Pastrami-Style Grilled Turkey Breast

Ya, anda boleh membeli hanya payudara kalkun untuk resipi ini. Dan apabila anda memasaknya tanpa sisa burung, anda menghilangkan semua masalah burung-burung itu. Ini sangat baik dengan kami Cornmeal Bao dengan Turki dan Sos Lada Hitam

Bahan-bahan

 • 3 sudu benih ketumbar
 • 2 sudu besar lada hitam
 • 1 sudu biji adas
 • 1 sudu lada Sichuan
 • 1 6-8 pound kulit, tulang dalam payudara kalkun, kering kering
 • 1 sudu besar minyak sayuran
 • 2 sudu garam halal

Peralatan Khas

 • Kilang rempah atau mortar dan alu; pemula cerobong dan cip merokok (pilihan)

Penyediaan Resipi

 • Biji-bijian ketumbar mengisar, lada hitam, benih adas, dan lada Sichuan dalam kilang rempah atau dengan mortar dan alu. Letakkan ayam belanda pada lembaran penaik rim yang besar dan gosok seluruhnya dengan minyak dan taburkan rongga dan seluruh luar dengan garam, kemudian buat yang sama dengan campuran rempah. Biarkan duduk pada suhu bilik sekurang-kurangnya 1 jam, atau tutup dan berehat hingga 12 jam.

 • Jika sejuk, biarkan duduk pada suhu bilik 1 jam sebelum memanggang.

 • Jika menggunakan grill arang, isi cerobong dengan arang dan cahaya. Sekali arang ditutup dengan abu, biarkan separuh pada setiap sisi panggangan, meninggalkan pusat kosong. Tetapkan grating atas grill. Jika menggunakan kerepek merokok, sebarkan segelintir sahaja ke atas arang. Letakkan kalkun di tengah parut (jangan benarkan mana-mana bahagian kalkun untuk meluaskan arang batu). Gril tutup. Masukkan termometer yang dibaca segera ke dalam lubang di dalam tudung. Masak kalkun masak, hancurkan segelintir cip sama rata ke atas arang setiap 20 minit dan putar kalkun berputar setiap 30 minit untuk berkeringat (mengangkat pori-pori dengan kalkun di atasnya dan putar 180 ° setiap kali), sehingga termometer dibaca segera dimasukkan ke dalam bahagian paling tebal payudara tanpa menyentuh tulang mencatat 150 °, 75-90 minit. Mengekalkan suhu grill sedekat mungkin ke 350 ° sepanjang proses, membuka lubang untuk meningkatkan suhu dan menutup ventilasi untuk mengurangkan dan menambah lebih banyak arang seperti yang diperlukan. Pindahkan kalkun ke papan pemotong dan biarkan berehat sekurang-kurangnya 30 minit sebelum ukiran.

 • Jika menggunakan ketuhar, panaskan hingga 425 °. Letakkan ayam belanda pada lembaran penaik rim yang besar. Panggang, berputar lembaran penaik sekali, sehingga kulit coklat keemasan dan kebanyakan lemak dalam kulit telah diberikan, 35-45 minit. Kurangkan suhu ketuhar hingga 250 ° dan terus panggang ayam belanda sehingga termometer yang dibaca segera dimasukkan ke dalam bahagian paling tebal dari payudara tanpa menyentuh tulang mendaftarkan 150 °, kira-kira 45-60 minit lebih lama. Pindahkan kalkun ke papan pemotong dan biarkan berehat sekurang-kurangnya 30 minit sebelum ukiran.

Resipi oleh Josh Walker & Duolan Li

,

Foto oleh Gentl Hyers

Kandungan Pemakanan

Kalori (kcal) 530 Lemak (g) 21 Lemak tepu (g) ​​5 Kolesterol (mg) 185 Karbohidrat (g) 10 Serat Pemakanan (g) 2 Jumlah Gula (g)