Shake Shack CEO Randy Garutti Berasaskan Ribuan Burgers, Tetapi Apa Yang Lain?

Dalam Senarai Runcit, Selamat menjamu selera menjemput beberapa orang kegemaran kami untuk berkongsi apa yang mereka beli dan dimasak dalam seminggu.

Sebagai CEO Shake Shack, saya telah memakan ribuan burger Shack selama 13 tahun yang lalu. Saya jujur ​​tidak boleh mendapat cukup dari mereka. Tetapi itu tidak semua yang saya makan. Keluarga saya dan saya-isteri saya dan tiga anak-anak-cuba untuk membuat makanan kami setengah makan, setengah memasak di rumah. Kami memesan sebahagian besar barangan runcit kami secara dalam talian dengan Fresh Direct kerana saya melakukan perjalanan di seluruh negara yang membuka Shake Shacks baru, tetapi juga membaca halaman hijau di Union Square dan di Upper West Side untuk melihat apa yang memberi inspirasi kepada kami.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang saya berakhir membeli-belah runcit di bodega … untuk ais krim. Saya selalu mempunyai satu pint coklat coklat dari Shake Shack di rumah, tetapi akan secara berhemah membeli beberapa ais krim Ben & Jerry, juga. The Dough Tonight, Dream Americone, dan Red Velvet berakhir di dalam peti sejuk minggu ini.

Makan tengah hari yang dibungkus tiga kanak-kanak saya ganti antara sandwic hummus, PB & J, dan ayam belanda dengan keju Amerika, ditambah bar granola atau yogurts squeezy. Saya, sebaliknya, mendapati diri saya makan a beberapa ujian Chick’n Shacks atau jus hijau bergantung kepada hari. Inilah yang kami masak dan dimakan semasa minggu angin badai di rumah tangga Garut.

Randy Garutti Grocery List
Ilustrasi oleh Alaina Sullivan

Isnin

Pagi pagi bermula dengan pertemuan sarapan Shake Shack yang kental: kek kopi baru kami, Empat & Dua puluh Blackbirds pai epal goreng, Stumptown kopi, dan kedua-dua bacon, telur, dan keju dan sosis, telur, dan keju. Saya tidak boleh memilih. Namun entah bagaimana saya membuat ruang untuk mencuba tempat baru Will-Isid baru, Made Nice beberapa jam kemudian. Sekumpulan kami memerintahkan hampir semuanya di menu, tetapi saya sangat menyukai Salmon Rosti salad, ayam dan nasi, dan soda buatan mereka.

Saya mengambil kelas yoga Bikram selepas kerja dan diayunkan oleh pasar Square Union Square untuk meraih bawang putih, bawang, dan daging combo daging babi-daging untuk bebola daging. Isteri saya sebagai orang Ireland kerana ia mendapat, tetapi apabila namanya orang Maria Garutti mengharapkan anda membuat bola bakar yang hebat. Dia menyeka mereka sehingga mereka mempunyai bahagian luar yang renyah, dan kemudian menyelesaikannya di dalam ketuhar sehingga mereka sangat lembut. Saya mungkin makan 20 bebola daging dalam duduk ketika dia membuatnya. Saya pulang ke rumah selepas semua orang sudah makan, jadi saya mengejar anak-anak saya di sekitar rumah, cuba merapatkan gigi mereka ketika saya menyerang bola bakar dan pasta. Itulah carb-and-cardio saya untuk hari itu.

Shake Shack Breakfast
Christine Han Photography

Saya makan semua perkara ini. Dan kek kopi.

Selasa

Saya meraih pisang dan Starbucks sebelum SoulCycle. Saya selalu bersiap-siap dengan pisang pra-senaman dan juga mendapati ½ cawan kopi pada jam 6 pagi memberi saya tuduhan yang saya perlukan untuk menunggang keras. Saya cuba melakukan dua hingga tiga SoulCycle dan satu hingga dua kelas yoga Bikram setiap minggu. Itulah bagaimana saya makan beribu-ribu burger-saya mungkin dalam bentuk yang lebih baik sekarang daripada saya dalam satu dekad.

Kemudian sekali lagi, Saya makan tiga sandwic Chick’n Shack untuk makan tengah hari kerana kami menguji mereka untuk juiciness di Midtown East Shack. Ayam kami sous-vide sebelum ia diserang dan digoreng, jadi ia agak proses, dan kami menguji banyak produk mentah. (Kami mempunyai resipi dalam buku masakan Shake Shack kami jika anda ingin mencuba membuat versi yang lebih mudah di rumah.)

Selepas bekerja adalah tarikh malam di bar wain Vin Sur Vingt di UWS. Plat karcuitie, ofage, escargot, udang alpukat udang, Bandol rosé. Cukup malam yang sempurna. Anak-anak mempunyai persediaan asas El Paso lama dengan taco shell keras dan lembut di rumah. Kami menggunakan daging lembu Pat LaFrieda, membuat guacamole, dan cuba menggunakan salsas sejuk yang kami dapati dalam perjalanan kami.

Shack Shack Chick'n Shack
Evan Sung

Sekurang-kurangnya tiga Shack Chick’n pada satu masa. Untuk kawalan kualiti.

Rabu

Pertama, Fage yogurt dalam perjalanan ke lapangan terbang untuk masuk ke Shack di Lexington, KY. Apabila saya pergi, saya cari berdiri tepi jalan lama yang terbaik bahawa titik landskap Amerika. Lagipun, Shake Shack diilhamkan oleh semua tempat yang hebat ini. Tetapi saya tidak akan membazirkan burger. Jika saya tidak fikir ada sesuatu untuk belajar atau ia benar-benar hebat, saya tidak akan makan burger rata-rata. Jadi sebaliknya, saya makan po’boy crawfish di Windy Corner di negara kuda Lexington, dan lelaki, itu bagus. Masih entah bagaimana membuat ruang untuk makan malam pasukan di Willie Locally Known kemudian malam itu, makan semua rusuk BBQ, sayap, daging babi yang ditarik, kolard greens … dan cookies chocolate chip.

Khamis

Bangun awal untuk memulakan perjalanan lain untuk mencari sihir di tepi jalan, kali ini di Stesen Wallace. Sosis asas, telur, dan keju dengan kopi bermula pada hari itu. Kemudian, saya berlipat ganda dengan BBQ ShackMeister burger dan kentang goreng keju BBQ sebelum terbang ke rumah.

Selepas semua yang saya makan dalam empat hari yang lalu, saya sudah bersedia untuk mengimbangi minggu ini dengan salad yang sihat. Ada beberapa campuran Mesclun dan arugula pedas dari pasar hijau yang dihiasi dengan telur, alpukat, bawang, timun, wortel, dan lemon seluruh diperas di atas. Saya memerlukan beberapa asid yang baik di sana. Oh, dan keju-kambing keju! -But tiada protein. Saya lebih suka mempunyai ayam keseluruhan daripada sedikit ayam pada salad.

Cacio e Pepe Eggs Maialino
Maialino di Instagram

Telur Cacio e Pepe di Maialino adalah luar biasa, disajikan dengan bacon yang baik.

Jumaat

Pisang, kopi, SoulCycle untuk mula. Saya biasanya mempunyai pertemuan pagi di Maialino, dan selepas latihan yang baik saya merasa seperti saya layak mendapat protein. Telur Cacio e Pepe dan daging bacon yang indah juga muncul dan menetapkan dunia lurus.

Pada pertengahan hari, saya meraih jus hijau dari Juice Pressed untuk mengimbangi diri saya. Saya suka menyimpannya sangat bersih dan tidak terlalu manis. Apabila saya memerlukan rehat dari bahan berat, saya ambil jus. Tetapi kemudian saya pergi dan merosakkan perkara lagi dengan penghantaran makanan Cina dari Ollie. Kung pao ayam, nasi goreng babi, daging lembu pedas, dan roll telur … semuanya untuk saya. Saya cuba untuk meninggalkan plat untuk keesokan harinya, tetapi saya anak lelaki datang dan mencuri nasi goreng saya.

Sabtu

Hujung minggu kami gila, yang membawa kepada makanan gila. Kami mempunyai antara enam atau tujuh perlawanan setiap hujung minggu antara tiga anak saya. Saya melatih tiga pasukan besbol BERBEZA setiap hujung minggu. Saya minum banyak kopi dari Chemex saya di rumah, tanah segar, dengan sedikit setengah dan tidak ada gula. Kemudian kita semua makan sarapan pagi, salami dan keju sandwich dan cip lay untuk makan tengah hari, dan banyak makanan ringan dan Gatorade di sepanjang jalan. Pada waktu kami sampai di rumah, kami semua sangat letih sehingga kami memesan pizza dari Famous Original Ray: setengah pepperoni, setengah keju, di atas oregano dan dihancurkan lada merah.

Randy Garutti Family
Randy Garutti di Instagram

Keluarga saya tidak makan s’mores minggu ini, tapi sekarang saya harap kami ada.

Ahad

Jumlah perapian maple Daily Provisions yang saya makan agak gila. Bermula hari dengan satu dan kopi sebelum berlumba untuk lebih banyak permainan sukan dengan anak-anak. Hanya perbezaannya ialah kami mempunyai sandwic salad ayam untuk makan tengahari. Setelah kegilaan hari itu, kami mengadakan perjalanan keluarga ke pasar hijau, pergi ke gereja, dan masak bersama. Anak-anak saya cukup makan, jadi kami buat kerang dengan asparagus, feta, kentang goreng berbulu lobak, dan salad yang bagus. Hidangan yang segar dan sihat sebelum kita semua keluar awal.

Phew, berapa minggu-saya penuh. Dan kini sudah tiba masanya untuk bermula sekali lagi. Berapa banyak burger saya akan mempunyai minggu depan?

Bet anda sedang mengidamkan burger sekarang…

Pada dasarnya Burger