Salad Buah Merah adalah Resipi Terbesar Sepanjang Masa

Anda tahu resipi-resipi yang kami simpan dan sayang kepada hati kami kerana mereka benar-benar yang paling hebat sepanjang masa? Nah, kami menggunakan siri ini sebagai peluang untuk melukis puitis tentang mereka. Hari ini, kita bercakap mengenai salad buah. Pengarah Digital Stacey Rivera menjadikan salad sederhana ini hanya sekali setahun kerana ia memerlukan masa beberapa hari untuk menghilangkan kesan ceri pada kuku tetapi mereka begitu berbaloi. Ini benar-benar adalah resipi salad buah terbaik sepanjang masa. Inilah sebabnya.

Pengakuan: Saya benar-benar mahukan hidangan tandatangan, dengan cara yang sesetengah orang mahu nama samaran. Satu hidangan yang orang akan bercakap dan meminta saya membuat dan mengatakan, “oh Stacey membuat yang terbaik [kosong].” Untuk sementara, saya fikir ia akan menjadi sandwic es krim. Dan saya cukup terkenal dengan keadaan kek crumb dan pernah ada kentang … Tapi pada akhirnya, hidangan tandatangan saya ternyata tidak dimasak.

Merah. Buah. Salad.

Mengapa salad buah merah? Jawapannya adalah kerana proses memotong satu tan buah sahaja untuk menonton orang memilih bit favorit mereka dan meninggalkan anda dengan semangkuk melon lebat sangat menjengkelkan.

Asal usul ini, sekali setahun salad buah adalah, seperti semua kisah asal yang hebat, dilahirkan dari keperluan. Saya tidak bekerja dan tinggal bersama ibu bapa saya pada awal 20-an saya. Saya bosan dan miskin dan dalam perjalanan saya mendengar New York Philharmonic di Central Park. Saya fikir pasti, saya akan mendedahkan semua ini ceri ibu saya telah meletakkan dan meletakkannya dalam salad buah. Kemudian saya sedar rakan saya Rebecca tidak suka apa-apa tetapi plum. Dan, mari kita jujur, kita semua suka buah anggur merah yang terbaik. Anda lihat di mana ini berlaku. Salad adalah merah dan ia adalah satu hit.

Salad buah merah telah berkembang sedikit demi sedikit. Satu, saya berbelanja sekarang, jadi bergantung kepada apa yang ada di pasaran, ia boleh mempunyai plum gula, plum, semangka, strawberi (ya, ia boleh mempunyai stroberi, segala-galanya akan dimakan dan mereka tidak akan menjadi buruk) anggur merah, dan Apa-apa lagi yang menarik dalam warna merah jambu yang mendalam hingga kemerahan. Saya telah mendapati terdapat dua peraturan. Satu, ceri mesti diikat dengan pisau kerana jus ceri adalah apa yang membuat ini begitu hebat (mengurangkan kuku anda!) dan dua, tiada raspberi. Mereka benar-benar merosakkan segala-galanya. Mungkin dalam kehidupan.

Di sana anda memilikinya. Resipi salad buah terbesar sepanjang masa.