Trik koji trebate prevesti tortu

Fotografija: ginnerobot / CC 2.0

Vraćam se u Boston za vikend koji mi je predstavio problem: kako bih transportirala svoje zahvalnosti na četverosatnoj vožnji autobusom,?

Trolovao sam internetom za torte za pite, i premda sam bio preuzet sa šarmantnim košaricama koje sam našao, činilo mi se nepraktičnim za svoj mali apartman u New Yorku tijekom 364 dana u godini, a da ne trebam prevoziti pita.

Umjesto toga, odlučio sam za bambusove parobrodi. Dostupne u bilo kojem dućanu kuhinjske opskrbe, savršena su veličina za držanje pita ploče i mogu se složiti kako bi zaštitili višestruke pite ili kolače. Također se lijepo otvaraju, što čuva pite od uzimajući mračan na putu.

Jednom kada se dobre stvari ukrcavaju, samo ću vezati vrpcu oko hrpe kako bih držao sve zajedno. (To također čini slatko pokrivanje poklona.) I nakon što su praznici završili, mogao bih je koristiti za parno povrće. Problem riješen.

Posljednja od umiruće pasmine (ili prve nove pasmine), Lily Fink Harrington je jedina 28-godišnja kućanica koju poznajemo. Kuha, čisti, peče, vreća, čini stvari ispočetka. Želite li joj se pridružiti? Pogledajte njezin blog, Charmed Wife.
Slijedite Lily na Twitter na @charmedwife