Berapa Banyak Butter Mentega Terlalu Banyak Mentega Kacang?

Kami bekerjasama dengan ahli pemakanan McKel Hill, MS, RD, LDN dari Nutrition Stripped untuk memberi kami sedikit maklum balas yang mesra tentang bagaimana kami lakukan di jabatan snek. Adakah mereka baik untuk kami? Bolehkah mereka menjadi lebih baik? Kami tidak selalu tahu, tetapi McKel tidak. Ini adalah makanan ringan kami, diserang.

Kami ada masalah mentega kacang sekitar sini. Kami menyukainya. Kita tidak dapat menahannya. Kita menyalahkannya untuk seluar musim bunga yang ketat. Kami mempunyai kegemaran rumah tetapi kami masih berhujah renyah (jelas) lebih krim. Kami suka pada keropok graham, kami suka pada Wasa dan epal. Penyunting makanan bersekutu Claire Saffitz adalah sebahagian daripada pisang, setengah berkupas panjang untuk mendedahkan buah, dipotong menjadi duit syiling, dan dimakan secara bertanggungjawab dengan hanya beberapa sudu yang diukur. Saya? Saya akan menyerang balang dengan sudu. Malah editor-in-chief Adam Rapoport turun dalam kemarahan bergegas pada hari Isnin untuk PB dan raspberry panggang (sesuatu yang halus, dia menegaskan!).

Masa snek, editor kanan Meryl Rothstein mempunyai isu mentega kacangnya sendiri. Apabila perut menjadi gemuruh dia suka:

• Wasa dengan mentega kacang atau mentega badam
• Epal dengan mentega kacang atau mentega badam
• Tarikh dicelup dalam mentega kacang atau mentega badam

Ini semua terdengar seperti makanan ringan yang hebat jika anda meminta anak-anak ketagihan mentega kacang kami, tetapi mari lihat apa yang difikirkan oleh McKel:

“Mudah, terus ke titik, Mentega kacang adalah pilihan yang hebat untuk snek. Ia adalah klasik, tetapi mentega badam menjadi kegemaran saya kedua-dua murni berdasarkan rasa. Ia menawarkan sedikit nutrien daripada kacang tanah. Sekiranya anda menikmati mentega kacang, saya sentiasa mencadangkan untuk mendapatkan varieti organik. Tarikh dan epal akan menjadi pilihan saya di atas keropok Wasa, namun semuanya adalah sumber karbohidrat yang hebat dan apabila digabungkan dengan protein dan bijirin kacang kaya lemak yang sihat, ia adalah kombo yang menang. Cuba percikan kayu manis pada kompaun PB / AB epal untuk penstabilan gula darah tambahan. “

Kami menang! Tetapi ia masih menimbulkan persoalan: Berapa banyak mentega kacang (atau kacang lain) terlalu banyak? McKel, kita tidak terkawal?

“[Perkara] untuk berhati-hati: makanan ringan terlalu tinggi dalam kalori di mana mereka pada dasarnya boleh makan-jadi julat rujukan untuk ini mungkin 300 kalori atau lebih (tetapi saya tidak mengira kalori sama sekali). Makanan ringan dan makanan secara umum, haruslah sentiasa dekat dengan alam semula jadi [mungkin]. Juga, makanan ringan perlu mengisi cukup untuk memastikan anda terikat sehingga makanan anda, mereka tidak sepatutnya menimbang anda (bercakap dari segi tenaga anda), atau membuat anda merasa seperti anda memerlukan tidur kerana mereka sangat keras untuk penghadaman. “

Jadi, seperti mana-mana makanan, janganlah keterlaluan. Anda tahu apa yang terlalu banyak, Meryl. Dan pergi dengan epal atau tarikh yang belum diproses. Oof, saya rasa lapar. Di mana balang itu?

Sehingga minggu depan: Edamame. Makanan ringan pintar atau tidak banyak?

Hei, apa makanan ringan kegemaran anda? Biarkan mereka dalam komen di bawah dan kami akan memastikan mereka diserang juga.