George Clooney di Iklan Nespresso Baru, Tabiat Kopi, dan Minum Empat Cawan sehari

Kebanyakan manusia yang suka minum kopi kafein akan pergi jauh dari cara mereka untuk cawan yang sempurna-dan George Clooney tidak terkecuali. Pelakon, peminat kopi, dan duta jenama Nespresso telah muncul dalam iklan syarikat di peringkat antarabangsa sejak tahun 2006, dan jenama pods mewah kopi menjatuhkan komersial yang diketuai oleh Clooney. Peminat kopi dan klasik Hollywood pasti dapat menikmati tempat itu, di mana Clooney membuat ketinggalan dalam beberapa filem klasik dalam perjalanan kopi. Untuk menghormati pelancaran iklan, Selamat menjamu selera bercakap dengan Clooney mengenai kerja komersial, sejarah dengan kopi, dan tabiat kopi semasa.

“Saya telah melakukan perjalanan dengan Nespresso dalam tempoh 12 tahun yang lalu dan kempen ini menjadi salah satu yang paling menyeronokkan dan imajinatif sehingga kini,” kata George Clooney Selamat menjamu selera. “Saya suka Hollywood klasik dan penampilan cameo dalam filem-filem terkenal ini telah menjadi salah satu peranan kegemaran saya.”

Nespresso Comin’ Home TheMuppets
Nespresso

Dalam iklan itu, yang menjatuhkan pagi Rabu, Clooney terjebak dalam satu set filem hujan, menatap kesedihan pada pembuat kopi purata. Pelakonnya, Andy Garcia, daripada The Godfather kemasyhuran, secara rawak memanggilnya dari percutian tropika untuk membual tentang kopi Nespresso yang hebat, seperti yang dilakukannya. Clooney melangkah set dan memulakan perjalanan jalan epik melalui pemandangan perjalanan dari beberapa filem klasik: The Muppet Movie; Psycho; Mudah Rider; Smokey dan Bandit; Pesawat, Kereta Api dan Automobil; dan Seabiscuit. Perjalanan epik berakhir dengan Clooney menunggang Seabiscuit hingga Nespresso Boutique & Cafe di Beverly Hills.

Kopi telah menjadi sebahagian daripada kehidupan Clooney sejak berusia lapan tahun. “Saya masih ingat ketika saya masih kecil Saya akan menyelinap secawan kopi ayah saya di tempat kerja ketika dia melakukan rancangan radio, “ dia teringat. “Kanak-kanak berusia delapan tahun tidak sepatutnya minum kopi. Kopi yang kita minum semula adalah sangat berbeza-itu adalah jenis versi yang disiram.” Apabila pelakon semakin tua, dia mula menghargai kopi berkualiti. “Memasak kopi yang sangat baik Saya rasa tidak berlaku untuk saya sehingga saya berpindah ke Eropah dan mula menghabiskan masa meminum kopi yang sangat berbeza,” katanya. “Apabila anda mencari kopi yang baik, seperti Nespresso, anda tidak perlu menambah apa-apa tambahan seperti susu dan gula. Kopi berkualiti membuat perbezaan yang besar.”

“Baru-baru ini, saya telah meminum kopi Nespresso Cuba-ia akan membangunkan anda.” (Rasa itu, kopi pertama Cuba yang dijual di Amerika Syarikat lebih daripada 50 tahun, kini dijual di laman web Nespresso.) “Saya biasanya menikmati kopi saya di dapur ketika saya bangun pada waktu pagi, saya turun ke bawah, dan perkara pertama yang saya lakukan adalah menghidupkan mesin saya. Kemudian saya biasanya akan mempunyai lebih kurang tiga cawan pada hari itu. ” Empat cawan sehari! Itulah dedikasi.

Lihat iklan di sini dan beberapa gambar di belakang dari pukulan, di bawah.

clooney1
RAINER HOSCH
clooney2
RAINER HOSCH
clooney3
RAINER HOSCH