Moet & Chandon’s Ice Imperial

Masa adalah anda akan menggantung kepala anda dengan malu – di dalam syarikat tertentu, bagaimanapun – jika anda mengakui untuk meluncur ais kiub ke bir atau wain tidak cukup-cukup-cukup pada malam musim panas (Lancers, sesiapa?) Tetapi dengan semua orang dari Datuk Bandar Bloomberg untuk Editor BA sendiri di Ketua menyusun brews di atas ais – tidak menyebutkan kesemua penjimatan hampir segala-galanya – ia hanya masalah masa sebelum Champagne masuk ke arah trend.

Masukkan Moet & Chandon Ice Imperial, Champagne yang sebenarnya dimaksudkan untuk dihidangkan di atas batu. Campuran anggur Pinot Noir, Pinot Meunier dan Chardonnay sedikit lebih manis dan fruitier daripada M & C Imperial klasik, dan melegakan ke dalam kaca yang cerah dan sangat boleh diminum ketika es anda cair. Kita dapat melihat di kolam renang ini – dan kerana gelembung ini tidak terlalu berharga, kita tidak akan mendapat apa-apa yang kelihatan kotor ketika kita membuang sedikit mint atau buah segar di seruling kita.

Pakej “Ice Pack” dua botol, enam “gelas” dan baldi ais akan membawa anda $ 150 yang sejuk. Kemudian sekali lagi, bengkak di Miami Beach yang akan minum ini bukanlah untuk menanyakan tentang harga, jadi itu.

Moet & Chandon di atas ais? Itu bagus. Tetapi ia adalah lereng licin dari ini untuk minuman musim panas kegemaran kami, Merl-ite: Merlot dan Sprite pada ais.

Akan datang ke pesta kolam berhampiran anda.