. log.

kriemhild-butter
Danny Kim

4. Kriemhild Dairy Farms

Kandungan lemak tinggi mentega krim manis ini dari New York dibuat untuk pastri lembut dan berkrim. $ 9 untuk 1 lb.

mcclellands-dairy-farm
Danny Kim

5. Tenusu McClelland

Minyak Sonoma yang kaya dan kaya dengan rumput mekar tumbuk untuk rasa seperti krim segar. $ 8 untuk 8 oz. Hubungi 707-664-0452.

mentega delitia
Danny Kim

6. Delitia

Berbagai jenis kerbau menggunakan krim yang tersisa daripada membuat mozzarella di bufala di rantau Lazio di Itali. $ 9 untuk 250 g.

mentega spanduk
Danny Kim

7. Banner

Anda akan dapati mentega berbudaya laut ini dari Georgia pada roti bakar penduduk kami, Atlantan, Foodist. $ 31 untuk empat 5-oz. pusingan.