Keens Steakhouse

TBerikut adalah beberapa cara untuk mengalami asal 1885 ini. Pergi ke bar panel kayu untuk burger dan Manhattan, dikelilingi oleh ahli perniagaan menangkap permainan. Jostle untuk tempat duduk di pub yang murah dan murah untuk hidangan yang membuat yang terbaik dari sisa, seperti sandwic steak atau hash telur dinobatkan telur. Sekiranya anda melakukan kesepakatan atau ingin mengesankan tarikh yang tidak diintimidasi oleh bahagian besar atau harga yang besar, maka ia adalah mengenai restoran, di mana koki pada hari mereka mengurutkan pot mutton, sesuai untuk membeli rumah $ 144 untuk tiga, dan fesyen sedar tahu bahawa stik salad adalah cara untuk pergi: hanya jumlah yang betul daging lembu yang dihiris bersama salad yang berpakaian dengan baik.

TIP PRO: Jangan abaikan kentang-atau pencuci mulut (ingat cheesecake?). Minta tempat duduk berhampiran tingkap di tingkat atas.

BUTIR-BUTIR: Sama ada untuk makan tengahari atau makan malam, rizablah dengan baik di restoran, atau pergi lebih awal untuk mengalahkan tergesa-gesa selepas bekerja di bar dan pub.

nyc-keens-01.jpg
Kate Cunningham