Cheesewich sa sirinom na žaru, ali sa sirom umjesto kruha

Sir na žaru savršen je pješčanik za kulinarsku inovaciju. Tako je lako napraviti da majmun (možda s nekim pećnicama) to može shvatiti, a njezin bijedan interijer može ugostiti gotovo svaku ideju, dobro ili loše, koje možete baciti na njega. Različite vrste sira? Nema brainer. Kako baciti neke komadiće s sirom? Naravno! Možete dodati meso, možete promijeniti vrstu kruha i čak možete koristiti dva cjelovita jela od roštilja kao kolač za jednu slaninu cheeseburgera, ako ste ili koledž u dobi ili samoubojstvo.

No, do sada je ostala jedna konačna granica od sira na žaru: sir od svježeg sira. Nema kruha, nema punila, samo sira. Nick u Dude Foods uspio je to izvesti zahvaljujući izumu američkog sjedišta sira Wisconsina nazvanog “krušni sir”. Izrađen je od prešanih, pečenih, prljavih sireva, na osnovi finog sira pod nazivom Juustoleipa (što je zabavno reći), a savršeno je zamijenjena pravim stvarima. Nick je izbacio komad američkog sira između dvije “kriške” krušnog sira, pržio je u nekom ulju i molio se da ne padne mrtav na licu mjesta.

Nije, i to je dobro. Možete dobiti njegov recept (i saznati gdje da biste dobili krušni sir) ovdje.

BA Test Kuhinja kaže: Zašto se zaustaviti na roštilja? Razmislite o svim mjestima u vašem životu gdje krušni sir može zamijeniti stvarni kruh. Možda nije previše zdrava, ali barem je bez glutena!

POVEZANE
Svinjski sir za odrasle
Gruyere s roštilja s salatom od jabuka
Kookeryov arhiv