Kami Menemui Resipi Kek Kopi yang luar biasa di Belakang Closet kami

Kami mengambil banyak masa dan berhati-hati untuk membawa anda BA yang Terbaik. Kami mahu ini menjadi resipi anda kembali lagi dan lagi. Kami menyusun tajuk kami = “roti pisang terbaik BA”> roti pisang, mac dan keju, dan banyak lagi. Tetapi selalunya kita akan mencari resipi dalam arkib kami yang hampir sempurna kerana ia. (Ini mungkin memerlukan sedikit menyentuh di dalam jabatan foto.)

Oleh itu, apabila kami memulakan kue kopi, kami bertanya kepada diri sendiri soalan-soalan yang sukar ditekan: Apa adalah kek kopi? Adakah ia mempunyai topping serbuk? Ia dibakar dalam satu bundt? Sekiranya terdapat pusaran? Adakah coklat dibenarkan? Ini adalah soalan yang perlu dijawab. Dan ketika kita kadang-kadang dibahagi (tidak ada coklat jika kamu bertanya kepada saya), kita semua mempunyai gambar di dalam minda kita tentang kek lembut yang dihiasi dengan topping remah yang lembut, mentega, coklat.

Kopi Cake
Alex Lau

Foto: Alex Lau

Dan bila tahu, di Bonappetit.com adalah Cake Crumb New York yang sepadan dengan semua keperluan kami. Ia seperti mencari seluar jeans kegemaran anda yang disumbat di sudut almari. Yang anda belanja untuk-dengan sempurna bermasalah, selesa seperti pelukan-telah ada di sana.

Lebih baik tidak terlalu yakin. Kami dibakar melalui kek (dan beberapa resipi keluarga lain), melakukan pacing dan tangan kami yang paling pandai ketika ia menyejukkan, dan kami mendapati banyak keseronokan kami, kuih kopi kami yang terbaik telah berada di sini. Atau sekurang-kurangnya sejak April 2010 apabila para pemarah di Baked memberi sumbangan yang baik. Terima kasih, Matt. Terima kasih, Renato. Kami selamanya dalam hutang anda.

Amaran: Terdapat hampir satu paun mentega dalam kek ini dan 3 cawan gula. Ia tidak bertujuan untuk kegunaan harian. Walaupun, saya memakannya setiap hari selama kira-kira seminggu. Seluar saya ketat. Buat ini untuk ibu anda, atau kawan terbaik anda, atau pasangan anda, atau jiran anda. Hanya janjikan saya, anda akan membuatnya. Ia adalah yang terbaik.

Dapatkan resipi: New-York Style Crumb Cake (aka BA Best Coffee Cake)