12 Perkara yang Kita Perlu Memasak Sebelum Musim Panas Berakhir

Untuk beberapa minggu akan datang, kami akan menyanyi “Summer Nights” kerana kami melakukan lawatan perpisahan dengan semua resipi musim panas terbaik. Kami mengalami letupan dengan tomato pusaka, buah-buahan batu berair, dan semua daging panggang, tetapi kami perlu menunggu sepanjang tahun untuk perjumpaan Danny dan Sandy-esque kami dengan pizza panggang (digambarkan di atas dalam semua kemuliaannya) dan rosé koktel.

Sebelum musim berakhir, ia berlaku dengan begitu cepat! -Kita membuat 12 resipi musim panas ini. Dapatkan diri anda ke pasar petani, kemudian ikuti.

froze-frozen-rose
Alex Lau

1. Frosé

Ia adalah masa untuk minum seberapa banyak gelas frosé yang anda boleh minum tanpa bertanggungjawab.

musim panas-gazpacho
Alex Lau

2. Summer Gazpacho

Resipi ini hanya berfungsi dengan tomato musim panas yang segar. Anda mungkin tidak mahu makan sup sejuk pada musim sejuk.

tri-tip-chimichurri-2
Gentl & Hyers

3. Petua Tri dengan Chimichurri

Tri-tip adalah stik memasak cepat yang dibuat untuk chimichurri segar dan herba – salah satu daripada salsa kegemaran kami-dan begitu mudah anda boleh membuat stik pada satu malam!

panggang corn and poblano salad
Laura Murray

4. Jagung Grilled dan Poblano Chile Salad

Ia kurang kemas untuk mengambil jagung dari tongkol untuk salad berasap diisi dengan jagung panggang dan lada poblano hangus. Anda boleh menambah keju jika anda juga mahu…

hangus bread with ricotta and cherry salsa
Peden + Munk

5. Makan Roti dengan Ricotta dan Cherry Salsa

Apabila makan malam hanya roti panggang + keju + banyak ceri segar. Kami suka pencuci mulut ceri, tetapi kadang-kadang senang untuk pergi gurih.

haba to heat punch
Alex Lau

6. Tembikai-Tequila Punch

Fakta: memakan buah di dalam buah yang besar dan berongga menjadikannya lebih baik. Koktail tembikai ini kelihatan hebat tetapi hanya mempunyai lima bahan.

kuki sandwiches
Alex Lau

7. Sandwich Cookie Ice Cream

Gunakan ais krim yang dibeli di kedai untuk membuat sandwic es krim coklat atau sandwich ais krim cookie oat. Atau kedua-duanya.

musim panas squash and basil pasta
Alex Lau

8. Squash Summer dan Basil Pasta

Fikirkan awak sakit zucchini? Anda tidak akan selepas anda mencuba teknik skuasy musim panas ini, yang mengurangkan sayuran menjadi sos jammy.

0817 murray mancini dried tomato pie
Gambar oleh Laura Murray, gaya oleh Judy Mancini

9. Pai Bawang Putih Tomat dan Panggang

Adalah penting untuk menghidupkan ketuhar anda untuk pai yang licin, berminyak dengan kerak Gandum Nipis.

Sambal-ayam belukar

10. Lidi Ayam Sambal

Penolong editor web Alex Delany begitu terobsesi dengan tusuk ayam ini yang dia panggil sahabat baiknya. Letakkan panggangan dan buatnya ASAP.

radicchio and plum salad crop

11. Radicchio dan Plum Salad

Anda boleh menggunakan hampir apa-apa jenis plum dalam resipi salad ini, walaupun hibrid seperti Pluot dan Peacotums. (Sebaik-baiknya dikatakan kerana mereka akan makan.) Tidak dapat mencari plum? Pergi untuk apa-apa buah batu berair. Anda tidak boleh salah di sini.

meningkat aperol spritz
Laura Murray

12. Rosé Aperol Spritz

Satu lagi koktail rosé menyerupai luar. Jika anda tidak dapat mencari jus passion, mangga atau nanas juga akan berfungsi. Cheers!

Bagaimana pula dengan salad BLT dengan semua tomato itu?

BLT Salad