Domaća Doručna kobasica gotovo je nevjerojatno jednostavna i utiče na sve

Ako se kladim na sendvič utrku za doručak, uvijek se bavim kobasicama, jajašima i sirom. Nešto je u redu s BEC-om, ali nešto o žarkom kobasicu pijetao osjeća se znatno, a cijenim način na koji pokriva svitak od ruba do ruba. Moj entuzijazam za sendviče za doručak bio je tema prošle godine na novogodišnjoj zabavi u kojoj su gosti bili ohrabreni da nose pidžama dok jedu najbolje BA mlijeko, kolači od limene fritule i najbolji recept za doručak kobasica svih vremena.

ba best breakfast sandwich

Klesani toranj sendviča za doručak dovršen je domaćim kobasicama na vrhu!

Domaći kobasice zvuče komplicirano, no ove se kolačiće mogu napraviti za pet minuta (ili manje!) Sve što trebate učiniti je miješati češnjak u prahu, paprika, sjemenke koromača, zdrobljene paprike, sol, papar i smeđi šećer u jednu kilogramu svinjskog mesa. Zatim ga dijelite u ravne krugove – volim to učiniti s medijem, kolačićima s oprugom i kuhati dvije minute po strani. Koristio sam veliku električnu grilu da bih napravio desetak ili više puta, a možete ih napraviti male za bočnu posudu ili veću i bolje da se savršeno uklopiti u sendvič za doručak.

ba-doručak-kobasica
Christopher Testani

�� �� �� ��

Bez obzira na to jesam li ovo za zabavu ili za sebe tijekom vikenda, uvijek sam najmanje udvostručite recept i zamrznite neke za hitne slučajeve bruncha. Obično zamjenjujem suhe kadulje za svježe (1 tsp. sušen na 1 žlica. svježe, što je omjer 1: 3) jer je već u ormaru začina. Tijekom proteklih nekoliko godina skrivio sam ili napisao recept desetcima prijatelja. Sljedeći put kada to napravim, razmišljam o tome kako ga kuhati kao kobasice za kekse s umakom od kobasica ili sjeckanje komadića na vrh doručka za pizze. To je jedan od najnižih nastojanja, iznimno impresivnih recepata koje sam ikada napravio, a sada se možete truditi i pretvarati se da je cijelo vrijeme vaš recept potpisa. Team kobasica, jaja i sir za život.

Kako napraviti taj epski sendvič doručak:

BA’s najbolji doručak sendvič