Što je na kuhanju na novom televizijskom showu Khloe Kardashian

Tko je Kardashian s kojim želite najviše iskoristiti kocku? Pa, ljudi (na TV mreži) su govorili, a odgovor je Khloe. A od srijede, 20. siječnja, zvijezda će u svojem vlastitom TV talk showu na FYI, prikladno nazvanu Kockate s Khloeom, gdje gledatelji mogu posredno uzeti piće s njom i okretna vrata gostujućih zvijezda. Dok su na kameri, kuhar Sharone Hakman, bivši privatni kuhar Kardashianima i natjecatelju majstorskog kuhara, iznijet će malene (više o tome kasnije) tretira se za parenje s razgovorom. U očekivanju emisije, razgovarali smo s Hakmanom i Kardashianom (putem e-pošte) kako bismo saznali više o hrani koja je i ukusna i telegenima, pravila za večeru, i ono što će Instagram imati u vezi s Khloeovim odnosom s hranom.

Hakman se upoznao s Kardashianom gdje se danas svatko susreće s ljudima: “J-Datum!“On nastavlja:” Ne, samo se šalim. Susreli smo nekoliko godina unatrag u Krinskoj kući. Radi jedan od mojih bliskih prijatelja Držite se s Kardashijanima i preporučio me kad su tražili kuhara. “

Do tada je odustao od svog posla koji je zarađivao stotine hladnih poziva dnevno kao financijski planer – unosni i brzi rad do krize u 2008. – i shvatio da njegov životni rad mora uključivati ​​hranu. “Uvijek sam bio tip koji dolazi kući s namirnicama s tržišta poljoprivrednika i kuhanje stvari”, kaže on. Majstor kuhar bio mu je ulazak.

Na emisiji, on je zavukao suce svojim “tajnim oružjem”, umak za umak od roštilja. Kad je emisija završila, taj je ohrabrenje bio ono što je trebao započeti punjenje i prodaju vlastite linije umaka za roštilj, Hakov BBQ umak. Uskoro je otišao od prodaje od vrata do vrata iz ruksaka kako bi ga prodao u više od 8.000 prodavača diljem zemlje. On ne nužno želi biti pigeonholed kao roštilj čovjek … ali on stvarno voli roštilj. “Pretpostavljam da sam roštilj guru”, kaže on. “Sve što mogu kuhati preko otvorene vatre čini me sretnim.”

No, roštilj nije baš pogodan za kameru za njegov novi koncert. Možda je radio na natjecateljskim showovima, gdje je savršeno kuhano meso pretvorilo suce i gledatelje, napredujući u sljedeći krug. Na talk showu (i, vjerojatno, načinu života) gdje su nastupi važni, Hakman kaže da je morao smanjiti hranu koju čini. “Morate uvijek imati zalogaje i malo ugristi, poznavajući Khloe. Morao sam zadržati predjelo male, jer žene ne vole hranu koja je teško jesti, osobito na kameri, pa moram tonirati.” Znači, neće biti nikakvih crnih i plavih odrezaka s rebrima u umaku od roštilja. Umjesto toga, očekujte više od “gazpacho voća s roštilja na žaru koji je ohlađen i nadopunjen s mini škampom s roštilja”. Hakman kaže: “To je uredno i čisto – i to je tema u emisiji.”

Nije da Kardashian uvijek jede te iste hrane izvan kamere. “Opsjednut sam s makom i sirom ili pizzom,”, napisala je BA.com, a isto kao kad je bila dijete, Kardashianova omiljena hrana je piletina, a njezina najdraža memorijska hrana naziva se iu djetinjstvu:” Armenska hrana, jer to me podsjeća na tatu. “

Hakman kaže da nije veliki obožavatelj crvenog mesa ili ribe, pa “mora ostati u pilićnoj areni”, poput pakiranih pilećih omota s nekoliko različitih umaka za umakanje – koji spadaju u kategoriju koju naziva “čista, udobna hrana”.

Iako je vezan kao talk show, kaže Hakman, “To nije tradicionalna, i neće biti domaćin ispred stanja stolova.” To je sve Khloe. “Ona je dragaDivlja i slobodna osoba, koja se tako lako povezuje i hladi. “

Jednostavno je kuhati, kaže on, u usporedbi s nekim od gostiju koji je pozvao da zna da će na kraju nastupiti na emisiji. “Svatko ima svoje prehrambene ograničenja; to je Hollywood,”primjećuje, očekujući tri do četiri gosta po epizodi, svaki s vlastitim zahtjevima za hranom.” Ako bih sve uzimao u obzir, bit ćemo prilično ograničeni. “Mora se samo prilagoditi na licu mjesta.

Ali zna bušilicu. Vrativši se u Kardashianovu kuću, morao je paziti na okrutne okuse i pobrinuti se da ih sve smiri. “U toj kući je bilo mnogo moćnih žena, i to je teško napraviti jednu stvar koja svatko čini sretnima “, prisjeća se Hakman, ali večere na zaslonu i na fotoaparatu su lakše, kaže Kardashian,” Sve ide. “I najbolji dio kuhanja na televiziji za kuhara?” Ne moram se očistiti nakon mene “, kaže Hakman.

Jedan od naših djelatnika jeo je poput Gisela i Toma i živio je da priča o priči.

Ovdje ćemo samo pustiti pile od mariniranog roštilja i polako otići.

Kako kuhati s okusima, mariniranim pilećim krilima