Panduan Sebenarnya Berguna untuk Memphis, Tennessee

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberi kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka.

Lisa Toro mahu anda melupakan apa yang anda dengar tentang Memphis. Kecuali bahawa Memphis adalah rumah kepada warisan muzik yang mendalam, dan barbeku kadar pertama. Dan tiada siapa yang tahu lebih baik daripada Toro, pemilik bersama premis kedai kopi / peruncit Bandar Raya & Negeri Memphis, yang telah tinggal di bandar Tennessee selama lebih dari 20 tahun. Apa yang dia simpan di sana ada orang-orang, yang, katanya, mudah didekati dan mesra – titik kebanggaan Memphis. Baiklah, perkara-perkara lain yang menjaga dia di sana melibatkan makanan dan muzik: kotak juke terbaik di Selatan, memandu-melalui, dan mengalir wiski Tennessee. Biarkan Toro menunjukkan tali:

Di mana saya harus tinggal?

Jika anda berbelanja, tinggal di Rumah James Lee yang baru dibuka, rumah Victoria yang baru dipulihkan. Saya sedang menunggu Rumah Tetamu yang baru di Graceland, yang mungkin akan menjadi keseronokan. Jika tidak, Airbnbs di Central Gardens atau Cooper-Young adalah pertaruhan terbaik anda.

bandar-dan-negeri-memphis-kopi
Instagram / cityandstate

Apabila anda tidak berada di Bandar & Negeri Toro (di atas), semak rayuannya. Foto: Instagram / cityandstate

Cawan kopi terbaik?

Avenue Coffee kecil dan perkasa. Mereka mendermakan sebahagian daripada hasil setiap bulan kepada pelbagai pertubuhan bukan keuntungan di sekitar bandar. Ia adalah kumpulan orang yang sangat baik untuk menjaga komuniti dan ingin melakukan kopi dengan baik. Kemudian ada Roasters yang Berkaitan. Dia baru sahaja dibuka dalam 1.5 tahun lepas tetapi sangat bagus untuk memesan kopi di bar dan melihat panggang dalam tindakan.

Tempat terbaik untuk ambil sarapan pagi?

Saya selalu mencintai Brother Juniper, yang telah ada selama-lamanya; ia mempunyai omelet terbuka yang luar biasa dengan alpukat dan chorizo. Biskut juga sangat besar. Kemudian terdapat satu-satunya tempat tunai yang dipanggil Bryant itu adalah apa yang anda akan bayangkan trak quintessential stop breakfast diner akan menjadi. Baris ini berbaloi. Pilihan terbaru kami ialah tempat yang dikenali sebagai Rock N Dough, yang mempunyai tetingkap beignet drive-through.

Brewery terbaik untuk menghabiskan hari itu?

Wiseacre Brewing Co. Ia telah dimulakan oleh dua saudara lelaki, dan pilsner mereka, Tiny Bomb, terus memenangi anugerah. Ia ramah mesra, mesra kanak-kanak, dengan bilik paip yang hebat dan trak makanan.

arcade-restaurant-memphis-eksterior
Restoran Arcade

Di luar The Arcade. Foto: Arked

Pasar terbaik untuk berjalan-jalan dan makan?

Pasaran Peladang Memphis dengan trak makanan dan vendor setiap pagi Sabtu. Saya biasanya bermula dengan sarapan di The Arcade, restoran tertua di Memphis satu blok ke bawah, kemudian berjalan di sekitar pasaran. Saya mempunyai beberapa vendor yang saya sukai: Pigasus Cured Meats, tukang daging tempatan yang melakukan carnitas daging babi yang sudah siap, dan juga Whitton Farms.

Tempat terbaik untuk melihat seni?

Kegemaran saya ialah Galeri David Lusk. Mereka bekerja dengan bakat tempatan yang hebat dan memaparkan persembahan kegemaran saya tahun ini: “Harga itu Benar.” Setiap karya seni adalah $ 1000 atau kurang; ia adalah cara yang baik untuk memulakan koleksi seni. Galeri Dixon yang baru diubahsuai juga indah dan mempunyai taman yang luar biasa.

Porcellino
Courtesy Porcellino

Biarkan makanan anda datang kepada anda pada kereta di Porcellino. Foto: Arshia Khan / Porcellino’s

Tempat makan malam yang paling hangat?

Apa pun yang dilakukan oleh chef Andrew [Ticer] dan Michael [Hudman]. Mereka membunuhnya dan dicalonkan semula untuk Janggut James. Mereka bermula dengan Andrew Michael, tambang Amerika-Itali moden yang luar biasa ini. Di seberang jalan, anda mempunyai Hog & Hominy [nominasi 50 teratas dari 2013!] Yang kasual dan selesa dengan pizza yang luar biasa, pai mentega kacang yang tidak masuk akal, dan ramen larut malam. Di sebelahnya ialah Porcellino [nominasi 50 teratas pada 2015!], Kedai daging mereka yang juga menyajikan sarapan dan makan tengah hari. Anda boleh melakukan merangkak restoran dalam satu malam antara ketiga dan anda tidak boleh salah. Saya selalu menikmati Tsunami. Ben Smith telah berkhidmat dengan makanan ladang-ke-meja yang luar biasa di sana selama bertahun-tahun.

Restoran sekolah lama kelas super?

Folk’s Folly adalah restoran stik dengan kedai daging yang dilampirkan selama ini. Satu lagi ialah Paulette, yang masakan Perancis.

Restoran anda kerap?

Anda akan jumpa saya di Hog & Hominy sepanjang masa. Suami saya dan saya juga pergi ke Memphis Pizza Café kerana kita hidup begitu dekat. Ia adalah tempat yang super kasual, super terjangkau yang telah ada selama-lamanya. Walaupun ia adalah tempat pizza, saya suka sandwic mereka. Juga: mereka ada, tangan ke bawah, perkahwinan ternakan terbaik yang pernah saya ada dalam hidup saya.

pusat-bbq-memphis
Facebook / BBQ Tengah

Barbeku gaya Memphis di Central BBQ. Foto: Facebook / BBQ Tengah

Barbeku terbaik?

Kegemaran peribadi saya ialah BBQ Tengah. Tetapi saya juga suka tempat ini yang dipanggil Kedai Bar-B-Q, yang mempunyai spageti barbeku. Yang lain dari jalan yang dipukul adalah Payne’s Bar-B-Que. Corner Cozy juga sangat baik; ayam keseluruhannya adalah menakjubkan.

Di mana untuk mendapatkan koktel yang hebat?

Saya suka bar di Acre Restaurant; ia mempunyai salah satu bahagian dalaman yang paling indah. Ia mempunyai a pilihan pemilihan wiski, yang benar-benar penting kepada saya. Satu lagi adalah Alchemy di Cooper-Young.

Tempat terbaik untuk melihat muzik secara langsung?

Saya benar-benar menikmati The Buccaneer Lounge, dan semuanya bertindak lewat malam. Jangan muncul awal. Kemudian Hi-Tone sentiasa memainkan pertunjukan yang hebat dengan kumpulan kecil dari seluruh dunia.

The Cove interior view ship bar from the prow 2559 Broad Avenue (Arts District) Memphis TN photo by Larry Kuzniewski
Larry Kuzniewski

Masalah menanti di The Cove. Foto: Larry Kuzniewski / The Cove

Di mana kita boleh menghadapi masalah untuk malam itu?

Saya akan bermula di Mollie Fontaine, sebuah bar hebat yang dibuka di sebuah rumah Victoria lama. Anda naik ke tingkat atas dan terdapat bilik-bilik dan bar-bar dengan DJ hebat. Saya juga pergi ke pusat bandar Earnestine & Hazels; ia mempunyai Soulburger, yang mana hanya rasa sedap apabila anda mabuk. Saya yang lain dipanggil The Cove, yang hanya bar menyelam / tempat larut malam yang berlaku untuk koktel yang baik.

Perkara terbaik untuk dimakan apabila parti berakhir?

Kegemaran peribadi saya iaitu Alex’s Tavern. Burger Greek adalah apa yang anda mahukan. Saya juga secara peribadi suka sayap panas mereka. Juga baik untuk tahu: Mereka mempunyai, tanpa ragu, kotak juke terbaik di bandar.

Lawatan hari terbaik?

Saya pergi ke Oxford, Mississippi banyak. Sangat mudah untuk mendapatkan dan ia mempunyai makanan yang menakjubkan, termasuk Big Bad Breakfast (mendapatkan jalapeño maple bacon) dan kemudian sebuah tempat yang dikenali sebagai City Grocery, yang terkenal dengan udang dan bubur jagungnya. Terdapat sebuah dataran bandar comel dan Square Books, dua cerita yang penuh dengan insang dengan buku. Saya boleh menghabiskan sepanjang hari di sana.

Semasa anda merasakan semua tamparan Tennessee yang baik, nyatakanlah di Nashville.