Braised Turkey adalah Jenis Terbaik Turki

“Kenapa saya tidak pernah melakukan ini sebelum ini?”

Itulah yang saya bertanya kepada diri sendiri apabila saya mengangkat ketuhar Belanda ke meja saya. Di dalamnya, stok kaya bubbled, sementara paha ayam belang, lacquered bobbed ke permukaan. Beberapa bawang cippoline berehat, di sana sini.

Aroma sahaja telah menyerang saya. Tetapi apabila saya benar-benar menggali ke dalam ayam belimbing yang perlahan-lahan, kepalanya hampir terbalik. Pernahkah anda mempunyai carnitas sebenar? Bahu daging babi dicampur dengan lemaknya sendiri sehingga ia sekaligus jatuh lembut dan renyah? Itulah yang seperti kaki ayam belanda seperti.

Mereka kaya, mereka berair, dan mereka bercerai dengan hanya tunda garpu. Tidak seperti daging gelap pada ayam panggang tradisional, anda tidak perlu melihat perkara ini. Dan tidak seperti daging putih, baik, kaki dan paha ini benar-benar merasakan sesuatu.

Untuk membujuk mereka ke dalam keadaan tidak menentu mereka, saya memanggang mereka yang ditutupi dalam ketuhar selama beberapa jam, dan kemudian, pada akhirnya, saya mengangkat tudung dan memukul mereka dengan broiler (satu langkah yang saya akan mengesyorkan untuk apa-apa daging yang direbus hidangan.) Kemudian saya memotong daging pada pinggan mangkuk besar dan dimandikan dalam cecair memasak.

Hanya untuk memastikan semua tetamu yang berpengalaman saya gembira, saya juga berkhidmat dengan payudara kalkun panggang yang digulung dan terikat. Tetapi adakah saya perlu memberitahu anda apa yang menjadikan mereka yang paling bahagia?

Dapatkan resipi:

stock-braised-turkey-legs.jpg

Kaki Turki Stock-Braised