Adakah Telur Rebus Hard Baik atau Buruk untuk Anda?

Kami bekerjasama dengan ahli pemakanan McKel Hill, MS, RD, LDN dari Nutrition Stripped untuk memberi kami sedikit maklum balas yang mesra tentang bagaimana kami lakukan di jabatan snek. Adakah mereka baik untuk kami? Bolehkah mereka menjadi lebih baik? Kami tidak selalu tahu, tetapi McKel tidak. Ini adalah makanan ringan kami, diserang.

Penyumbang Penyelidikan Cara Canella suka telur yang dibuang tetapi tidak selalu mempunyai masa atau tenaga untuk mencambuk batch yang sahih. Sebaliknya dia akan memotong telur rebus, di atasnya dengan mustard Dijon, dan taburkannya dengan capers & lada hitam retak. Dia memanggilnya “Telur yang sudah masak malas!”

Baiklah, McKel. Adakah telur benar-benar baik untuk kita? Kami tahu bahawa kuning adalah di mana pemakanan itu tetapi ia juga di mana kolesterol jahat, bukan? Betapa buruknya buruk? Apa-apa sahaja yang perlu kita cari?

Heck yeah! Saya suka idea ini dan mendapati diri saya meraih ini juga tolak capers (keutamaan peribadi). Jangan malu dari telur, mereka sangat sihat nutrien. Telur hampir “standard keemasan” apabila ia datang kepada protein “sempurna”. Jeruk juga mempunyai lemak yang sihat, tuan rumah vitamin B, D, A, E, choline, kalsium, besi, tembaga, zink, selenium, dan sebagainya..

McKel juga berkata:

Masih terdapat banyak kesalahpahaman dan mitos yang terapung sekitar kolesterol dan lemak tepu yang ditemui dalam telur yang memberi kesan kepada paras kolesterol dan / atau menyumbang kepada penyakit jantung.

Sekiranya anda mempunyai sensitiviti telur atau alergi yang jelas bukan untuk anda, tetapi menurut McKel, telur benar-benar adalah pilihan bijak. Beliau mengesyorkan kajian ini untuk bacaan lanjut.

Saya yakin anda mengidamkan telur yang sudah masak sekarang. Jangan risau, kami mempunyai banyak resipi telur yang telah dibersihkan untuk anda menyemak.

Seterusnya, snek menyerang anda semua telah menunggu untuk: roti bakar alpukat.