Kako napraviti najbolji razbiti Burger ikada

Ako se pitate što biste se pripremili za svoje večere gostima ovog mjeseca, pročitajte moje usne: Napravite hamburgere.

Znam što misliš: Ali ne moram napraviti nešto što će impresionirati svoje prijatelje? Nešto … ambiciozna? Naravno, ti limenka. Ali zašto ne napraviti nešto što je zajamčeno biti ukusno? Nešto što će učiniti goste izgubiti svoje misli?

Samo me čuj.

Prije nekoliko mjeseci, moja supruga i ja bacili smo zabavu za prijatelje. Trideset gostiju u našem dvorištu. Uz koktele imamo sve ukusne i klasične. Opskrbljivali smo srebrne kante s roséom i Prosecco. Postavili smo prilično pladnjeve i stakleni proizvodi.

A onda sam postao tip kratkog reda. Posudio sam od 17-inčnog alata od lijevanog željeza s posla i dobio sve Chi-pljeskavica; Chi-pljeskavica, kao Belushi i Aykroyd.

Nisam izvor tla Wagyu ili se oslanjam na tajni sastojak; umjesto toga napravio sam takve kolače koje ste dobili na In-N-Outu ili Shake Shacku – razbijeni na ravnu pločicu, kuhali u njihovoj masnoći dok su izvana izvirivani, prekriveni dekom od guskog američkog sira. Divlja krumpir, kiseli krastavci, isjeckan ledeni brijeg, poseban umak. I mnoštvo je otišlo divlje.

To je stvarno tako lako i oni su doista tako dobri. Evo kako ih učiniti ’em up right.

• Goveđa govedina: Mora biti najmanje 20 posto masti. Masnoće je okus. Chuck je dobar. I, ne, u ovom slučaju, ne može se hraniti travom. Oprosti.

• Uhvatite pregršt mesa i pritisnite ga izravno na vruću tavu. Razbiti s lopatom. Pospite solom.

• Nakon nekoliko minuta, kada je dno je hrskavo i rubovi krupni, flip, pospite solom, dodajte krišku sira i kuhajte dok se ne otopi sir. (Stavite poklopac na minutu pomaže).

• Klizite na meki hamburger (volimo Martinove krumpiriće), na vrhu s nekom vrstom mayo-ketchupa posebne umak izmišljotina, kiseli kiseli krastavci i usitnjena salata.

• Općenito, hamburgeri, poput palačinki, postaju bolji dok idete. Sve masnoće u tavi je čista dobrota.

Nabavite recept: BA Smash Burger

Ako još uvijek inzistirate na roštiljanju vašeg patty (ne krivimo vas), evo kako to učiniti ispravno:

Kako napraviti razbiti Burger kod kuće