6 Bahan untuk Bertukar untuk Breadcrumbs, Kerana Anda Kreatif dan Menakjubkan

Jika bukan fakta saintifik bahawa roti akan terus meningkatkan makanan, ia sepatutnya. Oleh itu, jangan biarkan payudara ayam yang dibalut roti masak ibu anda mengehadkan imaginasi anda. Eksperimen dengan pengganti serbuk roti lain kali ini anda memerlukan beberapa kebaikan renyah itu. Tetapi jika anda memasak untuk ibu anda-baiklah, itulah panggilan anda.

daging babi-tonkatsu-dengan-shiso
Aya Brackett

Potong daging babi ini dibuat dengan proses pembakaran tiga langkah tradisional yang berakhir di panko. Foto: Aya Brackett

Panko

Tiada apa-apa yang membawa masalah seperti panko, serbuk roti kasar Korea yang sering anda dapati di dalam lorong roti. Sekiranya anda mahukan serbuk yang lebih halus tanpa mengorbankan crispiness, cuma memakainya dalam pemproses makanan sebelum menggunakannya. Dan jangan berfikir bahawa cutlet menjalankan permainan di sini-panko juga membuat salutan yang sangat baik untuk sayur-sayuran, seperti bunga kembang panggang. Musim dengan garam dan lada sebelum digunakan, kerana semasa rangup, ia juga agak hambar.

Sereal

Cornflakes adalah bahan bakar klasik, tetapi bijirin yang berasaskan bijirin, tidak terlalu manis berfungsi hebat sebagai bahan bakar serbuk tradisional. Jagung atau beras Chex, Wheaties, dan juga granola yang gurih dan bijirin berasaskan oat akan membuat kerak besar untuk payudara ayam atau ikan payung.

pretzel-crusted-babies-schnitzel-2
Marcus Nilsson

Pretzels: Bukan hanya untuk snek! Foto: Marcus Nilsson

Pretzel yang dihancurkan

Terus terang, kami akan makan kasut jika anda melapik dengan pretzel yang hancur. Syukurlah, ia tidak perlu datang. Terbaik untuk pergi dengan rod mudah atau kelainan dan elakkan apa-apa perisa suka seperti madu mustard, lazat walaupun mereka mungkin.

Kacang dan biji

Blitz badam, hazelnut, biji bijan, dalam pemproses makanan, dan anda boleh menggunakannya sebagai bahan penyemaian. Tetapi sila berhati-hati: Gula-gula tepung halus ini terbakar dengan cepat dan pada suhu yang lebih rendah daripada tepung berasaskan bijirin. Campurkan mereka dengan tepung AP atau panko untuk memastikan rasa pahit dan terbakar.

jelai-beras berkulit-halibut
Lennart Weibull

Membuat tepung beras anda sendiri lebih mudah daripada yang anda fikirkan. Foto: Lennart Weibull

Beras Liar

Dapatkan beras liar itu daripada pilaf anda dan ke halibut yang disedut anda. Mengamuk beras mentah dalam kuali panas (sejenis popcorn), kemudian menghancurkannya dalam pemproses makanan, akan menghasilkan tepung segar segar yang indah yang merupakan perlawanan sempurna untuk protein yang lebih ringan, seperti ikan. Ia berkrim dengan indah apabila digoreng, berkat tekstur cahaya seperti udara.

Kerepek

Mereka pra-berpengalaman, mereka renyah, mereka renyah … cip semua ilk membuat ramuan roti yang menghairankan sempurna. Cip kentang dan jagung adalah pilihan baik. Jangan lewatkan tepung telur / telur dalam proses pengerukan, kerana keretakan yang hancur tidak akan mematuhi ramuan tanpa kelembapan sedikit. Gunakan pemproses makanan untuk menghancurkan mereka atau letakkannya dalam beg plastik tebal yang tertutup dan letakkan pada mereka dengan pin rolling untuk menghancurkan mereka (jika menggunakan kaedah pin rolling, pastikan untuk mencampurkan beg itu beberapa kali untuk memastikan mereka ‘ semula sama rata hancur dan sangat tajam shards semacam buzzkill). Untuk beberapa, berani, dan tidak pingsan hati: Pergi ekstrim dengan pilihan cip anda. Lay’s BBQ, Nacho cheese Doritos, dan berani kami katakan Cheez-Its hanya cukup pelik yang mereka bekerja.

Kini anda sudah bersedia untuk membuat roti. Cukup elakkan kesilapan-kesilapan ini!