Burgers Ini Buat Saya Lupakan Mengenai Burgers Burger

Setiap malam Isnin, Selamat menjamu selera editor ketua Adam Rapoport memberi kita pengintip di dalam otaknya dengan mengambil alih surat berita kami. Dia berkongsi resipi dia memasak, restoran yang dia makan, dan banyak lagi. Ia menjadi lebih baik: Jika anda Daftarlah untuk buletin kami, anda akan mendapat surat ini sebelum orang lain.

Satu-satunya cara untuk membuat burger klasik

Malam yang lain, saya melakukan sesuatu yang jarang saya lakukan: saya panggang burger.

Saya tahu saya tahu! Orang macam apa yang tidak pernah panggangan burger? Dengarkan saya.

Untuk satu, seperti yang saya tulis beberapa minggu lalu, saya cuba untuk memperluaskan permainan memasak saya pada musim panas ini, menembak segala-galanya dari tulang rusuk gaya Korea yang hangat ke kubis hangus. Dan sejak beberapa musim panas lalu, ketika saya lakukan panggang burger, saya telah membuat burger menghancurkan, di mana saya meletakkan kuali besi di Weber saya, dan saya berpura-pura saya adalah tukang masak ringkas di Shake Shack. Lihat, lihat saja bukti video!

BA Smash Burger

Tetapi setiap sekarang dan kemudian, saya benar-benar mahukan burger klasik, panggang arang: gemuk, berkilat dengan lemak, dicium dengan asap dan api. Ia rasanya seperti musim panas.

Mahu surat ini sebelum ia melanda laman web? Daftarlah untuk buletin kami!

Inilah teknik saya.

Lapan puluh dua daging lembu tidak boleh dirunding. Itulah 80 peratus daging, 20 peratus lemak. Apa-apa yang lebih leaner dan ia akan menjadi padat dan tidak hampir seperti berair seperti yang anda mahu. Oleh itu, apabila anda berada di kaunter daging kedai runcit, elakkan dari campuran yang menyatakan 85 atau 90 peratus bersandar.

Selanjutnya, ambil dan segenggam daging lembu dan bungkusnya secepat mungkin, jadi ia hanya bersama. Sekiranya anda mahu, anda boleh menggunakan ibu jari anda untuk membentuk setong di bahagian atas. Rakan kami Bobby Flay mengatakan ini menghalangnya daripada bertukar menjadi salah satu burger yang bumbung yang ayah anda gunakan untuk memanggang.

martin potato rolls

Sekarang, letakkan patty ke atas panggangan yang telah dibersihkan dengan baik di atas api yang sederhana tinggi. Pada dasarnya, ini panas seperti panggangan gas akan pergi, atau jika menggunakan arang, anda mahu arang jeruk yang bercahaya. A taburkan garam pada burger. Dan jangan sentuhnya. Hanya biarkan api melakukan perkara itu, menghidupkan patty dengan rasa dan asap, dan menyebarkan cemara coklat yang gelap. Mungkin lima minit, bergantung pada betapa tebalnya. Keluarkannya dengan perlahan, kemudian tambah lagi taburkan garam. Teratas dengan keju. Saya suka glossiness gooey Amerika, tetapi jika anda adalah jenis cheddar, pergi untuk itu.

Pada asasnya Burger Sauce 170719

Pada ketika ini, apabila semua patties anda dibakar, letakkan bahagian atas, terbuka terbuka, dan biarkan selama satu minit sehingga keju penuh. Selesai. Sederhana jarang. Jika saya rasa bercita-cita tinggi, saya akan bersulang roti (gulung kentang, sebaik-baiknya). Perasa? Tidak banyak. Sos khas tidak pernah berlaku tidak langkah yang baik. Jika tidak, saya okay dengan mayo lurus. Saya tidak akan berhujah dengan alpukat matang, masak. Mungkin ada bibik segar atau salad mentega. Tomato, hanya jika bulan Ogos.

Satu-satunya masalah adalah, satu burger tidak pernah cukup, tetapi dua terlalu banyak. Jadi pastikan anda mempunyai rakan kongsi, dan pergi halfies pada yang kedua. Maksud saya, mengapa tidak? Ia musim panas. Dan, sungguh, berapa kerap kamu panggang burger?

Dapatkan resipi:

Lima ingredients and five steps will get you to burger heaven.

BA Burger Deluxe