Cara Membeli, Simpan dan Masak dengan Greard Collard, dalam Musim pada bulan November

Apabila anda tidak dapat melihat salad kale lain, sudah tiba masanya untuk mengenali salad collard. Segala-galanya berkhasiat dan lazat sebagai saudara-saudara mereka yang lebih popular, tabir-taburan daun berlapis rata, sayur-sayuran besar yang tumbuh dengan baik sehingga jatuh musim gugur, dan berdiri tegak, menyentuh, dan bahkan menyikat. Anda boleh memakannya mentah, juga-pastikan anda menghirisnya dengan nipis, atau mereka akan terlalu keras dan berserabut.

Cara Beli

Batang kolak lebih tebal dan lebih keras daripada batang kale, dan daunnya juga lebih luas. Dapatkan sayur-sayuran bebas racun perosak jika boleh. Beberapa lubang seperti pinprick tidak perlu dibimbangkan (mereka hanya tanda pepijat lapar), tetapi mengelakkan daun yang koyak, atau mengandungi lubang dan bengkak yang besar. Daun-daunnya juga perlu dipotong, dan tidak layu.

Cara Simpan

Balutkan sayur-sayuran dalam tuala kertas lembap yang disimpan di dalam beg plastik yang tidak ditutup di dalam peti sejuk. Anda boleh melepaskan daun dari batang (yang boleh dimakan, hanya stim dan kemudian tumis atau kacau), tetapi basuh sebelum digunakan.

[#### Dapatkan Greens Anda Pada

] (http://www.bonappetit.com/recipes/healthy/slideshow/how-to-cook-prep-supergreens)