Kako napraviti najboljeg Cezara, našu najpopularniju salatu svih vremena

Postoji razlog da je ova carinska salata jedan od naših najpopularnijih recepata svih vremena. To je dobrodošlo na ljetni cookout kao što je to na večeri Dan zahvalnosti, pa čak i oni među nama koji misle da se “ew salata” nikad ne čine kao da se odupiru kremastim, siromasnim moći Cezara. Iako Googleova pretraga “Caesar salad” može donijeti više od milijun rezultata, to je jedini koji vam treba. Evo kako je gotova:

Oblačenje

Evo loših vijesti: Ne možete biti prljavi oko inćuna ili žumanjaka kako biste cijenili uistinu zadivljujuće Cezar oblačenje. Dobra vijest: Naša bogata i kremasta verzija je tako ukusna, uvjereni smo da će pretvoriti čak i vaše najskuplje prijateljice.

Croutons

Za najboljeg Cezara, morate napraviti svoje krune. Kopanje kruha u nepravilne komadiće ugriza osigurava hrapavu teksturu koja je savršena za hvatanje preljevnice.

Salata

Znaš li to kad su previše sitni komadi nasjeckanog romaine počeli zatrudnjeti ispod bazena glupog odijela? Da, to je grubo. Koristimo cijelo lišće iz romainih srca, koja održavaju njihovu svježinu i mogu se podnijeti do teških preljeva.

Sir

Stavite na stranu kutijicu i umjesto toga upotrijebite povrtlarku za brijanje dobrog Parm-idete za velike tanke strugotine koje će dodati malo slanih praska na svaki ugriz.

Skupština

Vrijeme je za sjaj svoje najveće zdjele. Koristite svoje (čiste!) Ruke kako biste lagano bacili salatu, krutione i oblačenje zajedno. Završite s malo soli i papra, i-duh – još više obrijane Parm.

Nabavite recept: klasična Caesar salata