Claire Saffitz Membuat Semua Makanan Bakar Kegemaran Anda

Setiap malam Isnin, Selamat menjamu selera editor ketua Adam Rapoport memberi kita pengintip di dalam otaknya dengan mengambil alih surat berita kami. Dia berkongsi resipi dia memasak, restoran yang dia makan, dan banyak lagi. Ia menjadi lebih baik: Jika anda Daftarlah untuk buletin kami, anda akan mendapat surat ini sebelum orang lain.

Claire Saffitz menjadikan semua barangan bakar kegemaran anda.

Setiap kali saya bersiar-siar Selamat menjamu selera Ujian dapur, saya biasanya mencari nibble atau nosh. Itu, dan untuk melihat apa yang Claire Saffitz terpulang kepada.

Saya fikir ia adalah adil untuk mengatakan bahawa Claire adalah editor dapur yang paling banyak … kami menulis (dia pergi ke sebuah kolej tertentu di Cambridge, Massachusetts-ahem.) Dan dia memasak dan membakar dengan cara yang saya tidak dapat mula bercita-cita untuk.

Ambil siri hitnya, “Gourmet Makes,” pada Selamat menjamu seleraSaluran YouTube. Dari satu episod ke seterusnya, berjuta-juta penonton menyerinya untuk menonton usaha Claire untuk membuat Cheetos dari awal (dan hampir bertukar oren dengan kekecewaan di sepanjang jalan); toil untuk hari-hari yang mengarang buatan tangan buatan sendiri (ternyata jarum suntik adalah perlu); menarik gula dengan penentuan The Rock sambil mengejar rahsia untuk Skittles … dan, dengan baik, anda mendapat idea itu. Untuk mengatakan ia penataran ketagihan akan menjadi penyataan.

Percubaan Chef Pastry Membuat Skittles Gourmet

Tetapi bagi kita pada kakitangan, dan juga untuk semua orang yang berpaling BA untuk resipinya, Claire adalah cendawan pencuci mulut kami.

Mahu surat ini sebelum ia melanda laman web? Daftarlah untuk buletin kami!

Setiap hari sekitar pukul 3 petang, aka Kopi O’Clock, ada peluang yang baik Claire akan menetapkan sesuatu yang sangat tidak dapat dielakkan dalam dapur ujian kami. Satu minggu, ia boleh menjadi teh lembu tahini yang lembap dan beraroma (jika ada roti yang dimaksudkan untuk secawan kopi yang baru dibancuh), seterusnya focaccia yang berkilauan dan rapi. Saya rasa kita semua perlu mengemukakan bil keahlian gim kami kepada Claire; dia jelas sebab kami membawa sekitar beberapa pound tambahan hari ini.

0318 Go Live Focaccia 1

Tidak seperti kebanyakan tukang masak di rumah kami, Claire mengambil pendekatan yang hampir-hampir obsesif terhadap krafnya. Dia akan menguji resipi lagi dan sekali lagi dan sekali lagi, hanya untuk langkah yang baik. Dia bercakap dalam istilah yang saya tidak faham. Pada episod baru-baru ini Selamat menjamu selera Foodcast, saya telah menemuinya mengenai kek lembaran mudahnya dengan frosting keju krim krim (yang pada asasnya adalah kek hari jadi terbaik yang ibu anda tidak pernah membuat anda). Berfikir bahawa “mudah” adalah kata kerja dalam resipi, perkara seterusnya yang saya ketahui, dia bercakap tentang “pembaziran mekanikal,” bagaimana bahan-bahan tertentu adalah “hygroscopic,” dan bagaimana gluten terdiri daripada “glutenin dan gliadin.” tidak lihat mana-mana yang akan datang.

coklat sheet pan birthday cake slice
Foto oleh Chelsie Craig

Bukannya anda perlu menjadi cita untuk menikmati ciptaan Claire. Dia melakukan kerja keras supaya selebihnya kita tidak perlu. Pengurus media sosial bersekutu kami Emily Schultz dengan tepat menyifatkan kek perkahwinan Claire’s rhubarb sebagai “tempat di antara puding dan syurga.” Dan, maksud saya, di mana lagi yang ada orang mahu menjadi?

Dapatkan resipi Claire:

Kue Teh Sesame Swirled
Focaccia
Kek Lembaran Mudah dengan Coklat-Cream Frosting Keju
Kek Coklat Rhubarb