Tanya Tempatan: Panduan Orang Dalam untuk Sacramento, CA

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberi kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka.

“Pokok-pokok Sacramento membentuk kanopi di kebanyakan jalan, dan bangunan-bangunan tidak begitu kecil tetapi anda merasa seperti anda berada di sebuah bandar yang selesa,” kata Michael Bosetti, pengarah pendidik di Insight Roasters, yang telah tinggal di Sacramento sejak kolej. Dia dibesarkan di San Francisco, dan Sacramento mengingatkannya-dengan muzik, seni, makanan, kopi kopi, dan birnya. Tetapi, bersyukur, ia lebih senyap, lebih tenang, dan kurang mahal-dia tidak mahu hidup di tempat lain. Jika anda mendapati diri anda di ibukota California, beralih ke Insight, dan biarkan Bosetti menjadi panduan anda untuk telur keju panggang Benedict, bar arked terbaik di bandar ini, dan segala-galanya yang perlu anda makan dan minum semasa berada di sana.

Di mana kita harus tinggal?
Tinggal di pusat bandar Airbnb atau di tengah-tengah bandar, terutamanya di sekitar Freemont Park, Capitol Park, atau Handle, kerana mereka adalah yang paling mudah untuk berkeliling dan terdapat satu ton restoran, kedai kopi, dan kilang bir. Sekiranya anda ingin berada di tempat yang lebih tenang dan lebih kejiranan, cubalah ke Timur Sacramento, di mana terdapat restoran, teater, dan kedai kopi di sekitar J Street dan Fulton Avenue.

bacon butter grilled cheese benedict sacramento
Rachel Valley

Di mana untuk mengambil sarapan pagi?
Tempat sarapan kegemaran saya ialah Bacon & Butter. Seperti namanya, makanan ini sangat kaya. Saya hidup untuk telur keju panggang Benedict-telur itulah Benediktus di atas sandwich keju panggang. Jika tidak, saya akan pergi untuk ayam goreng, atau hidangan sarapan pagi, yang mempunyai bacon tebal tambahan. Satu lagi tempat yang lebih menarik dan menarik ialah Nido, yang merupakan sebuah kafe kecil yang bagus di mana anda boleh mendapatkan sandwic dan pizzettas-focaccia sandwich-dengan kopi yang baik.

yang mill coffee sacramento
Diberkati oleh Kilang

Di mana untuk mencari secawan kopi yang hebat?
Terdapat beberapa tempat yang saya pergi ketika saya tidak berada di Insight. Pertama, The Mill, yang menyajikan kopi dari Heart Roasters dan mempunyai baristas yang padat dan wafel yang sangat lezat. Kemudian saya pasti akan melihat Ikan Chocolate. Mereka menggunakan baristas terbaik pada peralatan terbaik, dan sumber kopi yang sangat berkualiti. Pachamama, syarikat pemanggang tempatan, juga sejuk, kerana mereka sangat tertumpu kepada ladang dan penanam kopi.

Pasar terbaik atau dewan makanan untuk makan jalan anda?
Pasar Petani Sacramento di bawah lebuh raya setiap hari Ahad adalah yang terbaik. Terdapat ladang-ladang tempatan, serta penjual daging dan tukang ikan. Terdapat vendor yang saya suka yang menjual kacang yang berpengalaman. Saya selalu mendapat badam-sitrus madu dan badam berasap-berasap.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Restoran baru yang paling hangat di bandar?
Satu yang baru dibuka berhampiran Insight adalah Selatan, yang mempunyai ayam goreng hebat dan hidangan sayuran bermusim. Saya gila tentang burger dan mereka-bersama-sama dengan Bistro Formoli-mempunyai burger terbaik yang boleh anda dapatkan di Sacramento. Saya juga suka Orchid Thai, yang mempunyai makanan Thai yang hebat bersama-sama dengan minuman murah semasa jam selamat. Ia adalah tempat yang saya suka pergi dan menonton permainan. The Shack tidak benar-benar baru, tetapi ia masih merupakan tempat yang bagus untuk pergi untuk menggigit, dan mempunyai salah satu pilihan bir pilihan terbaik di Sacramento. Satu lagi orang yang selalu bercakap adalah Biba, restoran Itali dengan lasagna yang sangat baik. Kru adalah restoran lain yang saya sukai untuk sushi dan makanan Jepun. Koki yang sama mempunyai tempat baru, Wajah Ikan, dengan poke pedas yang menakjubkan dan hanya ikan segar segar. Jika ia sejuk-ya, ia menjadi sejuk di sini-saya akan pergi ke Shoki Ramen House untuk Tan Tan Men pedas. Sekiranya anda mempunyai gigi yang manis, saya akan pergi ke Pushkin’s Bakery, roti bakar percuma tanpa gluten yang baik tanpa mengira bahawa ia adalah kedua-dua perkara tersebut. Saya suka roti zucchini mereka.

Sekolah lama Sacramento?
Rumah Awam Fox & Goose. Telah sekitar sejak tahun 70-an, bermula dengan kawasan pub kecil dan berkembang menjadi beberapa ruang makan yang besar. Kakitangan sangat ramah, dan mereka mempunyai muzik langsung dan kuis pub mingguan. Saya pergi untuk makan tengah hari dan mendapatkan Benedict Arnold-versi mereka telur Benediktus dengan pilihan daging (saya mendapat daging kornet) -dan Welsh rarebit bukan hollandaise. The Nut Burger adalah burger vegetarian yang terbaik di bandar, terutamanya kerana ia mempunyai kemangi krim di sisi. Shoutout juga kepada Ice Cream Gunther, yang membekalkan buah ini ais krim separuh dan setengah sherbet. Saya suka tempat itu.

oak park brewery sacramento
Dengan hormat dari Brewing Oak Park

Kilang bir terbaik di bandar?
Track 7 mungkin tempat kegemaran saya untuk pergi. Ia adalah gudang besar dengan bangku dan lori makanan yang digantung. Ia sejuk, persekitaran mesra keluarga dengan permainan papan pukulan dan gitar pukulan. Satu lagi tempat tempatan untuk saya, sejak saya tinggal di Oak Park, adalah Brewing Oak Park. Ia mempunyai kawasan luaran yang bagus, tetapi lebih banyak restoran serbaneka daripada Track 7. Bagi pembuat bir Sacramento yang lebih besar, checkout Ruhstaller dan Rubicon; untuk lebih kecil, cuba New Helvetia atau SacTown Union. Terdapat benar-benar begitu banyak kilang bir tempatan yang berbeza di sini, dan terdapat banyak kerjasama antara kilang bir, kedai kopi, dan restoran di sini..

merah rabbit cocktail sacramento
Dengan hormat Arnab Merah

Di mana untuk mendapatkan koktel yang baik?
Kelinci Merah mempunyai koktel yang hebat dan makanan bar kelas atas; tidak lagi, mereka menggunakan minuman sejuk kami di salah satu koktel mereka. Jalan yang ada di Red Rabbit juga mempunyai beberapa tempat lain yang perlu diperiksa, seperti Centro, sebuah restoran Mexico, dan Harlow’s tempat-bar muzik yang bersebelahan dengannya. Anda boleh pergi ke jalan itu dan bermalam di sana. Saya juga suka Magpie untuk minuman; ia adalah salah satu tempat ladang-tol utama di Sacramento, jadi menu mereka sentiasa berubah. Satu lagi tempat yang bagus untuk koktel adalah Hook & Ladder dan Pre Flite Lounge, yang ada di lorong dan lebih banyak tentang pengalaman daripada minuman. Pre Flite digunakan untuk menjadi tempat orang akan pergi sebelum mereka pergi ke lapangan terbang, tetapi sekarang ia adalah permata tersembunyi yang tenang dan jenis menyelam-y tetapi tempat yang anda ingin bersantai dengan bir.

Di mana untuk menangkap muzik secara langsung?
Harlow’s dan Torch Club, yang lebih daripada sebuah bar menyelam. Tempat terbesar di Midtown adalah Ace of Spades, yang berada di blok yang sama seperti Shady Lady, satu lagi tempat yang bagus untuk koktail, dan ia mendapat rasa hipster-but-kind-of -800 ini. Terdapat banyak potret wanita dalam pakaian yang lebih tua dan itu semua baldu merah dan kulit. Ace of Spades adalah tempat saya melihat band seperti Imagine Dragons, atau kumpulan rock dan punk yang lain.

Tempat terbaik untuk menghadapi masalah untuk malam?
Press Club adalah tempat yang sangat popular untuk menari dan minum dengan DJ kebanyakannya untuk orang muda, orang tua. Kemudian terdapat sebuah bar yang dipanggil Republik yang bersebelahan dengan Torch Club dengan ruang bar yang jauh lebih besar, dan terdapat banyak orang-orang tua yang bergaul dengan musik yang keras. Ia bukan tempat yang anda pergi jika anda ingin mengadakan perbualan dengan seseorang. Tetapi tempat yang saya suka adalah Coin-Op, bar arked dengan 30 atau 40 mesin arcade berdiri dari 90-an. Jika anda adalah permainan video nerd atau nostalgia, maka mereka mempunyai setiap permainan arked yang ingin anda mainkan: pinball, Pac-Man, bahkan Jenga besar dan Connect Four di teras. Pemilihan bir juga hebat, begitu juga pembuka roti bakar gergasi.

selatan lake tahoe california
George Rose / Getty Images

Di mana untuk melakukan perjalanan sehari?
Sekiranya anda mempunyai hari penuh, pergi ke Tahoe. Kami hanya beberapa jam dari situ. Sekiranya anda tidak mahu pergi ke sana, lihat sungai-sungai berpasir yang berhampiran dengan Sungai Sacramento dan Sungai Amerika berhampiran. Anda boleh merasa seperti anda berada di luar bandar dengan memandu dua hingga tiga minit, dan anda boleh membiarkan anjing anda keluar, duduk di dalam pasir, dan berenang. Ia betul-betul dekat, tetapi ia tidak semestinya seperti anda di sebelah bandar.

Jika anda mendapati diri anda di San Francisco atau Los Angeles, lihat #BACityGuides kami untuk semua tempat terbaik untuk makan, minum, dan membeli-belah.

Mereka sayur California walaupun:

Hari Dalam Kehidupan Tempat AL, Restoran Baru Terbaik di Amerika 2015