Ribut Ribut Wain, Bertemu Pasta Rakan Kami

Anda tahu apa yang lebih baik daripada pasta? Pasta disajikan dengan tulang rusuk yang dipasangkan. Menyumbang editor makanan Alison Roman adalah di sini untuk membimbing anda melalui hidangan langkah demi langkah.

Untuk ini, kami sedang menggunakannya tulang dalam, tulang rusuk pendek gaya Inggeris. Garam rusuk dengan murah hati, salurkan mereka dengan kira-kira 1 sudu garam setiap paun daging. Memukul mereka dengan sedikit retak lada hitam juga. Menggunakan a lapisan nipis minyak neutral dalam ketuhar Belanda anda, isikan tulang rusuk pada setiap sisi. Kami hanya mencari browning di luar di sini. Anda tidak perlu memasak mereka sepanjang jalan.

Kini sudah tiba masanya untuk membina rasa untuk braise anda. Keluarkan rusuk pendek dari oven Belanda, mengekalkan jus dan bit coklat yang lebih kecil di dalamnya. Chop bawang putih, wortel, dan bawang dan masak mereka dalam jus yang ditinggalkan di dalam ketuhar Belanda. Walaupun mereka sedang menyusu, buka beberapa tomato dalam tin dan menghancurkan mereka dengan tangan kamu, yang akan menghasilkan tekstur yang sempurna dan konsisten (tidak ada potongan besar). Ya, ini sedikit messier, tetapi ia berbaloi. Dapatkan beberapa dabs pes tomato ke dalam campuran veggie dan kacau sehingga ia mula karamel, menjadikan bata merah.

Tuang a setengah botol wain merah kering ke dalam ketuhar Belanda. Botol setengah yang lain boleh kekal di sana atau mencari jalan ke dalam gelas. Campurkan tomato dalam tin, tulang rusuk pendek (dengan bahagian tulang atas), dan semua sos pan kembali ke dalam periuk, menambah sedikit air atau stok daging untuk membantu dengan berani. Letakkan ketuhar Belanda ke ketuhar derajat 350 ° F selama 2½ hingga 3 jam.

Selepas rusuk telah mendapat tender, keluarkan mereka dari ketuhar Belanda dan ketatkan jus ke dalam periuk. Semasa mencincang tulang rusuk dengan garpu dan membuangnya kembali ke dalam cecair yang berair, rebus periuk air masin untuk pasta. Kami suka mi luas seperti pappardelle atau fettuccine.

Apabila mi anda bagus dan al dente, keluarkan mereka dari air dan letakkan terus ke dalam periuk, melemparkan kot pada sos dan daging. Sekarang anda hanya perlu memasak dan menghias dengan sekumpulan Parmesan, dan anda baik untuk pergi sehingga semua orang menyedari tiada lagi pasta yang tersisa.