Bolehkah Keju dan Crackers Menjadi Baik Untuk Anda?

Kami bekerjasama dengan ahli pemakanan McKel Hill, MS, RD, LDN, dari Nutrition Stripped untuk memberi kami sedikit maklum balas yang mesra tentang bagaimana kami lakukan di jabatan snek. Adakah mereka baik untuk kami? Bolehkah mereka menjadi lebih baik? Kami tidak selalu tahu, tetapi McKel tidak. Ini Snek, Diserang.

Terdapat banyak keseriusan-keju dan krim yang berlaku di dalam Selamat menjamu selera pejabat baru-baru ini. Tetapi anda hampir tidak tahu, seperti bola keju, patung Boursin, dan beg cip pita cenderung hilang, um, agak cepat di sini. Tetapi makanan ringan yang paling suci ini boleh merosot dengan cara yang tidak betul-betul menjerit kesihatan. Jadi apa penganalisis makanan tidak rasmi kami, ahli pemakanan Bukit McKel, berfikir tentang kelemahan kita yang tidak terkawal untuk Taleggio dengan timbunan keropok segar? Inilah yang dikatakan oleh McKel:

Kesederhanaan akan menjadi kunci dengan makanan ringan ini-sangat mudah untuk makan lebih banyak keju dan keropok dan pergi kalori yang tinggi. Tumpukan pada kira-kira setengah hidangan keropok dan satu ons keju (kira-kira tiga hingga empat kiub berukuran dadu). Memilih keropok yang mempunyai sekurang-kurangnya tiga gram serat. Kegemaran saya adalah oleh Mary’s Crackers Gone-mereka berani dalam rasa dan dimuatkan dengan lemak, protein, dan serat yang sihat. Keju, seperti mana-mana dan semua tenusu, sebaiknya menjadi organik atau dari petani tempatan untuk memastikan kualiti terbaik.

Awesome. Soalan sampingan: Oleh kerana keju lebih banyak lemak daripada protein, saya boleh menambah beberapa salmon asap atau ham dihiris ke campuran?

Ya, anda boleh menambah protein dengan apa sahaja! Selagi terdapat sekurang-kurangnya lemak dengan karbohidrat (mis. Keju dan keropok), atau protein dengan karbohidrat (mis. Daging dan keropok), maka anda baik untuk pergi. (Seperti keju dan keropok, simpan bahagian protein anda dengan sederhana.)

Dengan kata lain, berasa bebas untuk memukul kaunter deli! Hanya pastikan pesanan anda kecil jadi satu auns keju tidak “sengaja” menjadi satu paun. Tetapi mungkin menyimpan raksasa itu keju keju cheddar, digambarkan di atas, untuk majlis-majlis khas.

Ini adalah plat keju terbaik untuk setiap kesempatan dan keropok untuk makan bersama mereka

Kami hanya akan meninggalkan mac dan keju ini di sini:

Cara Membuat Mac & Keju Sempurna