Buat Payudara Gaya Deli Turki di Rumah untuk Sandwich Terbaik Damn Club

Bacon, salad, dan tomato cukup baik untuk membuat sandwic kalah mati-mungkin anda pernah mendengar tentang BLT? -But menambah lapisan susu panggang buatan tangan panggang buatan sendiri yang berair dan anda mempunyai makluman kelab sama-sama abadi sandwic.

Mengapa anda perlu bersusah payah untuk membuat ayam belanda anda sendiri apabila anda mempunyai nilai deli deli untuk dipilih di pasar raya? Kerana bahan yang dihiris (baca: makan tengah hari) tidak akan dekat dengan hasil yang dapat dicapai dengan 15 minit TLC dan ketuhar anda sendiri. Penyunting makanan kanan Chris Maghribi, yang merangka versi ini yang mengagumkan, berkata, “Idea di sini ialah anda adalah Ina Garten selama sehari-mungkin anda membuat sandwic untuk syarikat, dimakan sambil duduk tanpa alas kaki di belakang rumah anda. sedikit.”

Kaedah kami untuk menyalurkan Ina anda memerlukan tiga langkah mudah: Satu perisa semalaman perisa daging dari dalam dan memastikan keputusan yang berair; sudu dapur cepat mendapatnya cantik dan berwarna perang keemasan; Akhirnya, panggang yang rendah dan perlahan di dalam ketuhar 250 ° menyampaikan irisan tender daging (dan banyak jus pan untuk gerimis di atas).

Bungkusan sandwic yang dihasilkan dalam rasa lebih banyak daripada apa-apa yang boleh anda beli, walaupun anda memutuskan untuk melewatkan bacon. Bukannya anda akan.

Dapatkan resipi: Kelab Turki dengan Herb Mayo

Jadikan wira yang anda mahu lihat di dunia:

Sandwich Terbaik Hero Adakah Semua Di Perhimpunan