Kenapa Anda Perlu Membuat Resipi Daging Ayam Ini Segera

Di sini pada Selamat menjamu selera, kami menyiarkan lebih daripada 40 resipi sebulan, dan kami telah melakukannya untuk, oh, lebih daripada 50 tahun sekarang. Kami menghabiskan berjam-jam berjam-jam untuk menguji dan merasai dan menguji mereka untuk memastikan setiap resipi adalah yang terbaik. Dan sementara ada yang klasik segera, ada yang tidak dapat dielakkan, jatuh antara retakan. Mencari semula salah satu permata yang dilupakan ini, bulan, tahun, bahkan beberapa dekad kemudian, adalah seperti mencari dua puluh tempat di dalam pengering-anda telah menyiapkannya, tetapi ia memenuhi anda dengan kegembiraan yang tidak munasabah. Mereka adalah Sleeper Hits kami. Dan apabila kami teruja dengan mereka, anda tahu anda akan mendengarnya.

Hujung minggu lalu, saya mendapati diri saya dilema di tangan saya. Saya sedang berehat di belakang rumah pada hari Ahad yang cantik, malas, cuba memikirkan cara mengubah stik rok ke makan malam untuk beberapa kawan. Dan sementara tiada siapa yang akan marah tentang steak panggang ol ‘biasa dengan sos hijau, atau steak tacos, atau salad stik, saya teragak-agak. Ini adalah musim panas saya yang tidak sihat, dan saya tidak mahu menunjukkan semua kad saya terlalu awal pada musim ini. Masukkan Pickled Beef Tostadas.

Fikiran saya telah mengembara ke beberapa tostadas ceviche yang saya makan sebulan atau dua lalu di Los Angeles. Craving bahawa combo yang kuat-panas-crunch-protein kombo yang membawa saya untuk kembali ke trak makanan Mexico yang sama tiga kali dalam 24 jam, fikiran saya berjalan-jalan walaupun selanjutnya kembali ke pakej Cook Like a Pro dari majalah April 2014 majalah ini. Ada masalah Danny Bowien, chef of Mission Cantina (NYC) dan Mission Chinese Food (NYC & SF), melemparkan daging beriak panggang dengan perapian yang halus dan berapi-api dan menggunakannya sebagai topping untuk tostadas yang segar. Kedengarannya sempurna.

Jadi saya melihat resep dan riffed ke atasnya. Saya menyalakan cerobong arang saya, dan ketika ia panas, saya menghancurkan guacamole cepat dan bercampur-campur sementara leche de tiger– sos yang kuat di dasar mana-mana ceviche yang baik * – * dengan banyak kapur dan jus lemon, saus ikan, jalapeños, dan biji jintan panggang. Saya berpengalaman dengan stik saya dengan ringan, menggosoknya dengan cepat di atas panggang panas hingga jarang-jarang, dan memotongnya ke dalam ketulan suku sebelum membuangnya dengan sos yang tajam. Kami menziarahi tostadas yang tajam dengan guac, mengetuk daging lembu yang telah ditinggalkan selama lima belas minit, menambahkan beberapa syiling lobak dan cilantro untuk kesulitan, dan mendahului mereka semua dengan gerimis yoghurt kaya dan sebatan saus panas. Satu gigitan dan saya tahu saya tidur di tangan saya, jenis resipi yang akan bertukar berat sepanjang musim panas.

Anda memerlukan resipi ini dalam hidup anda. Ia lazat. Ia tidak dijangka. Ia dimasak tetapi disajikan pada suhu bilik, dan membentangkan jumlah yang agak kecil daging yang jauh-sempurna untuk menghibur musim panas. Tidak ada cara saya boleh, sebagai satu orang, memberikan resipi ini semua cinta yang patut, walaupun saya pasti akan mencuba saya yang paling sukar. Di manakah anda masuk Jika anda tidak membuat resipi untuknya, buatlah sendiri.

Dapatkan resipi: Pickled Beef Tostadas dengan Tomatillo Salsa