Chef Dee DJ Khaled pada Makanan Mereka Tidak Mahu Anda Memiliki

Kunci utama kejayaan: Dapatkan DJ Khaled sebagai jurulatih kehidupan tidak rasmi anda. Superstar Snapchat yang pertama, pengeluar muzik di Miami dan radio menunjukkan tuan rumah yang paling terkenal dengan hits “We Takin ‘Over” dan “All I Do Is Win” -has menjadi fenomena yang melarikan diri berkat kerap menjelajah ke biasa-luar biasa kehidupan. Kadang-kadang penyiaran secara langsung dari tempat tidur belakang rumahnya, masa lain dari botol Jet Ski atau poppin yang bergerak dengan Rick Ross, dan, walaupun dia mandi, dia menyemarakkan untuk memberitahu anda dengan tepat bagaimana dia hidup-dan bagaimana anda boleh lakukan juga (jika anda mengabaikan semua pembenci).

Satu lagi kunci: Dapatkan sarapan pagi dan makan tengah hari yang serius chef Dee Hodges cambuk untuk dia setiap hari. Hodges, katerer yang berpusat di Miami dan chef peribadi DJ Khaled, adalah wanita di belakang bekalan putih putih telur, sosis kalkun, kek kepiting, dan epal Ciroc. Dan dia mengajar kami tentang apa makanan yang mereka tidak mahu, ada yang “mereka”, dan kunci utama kejayaan di dapur.

Hodges, 26, mengasaskan syarikat Plate Empty pada tahun 2012 selepas bekerja sebagai tukang masak di beberapa restoran di Miami, dan diperkenalkan kepada DJ Khaled kira-kira satu setengah tahun yang lalu melalui rakan bersama. Tetapi dia tidak pernah mengharapkan kerjayanya meletup seperti yang dilakukannya-terutama bukan dari media sosial. “Ia pisang, dan, ya, saya akan menggunakan istilah makanan untuk mengatakannya,” dia bercanda. “Saya pergi dari menghantar gambar di Instagram dan satu orang melihatnya kepada seribu orang yang mengulas.”

Memuatkan

Lihat di Instagram

Dia mula cerah dan awal di dapur menyiapkan makanan hari ini, tetapi sarapan pagi tidak bermula sehingga DJ Khaled bangun. “Dia biasanya makan sekitar pukul 11 ​​pagi. Ia lebih seperti makan tengahari,” kata Hodges. Walaupun dia terkenal dengan mac dan keju, kek kepiting pembunuh, dan sos barbeku buatan sendiri, ketika dia berada di Khaled, menu itu sihat. Permintaan hanya Khaled: putih telur, dimuatkan tinggi setiap pagi, kerana dia mencintai mereka. Segala-galanya terpulang kepada Hodges, yang mencari inspirasi di mana-mana: foto, Rangkaian Makanan, makan di restoran yang dia cuba untuk mencipta semula, dan daydreams.

Apabila Khaled berkongsi potongan sepuluh saat sarapannya, Chef Dee menyampaikan apa yang ada di menu itu. Dia bercakap dengan cepat, semua perniagaan. Hanya ada satu pengambilan. Tiba-tiba, fanbase di media sosial, di mana dia tidak pernah menghabiskan banyak masa, telah melompat. “Orang mahu tahu siapa saya,” katanya. “Snapchatnya sangat lucu dan kami sentiasa mendapat ketawa daripada itu.” Tetapi dalam klip pendek itu, penonton hanya melihat satu sisi Hodges, yang dalam misi untuk mendapatkan makanan yang hebat di atas pinggan: “Saya orang yang paling baik dan mereka fikir saya bermaksud,” katanya, “Saya di zon saya di dapur ketika saya memasak, saya suka pekerjaan saya, saya suka apa yang saya buat. “

Apabila anda melihat empat atau enam hidangan berbeza muncul dalam Snap semasa makan tengah hari, itu bukan jenaka. Dia menyiapkan mereka semua dan DJ Khaled memilih mana yang dia mahu makan di sana dan kemudian-dan yang dia mahu menyimpan untuk kemudian. “Dia tidak makan semua enam plat, dia tidak boleh makan sekarang, atau ia untuk orang lain di dalam rumah, ia sentiasa baik untuk mempunyai pilihan, anda tidak mahu orang makan daging apabila mereka mahu ayam, “kata Hodges.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Pelbagai itu penting, terutamanya kerana dia bertanggungjawab untuk bermimpi lima hingga enam hidangan baru sehari, tujuh hari seminggu, di rumah DJ Khaled-atas bekerja untuk pelanggan lain. Beberapa kunci kejayaannya di dapur: Menemukan keseimbangan ideal rasa, kreativiti dan persembahan. Ia juga penting untuk memasukkan sayur-sayuran beraroma yang berwarna-warni ke dalam hidangan untuk membawanya semula. Satu lagi: Anda tidak boleh mengambil garam tetapi anda boleh menambahnya.

khaled-poolside-two-panel
Dengan hormat dari Snapchat DJ Khaled

Makanan mereka pasti tidak mahu anda mempunyai. Foto: Tangkapan skrin dari Snapchat DJ Khaled

Apabila Khaled berkongsi cerita tentang makanannya, dia memberitahu kami ini adalah makanan * mereka * tidak mahu anda mempunyai. “Hari ini di Amerika, barangan yang sihat sangat mahal untuk dimakan,” kata Hodges, “Mereka mahu makan makanan yang tidak baik. Mereka tidak mahu anda mempunyai barangan yang baik. Untuk sebenar.“Jadi dia cuba untuk memasak bersih-kebanyakannya gluten percuma dan tenusu percuma, tetapi juga bukan GMO dan tanpa daging babi dan kerang-kerangan di permintaan DJ Khaled.

Siapa “mereka,” betul? “Pada pendapat saya,” kata Hodges, “mereka ‘adalah siapa yang membawa tenaga negatif kepada getaran positif.” Setakat ini, senarai perkara yang tidak mereka mahukan termasuk: makanan yang sihat, elips, Jet Skis, Kami sandal slaid terbaik, Emergen-C, putih telur, mentega koko, kejayaan, dan pasti tiada epal Ciroc, ihsan Diddy.

Ciroc yang pernah hadir? Hodges berkata ia “sungguh menakjubkan”, sambil menambah, “Saya akan panggil Diddy untuk memberitahunya untuk membawa saya kes. Untuk jujur ​​dengan anda, saya telah dimasak dengan Ciroc dengan cara yang mungkin: lurus, dalam koktail, dalam pai epal, dalam sos. ” Dia memakannya di atas batu pada hari Miami panas dengan buah dan Sprite. Atau menuangkannya terus ke dalam gelas tinggi dari limau sederhana yang klasik. Percayalah, dia berkata, “Anda tidak akan marah.”

Mereka tidak mahu awak makan sihat.

Olympian Lindsey Vonn tahu apa yang kita bicarakan.

A Q & A Dengan Skier Olimpik Lindsey Vonn