Panduan Sebenarnya Berguna untuk Kansas City, Missouri

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberikan kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka. Dalam ansuran ini, Michael Schroeder dari Oddly Correct menunjukkan kepada kita sekitar Kansas City, Missouri.

mike-crop
Dengan hormat Michael Schroeder

Biarkan dia menjadi panduan anda ke Kansas City, MO. Foto: Bernilai Michael Schroeder

Michael Schroeder dan isterinya datang ke Kansas City dari North Carolina. Ia mengambil sedikit meyakinkan daripada adik ipar Schroeder, yang bersumpah bahawa dia boleh membuat Schroeder jatuh cinta dengan tempat itu, jika dia makan sedikit sebanyak. Empat tahun kemudian dan Schroeder adalah pemandu roaster rasmi dan peminat kedai kopi utama dan operasi roasting di bandar itu, Tak Tinggalin. Dia juga mengumpulkan senarai restoran dan bar yang menyedarkan dia bahawa dia telah gatal untuk berkongsi.

Di mana kita harus tinggal?
Terdapat sebuah hotel baru yang terletak di kawasan Westport yang dipanggil Hotel 816. Ia hanya memukul di tengah-tengah bandar. Ia baru, ia bagus, ia adalah mod, dan ia sama seperti apa yang anda mahu lakukan di bandar.

Happy-Gillis-Sundries-Kansas-City
Bonjwing Lee

Di luar Happy Gillis, salah satu tempat sarapan yang disyorkan Schroeder. Foto: Bonjwing Lee / Courtesy of Happy Gillis

Di mana kita perlu ambil sarapan pagi?
Happy Gillis akan menjadi cadangan sarapan pagi saya. Tidak ada menu yang besar tetapi segala-galanya mudah dan berasaskan bahan-bahan segar, bermusim, tempatan, namun membawa anda di luar pengalaman makan tengah hari biasa anda. Kegemaran saya adalah salmon asap mereka dengan alpukat yang telah dicincang, bawang jeruk, telur ayam yang lembut, ketumbar, dan lada pada roti tebal yang besar. Tempat lain, Succotash, juga hebat; mereka melakukan kuih vegan besar dengan kuah vegan yang benar-benar, sangat lazat.

Cawan kopi terbaik?
Kopi Terbaik Kedua. Mereka melakukan espresso mengagumkan dan sentiasa mempunyai bungkusan yang terhad yang mereka panggang sendiri; mereka membakar roaster dari seluruh negara.

Brewery patut dikunjungi?
Jika anda akan memukul satu, kilang bir kampung asalnya masih Boulevard Syarikat Brewing. Saya rasa hampir setiap hari dalam seminggu mereka mempunyai lawatan percuma dengan token untuk empat ounce menuangkan di dalam bilik mereka.

Pasar makanan terbaik untuk berjalan-jalan dan makan?
Saya akan pergi ke Pasar Sungai. Terdapat pasaran Itali yang hebat di sana yang dipanggil Carollo. Ia mempunyai tong gergasi sekurang-kurangnya lapan jenis zaitun; tambahnya, mereka membuat sandwic potong yang paling menakjubkan.

Tempat terbaik untuk melihat seni?
Muzium Nelson-Atkins adalah muzium seni besar di sini. Itu lebih bersejarah, apa-apa dari ahli imajin Perancis hingga patung gangsa, merangkumi pelbagai seni visual. Kemudian terdapat Kemper Museum Seni Kontemporari beberapa blok jauhnya, di mana anda akan mencari kerja kontemporari utama [dari Jasper Johns dan Willem de Kooning, antara lain], bersama dengan beberapa barangan lain dari pelajar di Institut Seni Kansas City.

Shoyu Ramen-Columbus-Park-Kansas City
Bonjwing Lee

Columbus Park Ramen, salah satu tempat makan malam yang paling panas di bandar ini. Foto: Bonjwing Lee / Courtesy of Columbus Park Ramen

Tempat makan malam yang paling hangat?
Novel. Ia adalah sebuah rumah dua tingkat yang ditukar dan ia merupakan makanan terbaik yang saya ada di tangan Kansas City. Ryan Brazeal, tukang masak, berada di Momofuku untuk masa yang lama dan kembali dua tahun lalu untuk membuka tempatnya sendiri. Saya tidak pernah pergi ke sana tanpa fikiran saya ditiup. Orang-orang Happy Gillis baru saja membuka tempat baru di sebelah kedai Columbus Ramen Shop, kedai rami ramen Jepun yang dijalankan dengan bahan-bahan bermusim tempatan yang segar dan ramen ramen buatan sendiri.

Restoran lama sekolah super klasik?
Saya akan mengatakan The Foundry. Ia adalah tempat yang baik untuk mendapatkan bir dan burger. Itulah institusi Westport.

Barbeku terbaik?
Itu Kansas City jadi barbeku sangat terkenal. LC’s Bar-B-Q adalah tempat orang yang tahu akan mengatakan adalah legit, berhampiran stadium Royals. Kemudian pasti KC Joe juga. Di Joe, dapatkan sandwic Z-Man: salai masin, keju, dan cincin bawang.

Union-Station-Downtown-KC-Kansas-City-Night
Flickr / seatbelt67

Stesen Union dan pusat bandar Kansas City pada waktu malam. Foto: Flickr / seatbelt67

Di mana untuk mengambil koktel yang hebat?
Manifesto. Ia adalah speakeasy di tingkat bawah The Rieger Hotel Grill di daerah Crossroads. Anda perlu teks nombor untuk masuk. Ia tenang, jelas tidak suasana bar keras; ia hanyalah getaran speakeasy yang sejuk. Sentiasa minuman yang mengagumkan. Yang lain pula ialah Voltaire di Bottoms Barat. Mereka juga melakukan makanan yang hebat dan mereka membunuhnya sejauh koktel.

Apa tempat terbaik untuk pergi menonton muzik secara langsung?
The Uptown Theatre sentiasa mempunyai banyak tindakan yang datang melalui sana; rekodBar juga. Saya suka melihat orang-orang di The Riot Room di Westport. Mereka mempunyai persediaan yang baik dengan bar bulat dan paip di tengah-tengah bilik. Ia cukup intim, jadi sesiapa pun bermain di sana dengan orang ramai.

Anehnya Correct-Main Street-Kansas City
Flickr / pasa

Main Street dengan betul betul. Foto: Flickr / pasa

Di mana kita boleh menghadapi masalah malam ini?
Daerah Kuasa dan Cahaya, betul-betul di tengah-tengah pusat bandar, adalah pusat untuk banyak malam Sabtu bersama-sama. Di sana di sudut yang sama seperti The Foundry adalah Westport Kelly. Ia menyelam yang besar dan saya dapat menjamin bahawa jika anda mencari masalah, anda mungkin dapat mencarinya di sana. Di Main Street, tepat di seberang dari Oddly Correct adalah Harling’s dan, perjanjian yang sama: bar menyelam yang hebat dan gelap.

Tempat makanan mabuk yang terbaik?
Tradisi itu akan menjadi kedai burrito yang dipanggil Pancho. Di bahagian lain bandar, Topic Town akan bersamaan.

Perkara yang paling kurang terperinci mengenai Kansas City?
Terdapat makanan Mexico yang benar-benar baik di sini: Ricos Tacos Lupe dan El Pollo Rey, di mana anda hanya pergi dan memesan setengah atau ayam keseluruhan adalah menakjubkan.