Cara Membuat Caesar Terbaik BA, Salad Yang Paling Popular sepanjang Masa

Ada sebab Caesar salad ini adalah salah satu resipi yang paling popular sepanjang masa. Ia adalah seperti yang dialu-alukan pada musim panas kerana pada majlis makan malam Thanksgiving, dan juga orang-orang di antara kita yang berfikir “salad ew” tidak akan dapat menentang kuasa Caesar yang berkrim dan licin. Dan walaupun carian Google untuk “resipi salad Caesar” dapat menghasilkan lebih dari 1 juta hasil, ini adalah satu-satunya yang anda perlukan. Inilah caranya:

Berpakaian

Inilah berita buruk: Anda tidak boleh merenung tentang ikan teri atau kuning telur untuk menghargai pakaian yang sangat menakjubkan Caesar. Berita baik: Versi kami yang kaya dan krim sangat lazat, kami yakin ia akan menjadikan orang-orang yang paling bersumpah.

The Croutons

Untuk Caesar yang terbaik, anda perlu membuat crouton anda sendiri. Mengoyakkan roti ke dalam kepingan saiz gigitan yang tidak teratur memastikan tekstur berkerak yang sempurna untuk menangkap berpakaian.

The Lettuce

Anda tahu perkara itu apabila potongan-potongan kecil dari romaine cincang mula menjadi basah di bawah sekumpulan berpakaian gloppy? Ya, itulah kotor. Kami menggunakan daun keseluruhan dari hati romaine, yang mengekalkan kerakusan mereka dan boleh berdiri untuk berpakaian berat.

Keju

Mengetepikan parut kotak dan sebaliknya gunakan alat pengupas sayuran untuk mencukur beberapa Parm yang baik-anda akan pergi untuk ramuan nipis yang besar yang akan menambah letupan asin sedikit untuk setiap gigitan.

Perhimpunan

Ia adalah masa untuk mangkuk terbesar anda bersinar. Gunakan tangan anda (bersih!) Untuk perlahan-lahan melemparkan selada, crouton, dan berpakaian bersama. Selesaikan dengan garam dan lada yang sedikit, dan-duh-malah Parm yang lebih dicukur.

Dapatkan resipi: Classic Caesar Salad