Panduan Sebenarnya Berguna untuk Richmond, Virginia

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberikan kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka. Dalam ansuran ini, Andrew Huffman dari Syarikat Pemancar Lamplighter menunjukkan kami tali di Richmond, Virginia.

Andrew Huffman datang ke Richmond untuk sekolah dan, hampir 10 tahun kemudian, dia lebih cintai dengan bandar itu daripada dia pernah. Pengurus Bar di Lamplighter Roasting Company’s Summit Avenue Roastery, sebahagian daripada pemilik kedai dan restoran Huffman yang mengubah Richmond menjadi bandar pinggang yang penuh dengan festival, seni, dan makanan dan minuman yang hebat. Menurut Huffman, ada satu pepatah: Setelah anda berada di sana selama lebih dari empat tahun, anda tidak boleh pergi. Tetapi kami fikir garis masa yang lebih pendek mungkin dalam perintah-biarkan Huffman menjadi panduan anda untuk memanfaatkan masa anda di ibu negara Virginia.

andrewhuffman-richmond-spillingthebeans
Dengan hormat dari Andrew Huffman

Biarkan Andrew Huffman menjadi panduan anda kepada Richmond, VA. Foto: Bernilai Andrew Huffman

Di mana kita harus tinggal?
Terdapat sebuah hotel baru yang baru sahaja dibuka dipanggil The Quirk Hotel; ia berada dalam bangunan yang revitalisasi dan kelihatan seperti sesuatu daripada filem Wes Anderson. Restoran besar, bar, bar kopi; dan ia berada di pusat pusat yang dipanggil Jackson Ward. Orang-orang yang membukanya mempunyai galeri seni hebat ini. Di hujung spektrum yang lain, mereka hanya membuka sebuah asrama juga. Ia adalah asrama pertama kami di Richmond, tetapi ia adalah tempat yang sangat sejuk. Sekiranya anda mendapat Airbnb, Kipas mungkin kejiranan kami yang paling terkenal – di mana kami mula-mula membuka Lamplighter dan berdekatan dengan restoran dan kedai. Sangat dekat dengan The Fan adalah Carytown, satu lagi lapan hingga sepuluh blok dari semua restoran dan butik tempatan yang bebas. Hampir setiap bangunan adalah kedai ibu-dan-pop milik tempatan.

Di mana kita perlu ambil sarapan pagi?
Hurley’s. Ia mengambil makanan restoran ke peringkat seterusnya. Satu lagi tempat yang hebat untuk makan tengahari adalah Warisan; mereka mempunyai bagel salmon, yang mungkin perkara kegemaran saya di seluruh dunia. Apabila anda memikirkan bagel, keju krim, dan lox, ia tidak semestinya melompat pada anda tetapi apabila anda menggigit ke dalamnya, anda hanya memahami dunia. Semuanya masuk akal.

Cawan kopi terbaik?
Kami mempunyai banyak tempat berbeza yang mula berkembang. Kami mempunyai Alchemy Coffee, sebuah kedai pelbagai roaster, yang menggunakan kacang dari seluruh negara dan kadang-kadang Blanchard, yang tempatan. Sama hebatnya adalah Pasar Saison. Satu lagi tempat dipanggil Harvest Grocery + Supply, sebuah kedai pelbagai roaster. Di sana, anda juga boleh mendapatkan roti, anggur, keju, dan pelbagai jenis daging.

hardywood-brewery-richmond-va
Flickr / punktoad

Barisan trak makanan Hardywood Brewery. Photo: Flickr / punktoad

Brewery terbaik?
Hardywood Park Craft Brewery adalah jenis di barisan hadapan. Ia adalah tempat pembuatan bir yang indah, di mana mereka mempunyai trak makanan pada hujung minggu dan acara kraf. Mereka mempunyai bilik yang penuh dengan pelbagai jenis bir yang hebat. Ardent Craft Ales adalah satu lagi, lebih baru-baru ini, dan mereka telah melakukan semua jenis barangan yang menyeronokkan. Daripada membuat minuman labu yang standard untuk musim gugur, mereka telah bekerjasama dengan bir bijak dan ubi jalar dan melakukan perkara-perkara di luar kotak.

Penyulingan?
Penyulingan Reservoir. Ayah saya dari Kentucky dan dibesarkan pada bourbon; walaupun dia suka. Dia seperti, “Jangan memberitahu kakek, tetapi tempat ini baik.”

Pasaran makanan untuk makan jalan anda?
Selatan pasaran petani James. Terdapat pelbagai jenis hasil dan kemudian truk makanan, berdiri, dan kraf setiap pagi Sabtu.

Koktel terbaik?
The Rogue Gentlemen or Heritage. Kedua-dua tempat ini, pada pendapat saya, beberapa koktel yang paling sejuk di bandar. Mereka juga mempunyai minuman keras untuk mencari.

Restoran klasik lama yang terbaik?
Kami mungkin mempunyai salah satu tempat terbaik sekolah Itali, Mamma Zu. Ia adalah salah satu daripada tempat-tempat di mana anda berjalan, ia menyala-nyala, dan menu di papan tulis. Segala-galanya yang luar biasa itu luar biasa, dan mereka berhati-hati dengan butiran minit bagaimana mereka menyediakan bawang putih. Kuba Kuba adalah sebuah restoran Cuba yang popular di mana anda akan melihat seseorang yang suka, “Saya makan di sini setiap hari Khamis, dan saya telah melakukannya selama 25 tahun yang lalu.” Tempat yang lain adalah Joe’s Inn, yang sangat lazat burger besar dan sandwic; ia telah dibuka hampir 70 tahun.

Southbound
Baik dari Selatan

Antara tempat makan malam panas yang panas? Southbound, nominasi 50 tahun 2015. Photo: Courtesy of Southbound

Tempat makan malam yang paling hangat?
Saison Market dan kemudian The Rogue Gentlemen. Kedua-duanya hebat. Roosevelt adalah salah satu institusi Richmond yang kami banggakan. Koki kepala adalah Lee Gregory, nominator James Beard; makanan gaya Selatan dengan sentuhan. Saya belum lagi ke Southbound, tetapi mengetahui Gregory dan rekodnya, saya tidak ragu-ragu.

Tempat untuk menangkap muzik secara langsung?
Kami mempunyai The National, yang merupakan satu-satunya yang besar, di mana anda akan mendapat beberapa band nama besar seperti Toro y Moi atau Death Cab untuk Cutie. Tempat lain juga dibuka baru-baru ini dipanggil The Broadberry yang agak kecil dengan getaran sejuk kepadanya. Anda akan cukup dekat dengan pentas, tidak kira apa.

Di mana untuk mendapatkan masalah?
Sticky Rice, yang merupakan salah satu bar sushi yang lebih besar. Ia mempunyai karaoke dan, apabila hujan, terdapat $ 1 PBR. Sekiranya anda mengetuk di sana, dan anda menghabiskan lebih daripada satu jam, anda akan mendapat sedikit masalah dengan cara yang terbaik. Kemudian, salah satu tempat kegemaran saya untuk menari menari baik dipanggil Balliceaux. Mereka sentiasa mempunyai parti tarian yang sangat keren. Saya pergi ke pesta tarian post-punk di sana baru-baru ini; mereka melakukan genre muzik yang berbeza, tetapi ia sentiasa masa yang baik.

Di mana untuk makan larut malam apabila parti berakhir?
Doner Kebab, tempat falafel yang lazimnya dibuka sehingga jam 3 pagi. Anda makan falafel itu, dan ia hanya mengubah pandangan anda di dunia.

richmond-skyline-virginia
Flickr / rvaphotodude

The Richmond, skyline VA. Foto: Flickr / rvaphotodude

Tempat untuk melihat seni hebat?
Salah satu galeri paling hebat ialah Muzium Seni Halus Virginia (VFMA). Ia benar-benar percuma dan mempunyai banyak perkara lama dan baru, fotografi, dan kemudian pameran besar-nama berputar seperti van Gogh. Kemudian, untuk seni jalanan, baru-baru ini banyak artis jalanan mengambil alih depot bas lama yang terbiar dan melakukan reka bentuk gila. Ia adalah interaktif, seperti cat-demi-nombor komuniti. Mereka telah melakukan mural hebat di bangunan di seluruh bandar yang bekerja dengan pertubuhan tempatan. Kemudian kita mempunyai Jumaat Pertama; itu berjalan kaki besar di mana galeri membuka pintu dan anda boleh masuk, secara percuma.

Hari perjalanan terbaik?
Apa yang sangat keren tentang Richmond adalah apa-apa arahan yang anda pergi, anda akan berakhir di suatu tempat yang merasakan berbeza. Pada musim panas, ada tempat yang dipanggil Tasik Hadad yang mempunyai kolam renang gergasi. Ia adalah 15 minit jauhnya dari bandar, tetapi anda merasa seperti anda berada di negara ini secara tiba-tiba. Orang pergi ke pesta dan bersenang-senang.

Sekiranya anda mahu memasuki ladang anggur, James River Cellars Winery berada di luar bandar. Terdapat juga tempat yang dipanggil New Kent iaitu 20 minit jauhnya, di mana anda boleh melakukan kembara yang hebat.