Tanya Tempatan: Panduan Orang Dalam untuk Houston, Texas

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberi kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka.

Zach Genre, seorang barista di Catalina Coffee yang sangat baik berpindah ke Houston dari Galveston kerana kepelbagaiannya yang luar biasa, buruj kejiranan, adegan seni, dan hospitaliti selatan. Anda boleh menemui dia menarik tembakan espresso dan menjawab soalan dari peminum kopi tentang ke mana hendak pergi, apa yang harus dilihat, dan apa yang hendak dimakan dan diminum semasa mereka berada di bandar terpencil Texas. Terutamanya sekarang bahawa Houston menganjurkan Super Bowl LI. Menurut Genre, inilah penurunan di mana penduduk setempat menggantung (dan makan malam sarapan Cajun gaya burritos) di Houston:

Di mana kita harus tinggal?
Saya akan mencadangkan Airbnb di beberapa kejiranan yang berbeza. Sekiranya anda ingin melompat dan berpesta, cubalah Midtown. Jika anda sedang mencari pengalaman yang lebih santai dengan makanan dan kedai kopi, lihat Heights, kejiranan bersejarah dengan pangsapuri garaj dan banglo yang cantik. Untuk sesuatu yang lebih baik, cubalah Hotel Derek berhampiran Galleria atau Hotel Icon di pusat bandar.

kebangkitan semula market houston interior spilling the beans
Dermawan Market Revival

Di mana tempat terbaik untuk bersarapan?
Tempat saya ialah The Breakfast Club, tempat makanan jiwa klasik di mana saya mendapat ayam dan wafel. Untuk coklat pancake, sosej, dan telur hancur, saya pergi ke Downhouse. Satu lagi yang saya sayangi ialah Common Bond, sebuah kedai kopi gaya Perancis dengan program kopi yang luar biasa. Ia mempunyai menu sarapan kecil yang terdiri daripada lapan item, termasuk bebek Benedict tartine dan 63 ° huevo ahogado [telur yang tenggelam dalam sos tomato chipotle], serta pastri. Di samping itu, saya juga menawarkan Market Revival, kedai daging dan kafe dengan hidangan seperti pastrami kambing, untuk sarapan pagi dan makan tengah hari.

boomtown coffee houston
Courtesy Boomtown Coffee

Cawan kopi terbaik di bandar?
Selain Catalina, pergi ke Blacksmith. Ia sangat baik dan mendapat kopi dari Greenway. Saya juga akan mencuba Boomtown Coffee, yang betul-betul dekat Down House, kerana ia terletak dengan baik untuk melawat kedai-kedai antik dan butik butik. Kedai kedua mereka dipanggil The Honeymoon, sebuah kafe gaya New Orleans dan bar dibuka sehingga 2 pagi yang mengangkut anda sebaik sahaja anda berjalan masuk. Ia berharga di sana untuk sarapan lewat pagi. Yang terakhir ialah kedai kecil baru yang dipanggil Fix Coffeehouse; ia baru dibuka. Saya telah pergi ke sana tiga atau empat kali dan mempunyai pengalaman positif di sekeliling.

cacio e pepe coltivare houston spilling the beans
Dengan hormat Coltivare

Restoran baru yang paling hangat di bandar?
Coltivare pasti. Ia memanggil dirinya sebagai restoran gabungan Itali, tetapi lebih daripada itu. Ia adalah sebuah restoran pinggan kecil yang menghiasi hidangan yang inovatif. Yang terakhir saya ada di sana adalah salad dengan pecan, jeruk butternut jeruk, dan Gouda keju-menyenangkan, berair, manis, asin, buah, dan hebat. Saya fikir Coltivare juga mempunyai pizza pepperoni terbaik yang pernah saya miliki, dengan pepperoni dari tukang daging di bandar. Saya juga akan mengatakan Paulie, salah satu tempat Itali yang lebih santai di sini. Anda boleh menghabiskan banyak di sana atau hanya membahagi satu keping pasta di antara dua orang. Yang lain adalah Weight + Measures di Midtown, sebuah restoran gabungan Amerika yang melakukan piring kecil dengan bar penuh, roti dan kedai kopi.

Institusi restoran Houston sekolah lama?
Ninfa’s. Houston menyebutnya “The Ninfa Original” pada Navigasi. Sekarang ada lokasi di seluruh Texas tetapi lokasi ini khususnya istimewa untuk Houstonians dan menyajikan beberapa makanan Tex-Mex yang terbaik yang anda dapati. Untuk menyelam, Stanton’s City Bites. Ia berada di kedai runcit lama dari tahun 1960-an. Anda berjalan masuk dan duduk di pondok-pondok lama untuk salah satu burger terbaik di Houston.

Di mana untuk mendapatkan barbeku yang hebat?
20 minit di luar Houston, di Pearland, adalah Barbeku Killen. Itulah yang memenangi anugerah kebangsaan di mana anda sampai di sana pada pukul 8 pagi, berdiri sejajar untuk dibuka pada pukul 11 ​​pagi supaya anda dapat menunggu dengan orang. Anda perlu pergi ke sana. Bagi sesuatu di Houston, Brookstreet Bar-B-Que membunuhnya.

Restoran yang sebenarnya anda pergi ke sepanjang masa?
Taqueria Barba: pembunuh $ 2.50 taco. Saya pergi tiga kali seminggu untuk quesadilla ayam, taco ayam, dan taco babi asap. Saya juga mendapat banyak pho di Pho Binh di White Oak. Saya suka jeritan di Paulie, dan pergi ke sana sedikit untuk makanan Itali, dan Makanan Tempatan, yang hanya menggunakan ramuan tempatan dari seluruh negeri dan menu berubah setiap beberapa bulan.

burger houston fries saint arnold
Emily A. Jaschke / Saint Arnold Brewery

Kilang bir terbaik di bandar?
Anda akan menemui saya di 8 Wonder Brewery di sebelah Timur. Saya suka pergi ke sana ketika Astros sedang bermain. Jika mereka menang, anda boleh melihat bunga api dari sana. Jika tidak, masih ada trak makanan yang hebat di sana dengan bot besar dengan kentang goreng dengan sos topping-barbeku, Parmesan, ladang. Satu lagi yang lain ialah Saint Arnold, yang merupakan salah satu kilang bir terbesar dan paling terkenal di Houston. Ia melakukan lawatan brewery, dan anda boleh bermain permainan di sana dan berkumpul pada hari Sabtu dan makan makanan bar yang hebat.

Rumah ais kegemaran?
Saya sangat suka West Ice Ice House. Ia mempunyai bir murah dan trak taco murah. Di mana lagi anda boleh pergi bersama rakan anda untuk tidak lebih daripada $ 10 seorang?

anvil bar and refuge houston pliny cocktail spilling the beans
Julie Soefer

Koktel terbaik di Houston?
Anvil Bar dan Refuge. Mereka adalah orang-orang yang benar-benar membawa koktel istimewa ke Houston. Anda akan membayar $ 12 hingga $ 15 koktel tetapi anda akan mendapat beberapa perkara yang fenomenal. Para bartender tahu apa yang mereka lakukan, tetapi mereka benar-benar baik dan tidak megah. Tempat lain yang saya suka untuk koktel kopi adalah The Honeymoon. Ia mempunyai minuman ini yang dipanggil Putri Coalminer dengan kopi minuman dingin, bourbon, jus lemon, dan sirap sederhana. Ia adalah salah satu minuman kegemaran saya pada waktu petang. Sekiranya saya di Midtown, ada bar wain yang dipanggil 13 Celsius. Mereka mempunyai beratus-ratus pilihan dan super ramah sommeliers.

putih oak music hall interior concert houston
Diberi hormat oleh Dewan Muzik White Oak

Di mana untuk melihat muzik secara langsung?
Dewan Muzik White Oak. Ia adalah tempat 2,000 hingga 3,000 orang yang menggaji semua orang dari Devendra Banhart ke Benny Benassi.

Di mana hendak pergi ke masalah untuk malam?
Saya akan pergi ke Midtown, ke dataran di mana The Honeymoon dan La Carafe. Lihat Pub Fiksyen, 360 Midtown, dan Little Woodrow’s. Mereka bar betul-betul dekat antara satu sama lain yang menjadi gaduh, dan trak makanan di sekeliling mereka mempunyai makanan mabuk yang sempurna juga.

torchys-tacos-spread-houston
Facebook / TorchysTacos

Di mana hendak makan apabila parti berakhir?
Torchy’s Tacos adalah pepejal. Ia adalah sebahagian daripada rangkaian yang bermula di Austin dan berkembang di sini. Terdapat juga BB Cafe, tempat makanan Cajun yang menyajikan sarapan pagi sepanjang malam.

Di mana untuk mengambil hari perjalanan apabila anda ingin keluar dari bandar?
Perjalanan selama dua jam adalah apa-apa untuk kita di Texas, kerana kita perlu memandu di mana-mana sahaja. Jadi, jika anda tidak keberatan memandu, dan anda boleh bangun pada jam 6 pagi, anda boleh ke Austin pada jam 8 pagi atau 8:30 pagi dan mempunyai hari penuh kopi dan makanan yang luar biasa. Terdapat juga banyak hal-hiking-hiking, kayak, paddle-board-di Colorado River yang berjalan melalui pusat bandar. Anda juga boleh pergi ke Galveston, kira-kira sejam. Sangat menyenangkan untuk pergi ke pantai itu. Ia bukan pantai yang paling indah di dunia, tetapi ia adalah pantai, dan The Strand, tarikan pelancong bandar besar, mempunyai rasa New Orleans. Sekiranya anda seorang yang luar biasa, saya suka Taman Negeri Huntsville untuk mendaki atau hanya bersiar-siar dengan buaian di tepi tasik.

Jika anda membuat ke Austin, lihat #BACityGuides untuk tempat terbaik untuk makan, minum, dan membeli-belah.

Apabila di Houston, makan semua udang dan mi:

Apabila di Houston, Makan Semua Crawfish dan Mie