Bardot Brasserie

Tdia adalah majlis makan malam yang anda tidak mahu ketinggalan. Chef Michael Mina telah dipaku suasana brasserie quintessential; dia menawarkan masakan Perancis klasik tanpa rasa bergetar 20 tahun terlambat. Ruang makan adalah luas namun selesa dengan gerai kulit, lantai jubin putih, dan bar yang disokong kaca yang dirawat dengan patina yang cukup untuk membuatnya merasa sahih. Roti tiba dengan demi-baguette, dan hangat; minta lebih banyak. Krep soba dengan kepiting, cendawan, dan telur setiap bit kaya kaya dengan bunyi. Taruhan terbaik lain: salad frisée (yang datang dengan jumlah yang tidak bertanggungjawab) dan stik besi rata dengan kentang goreng daging lembu. Jangan lakukan “pencuci mulut”? Anda lakukan sekarang. Minta Pavlova aux buah rouges. Salah satu pastri yang paling dihormati di Perancis entah bagaimana terasa segar dengan gelato lavender dan meringue vanila yang sempurna. Tambah segelas Chartreuse kerana terus terang, ia akan menjadi jenayah untuk tidak menyelesaikan dengan digestif Perancis yang betul.

TIP PRO: Stik itu datang dengan pilihan lima sos yang berbeza. Minta bahagian-bahagian rasa mereka semua kerana memilih antara fondue keju biru dan bordelaise adalah sesuatu yang tidak perlu dilakukan.

BUTIR-BUTIR: Buka 7 hari seminggu, jam 5:30 pagi. ke 11 p.m. Brunch dilayani Sabtu dan Ahad, 9:30 pagi hingga 1:30 pagi.

bardot-brasserie-vegas-restaurant-chocolate-maracoon.jpg
Alanna Hale
bardot-brasserie-vegas-restaurant-macaroni-gratinee.jpg
Diberkati oleh Bardot Brasserie
bardot-brasserie-vegas-restaurant-roast-chicken.jpg
Kevin McCullough
bardot-brasserie-vegas-restaurant-steakburger.jpg
Kevin J. McCullough