Panduan Sebenarnya Berguna untuk Birmingham, Alabama

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberikan kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka. Dalam ansuran ini, Trevor Newberry dari Urban Standard menunjukkan kepada kami di sekitar Birmingham, Alabama.

Segar keluar dari Fort Payne dan Tuscaloosa, Trevor Newberry berpindah ke Birmingham pada tahun 2007 untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kopi. Dia bergerak maju, mengambil pergeseran di mana dia dapat, dan akhirnya bekerja sebagai barista, roaster kopi, dan sekarang pengurus umum Urban Standard, salah satu kafe terbaik di bandar ini. Newberry tahu Birmingham bukanlah bandar terbesar di kawasan itu-tidak seperti Atlanta atau Nashville-tetapi “ia adalah salah satu daripada bandar-bandar yang mendapat perhatian anda” dan “masuk ke dalam darah anda.” Terima kasih kepada adegan muzik yang kurang bernasib baik, adegan bir yang meletup, dan akar Selatan di bawah tanah, Newberry di bandar untuk tinggal-dan ingin menunjukkan kepada anda sekeliling.

trevor-newberry-birmingham
Dengan hormat dari Trevor Newberry

Biarkan Trevor Newberry menjadi panduan anda ke Birmingham. Foto: Dari Trevor Newberry

Di mana kita harus tinggal?
Saya biasanya akan mengesyorkan The Redmont Hotel, tetapi kini sedang dalam renovasi. Kemudian ada Tutweiler. Kami menggunakannya untuk malam perkahwinan kami dan masih pergi bila-bila masa yang kami perlukan untuk keluar dari rumah. Terdapat juga Aloft Hotel; ia lebih moden dan bergaya, yang tidak benar-benar Birmingham vibe, tetapi ia adalah sejuk.

Di mana kita perlu ambil sarapan pagi?
Di sini, anda tidak mendapat banyak sarapan butik. Kebanyakan apa yang saya pergi adalah benar-benar tradisional biskut Selatan, bubur jagung, atau tempat dengan orang yang benar-benar tahu bagaimana untuk memasak telur. Bogue adalah tempat yang hebat. OverEasy juga baik, walaupun ia lebih banyak perasaan korporat. Kemudian, Green Acres adalah gabungan besar-besaran, sendi sendi berminyak yang saya tidak dapat kerap. Tetapi jika anda telah keluar sepanjang malam pada malam sebelumnya, itu hebat. Jelas Standard Urban juga hebat, dan saya bekerja sarapan pagi.

revelator-coffee-birmingham
Facebook / Revelator Coffee

Sekiranya anda belum berkhemah di Urban Standard, lihat Revelator untuk kopi. Foto: Facebook / Revelator Coffee

Cawan kopi terbaik?
Benih Kopi benar-benar hebat. Begitu juga Kopi Octane. Kopi Revelator juga patut dicuba.

goodpeople-brewing-company-birmingham
Dengan ihsan Facebook / People Good Brewing

Pemilihan di Brewing Orang Baik. Foto: Baiknya Facebook / Orang Brewing Baik

Brewery patut dikunjungi?
Adegan itu meletup sekarang. Pertama, Pemakanan Orang Baik. Ini mungkin bukan hippest, tetapi saya sangat suka bir mereka. Ia juga hidup sehingga nama itu. Trim Tab Brewing Co. adalah tempat yang trendier melakukan perkara-perkara yang sangat sejuk dengan brews yang sangat baik.

Pasar terbaik untuk berjalan-jalan dan makan?
Saya akan pergi ke The Market di Pepper Place pada hari Sabtu pagi. Ia adalah konglomerasi para petani dan pengrajin dan anda akan dapati perkara-perkara seperti lilin dan sabun tetapi juga hasil yang hebat.

Tempat terbaik untuk melihat seni?
Saya akan mengatakan Muzium Seni Birmingham.

ollie-irene-birmingham-ralphandjennyflickr
Flickr / @ ralphandjenny

Kerang yang dipulas di Ollie Irene. Foto: Flickr / ralphandjenny

Tempat makan malam yang paling hangat?
Ollie Irene semakin banyak akhbar kebelakangan ini, dan itu hebat. Chris Hastings membuka Ovenbird dan, sebenarnya, itulah tempat baru yang paling hangat.

Di mana anda sebenarnya makan secara teratur?
Bata & Tin. Ia bukan tempat yang fanciest, tetapi ia sentiasa baik dan hampir tidak pernah menunggu. Itulah di mana saya dan isteri saya akan pergi pada malam Jumaat.

Restoran lama sekolah super klasik?
Highland Bar and Grill adalah institusi makan halus Birmingham. Tetapi Niki’s West adalah tempat daging dan telur-stik dan ikan yang hanya sekolah lama dan hebat. Nenek saya mengambil isteri saya dan saya banyak di sana. Ia sentiasa benar-benar baik dalam cara yang paling teruk dan hanya indah, dengan meringue menjulang pada pai ais lemon untuk pencuci mulut.

collins-bar-birmingham
Facebook / Collins Bar

Photo Courtesy of Facebook / Collins Bar

Di mana untuk mendapatkan koktel yang hebat?
Collins Bar adalah pendahulu bagi saya. Terdapat juga seorang lelaki bernama Angel Negrín dari Collins Bar yang menganjurkan Malam Gereja di bar menyelam ini yang dipanggil Lou’s Pub pada hari Rabu dan Ahad. Ia hebat untuk mendapatkan menu koktailnya, dengan harga yang lebih baik, di tempat yang biasanya anda akan mendapat Jack dan Coke.

Tempat terbaik untuk melihat muzik secara langsung?
Saya akan memberitahu anda The Bottle Tree, tetapi ia ditutup dan itu tragis. Jadi sekarang saya akan menunjukkan kepada anda Saturn terlebih dahulu. Di Avondale, kejiranan pinggul baru. Satelit adalah kedai kopi, bar koktel, dan tempat di sana-dan ia menjadi tuan rumah beberapa tindakan yang sangat baik. Saya akan mengatakan Iron City adalah tempat yang baik juga.

Di mana kita boleh menghadapi masalah untuk malam itu?
Lakeview adalah di mana banyak malam berakhir, dan tidak semestinya baik. Itulah tempat yang anda pergi selepas anda berada di bar yang lebih baik dan anda memerlukan minuman lain, tetapi ia adalah 3 pagi Nana Funks di sana; ia adalah bar / tarian lantai / tempat yang pelik. Terdapat juga Tempat Gip, sebuah blues bersama di belakang rumah lelaki itu. Itulah BYOB, $ 10 untuk masuk, dan mereka akan mempunyai beberapa orang menggoreng ikan dan barang-barang seperti itu. Itulah sebenarnya tempat teratas saya untuk berteduh pada malam Sabtu.

waffle-house-knowlton-3
Brian Finke

Waffle House adalah legenda sebab. (Timbalan editor kita, Andrew Knowlton juga pernah berkhidmat selama 24 jam sekali.) Foto: Brian Finke

Tempat makanan mabuk yang terbaik?
Saya selalu pergi ke Waffle House. Ia adalah salah satu tempat kegemaran saya di seluruh negara.

Lawatan hari terbaik?
Kawasan di mana saya membesar benar-benar cantik. Terdapat tempat yang dipanggil DeSoto State Park berhampiran tempat saya membesar, kira-kira sejam setengah. Terdapat kawasan mendaki dan berenang yang hebat di sana.