Mendapatkan Hilang dalam Swirls ini Pai Ais Krim Strawberry-Coconut

Pai ais krim boleh semudah memampatkan beberapa ais krim lembut ke dalam shell graham cracker, menyegarkannya, dan memanggilnya sebagai hari musim panas yang panas. Tetapi-anda fikir saya akan mengikuti bahawa dengan tetapi? Baik saya tidak. Pai ais krim ini adalah cinch.

Ia adalah resipi baru dari isu mudah kami (tema isu bulan Ogos), dengan menyumbang penolong editor makanan Kat Boytsova. Pengisian itu menggabungkan empat gelas ais krim-dua strawberi, dua kelapa-yang berputar dalam pola marmar yang indah. Ia mengingatkan saya kepada Princess Frostine (betul, dari Candy Land) merah jambu dan putih, jika kita menyelam ke dalam gelombang nostalgia orang tertentu. Krim strawberi dan krim yang manis membuat pasangan dinamik, kombinasi yang kami benar-benar tidak mengeksploitasi cukup di sini Selamat menjamu selera.

Apabila kami menguji resipi ini pada musim bunga awal (dipasangkan dengan sangria ros sangria tidak kurang), ia menyebabkan kegembiraan seperti kanak-kanak di meja persediaan. (Teori My Land Land memegang.)

Kelapa Strawberry Ice Cream Pie 1
Foto oleh Alex Lau, Styling Makanan oleh Alison Attenborough, Prop Styling oleh Heather Greene

Kenapa ini sangat bagus?! Saya bertanya kepada pengarah makanan Carla Lalli Music, ketika kami membuang cangkir mencelupkan dan mengambil kepingan seluruh meja kami. “Saya rasa saya hanya makan satu liter aiskrim,” mengerang Carla sambil terus memakan pai. Strawberi, kelapa, kerak kelapa. Itu semua bekerja. “Adakah anda mempunyai sebarang nota?” Tanya Kat. “Uhhhh nope.” Kami menjawab. Ia sudah siap.

Sekiranya anda terpaksa berdiri di hadapan kelas dan fisi atas apa yang telah anda lakukan pada musim panas ini, biarkan ia menjadi resipi.

Kerana keraknya asin-menakjubkan

Crack cracker Graham terikat dengan lemak-di sini kita mempunyai minyak kelapa untuk menyimpan segala-galanya bersama-sama, dan mengapa tidak membuang beberapa kelapa kelapa bakar di sana semasa anda berada di sana untuk tekstur? Satu garpu garam yang supercharges kelapa sawit dan anda akan mendapati diri anda makan kerak seperti kuki kemudian.

pemotongan-ais krim-melembutkan.jpg
Gambar oleh Alex Lau, Styling oleh Sue Li

Kami belajar cara memotong ais krim dari resipi sandwic ais krim epik Claire Saffitz.

Pusaran kelihatan lebih rumit daripada itu

Jadi anda melembutkan ais krim. Dan uh, pastikan anda meletakkan nota melekit di atasnya supaya tidak ada yang meletakkannya kembali dalam peti sejuk atau lebih buruk lagi, MAKAN SEMUA, MENGAPA ANDA BISA MELAKUKAN, BIL, Saya MEMBUAT PIE. Kat mencadangkan memotong ais krim ke dalam ketulan (anda boleh memotong ais krim, ya) dan meletakkannya dalam dua mangkuk (satu untuk strawberi, satu untuk kelapa). Apabila krim ais cukup lembut untuk mengaduk dengan spatula, kacau sehingga mereka merasakan konsistensi adunan kek tebal, di mana meletakkan mangkuk di dalam peti sejuk untuk rehat 10 minit yang cepat. Anda akan menyambungkannya bersama-sama, jadi lebih padat lagi, lebih baik untuk kesan marmar itu. Bangkitkan strawberi ke dalam kelapa dan kacau seperti yang anda akan keluarkan, dan kemudian STOP. Beberapa lipatan akan melakukannya. Chill 10 lagi, dan kemudian tuangkan itu ke kerak graham graham untuk menubuhkan beku akhir.

Kelapa Strawberry Ice Cream Pie 4
Foto oleh Alex Lau, Styling Makanan oleh Alison Attenborough, Prop Styling oleh Heather Greene

6 jam kemudian

Pai akan cukup beku untuk membuat hirisan tajam dan boleh digunakan. Terutamanya jika anda menjalankan pisau anda di bawah air panas dan membersihkannya di antara kepingan.

Kelapa Strawberry Ice Cream Pie 2
Foto oleh Alex Lau, Styling Makanan oleh Alison Attenborough, Prop Styling oleh Heather Greene

Hiaskan sh * t daripada itu

Hancurkan beberapa strawberi dalam jus lemon dan gula dan kemudian sudu mereka ke dalam divot kecil di atas pai. Ini dipanggil kredit tambahan, yang anda tahu TIDAK pilihan untuk mereka yang memandu dan cita-cita dalam kehidupan.

Dapatkan resipi:

kelapa-strawberry-ice-cream-pie.jpg

Pai Ais Krim Kelapa-Strawberry